N.98 / 20 de desembre de 2012
llicenciasirna.jpg
El CSIC, la UB i la UAB llicencien una patent a l'empresa Janus Developments pel tractament de malalties inflamatòries   
Els resultats de la recerca patentada podrien ser útils a mig termini en el tractament de patologies inflamatòries, com la Malaltia de Crohn, Colitis ulcerosa, asma, psoriasi i fins i tot alguns tipus de malalties oncològiques.  
 

indicadors.jpg
Les universitats fan el 60% de la recerca del país
L’Associació Catalana d’Universitats Públiques ha presentat l’informeIndicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes, que conclou que el sistema universitari públic català disposa de la maduresa i l’excel·lència suficients que permeten obtenir recursos i generar coneixement de manera eficaç i eficient, basat en l’alta productivitat i qualitat del personal dedicat a la recerca.
 
premicvcmicrosoft.jpg
Premi internacional per a investigadors del CVC i la UAB

Investigadors del CVC, la UAB i la UB han guanyat el tercer premi en el concurs internacional de demostradors organitzat per Microsoft Kinect i Texas Instruments. El prototip presentat és un demostrador amb nous mètodes per al reconeixement de la postura corporal davant d'una càmera Microsoft Kinect que evita, per primera vegada, haver d'usar guants o sensors.
                                                       

 
Premios Nacionales de Innovación y de Diseño
Aquest premi pretén reconèixer a empreses i professionals que han destacat per una trajectòria excel·lent i exemplar en el camp del disseny i la innovació. Admet candidatures a la Trajectòria Innovadora, la Internacionalització i el Disseny per a les categories d'empreses - premi amb caràcter honorífic - i de professionals - dotat amb 30.000 euros -.
Fi data de convocatòria: 27 de desembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
Premi "la Caixa" de Ciències Socials

Es premiaran investigacions de qualitat científica i acadèmica sobre: 1) Canvi social i trajectòries vitals, 2) Cohesió social, 3) Educació i ciutadania, 4) Salut i qualitat de vida, 5) Societat de la Informació, 6) Urbanisme, medi ambient i desenvolupament sostenible.
Premi: 40.000 €
.
  
Fi data de convocatòria: 31 de desembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
Premis Fundació Príncep de Girona 2013
La convocatòria està destinada a premiar joves científics, emprenedors i innovadors, amb projectes o experiències d'investigació destacades en la seva disciplina que tinguin un elevat potencial de desenvolupament en el futur. La FPdGi reconeixerà a quatre joves en les següents categories: social, investigació científica, arts i lletres, i empresa. S'estableix també una cinquena categoria dirigida a premiar la trajectòria destacada d'una entitat que treballi a favor dels joves, especialment en el foment de l'emprenedoria, l'ocupabilitat i la inserció laboral, l'educació i l'èxit escolar o el desenvolupament de les vocacions i el talent.
Fi data de convocatòria: 28 de gener de 2013 
ampliar
line-convocatories.jpg
III Premis a Idees Innovadores d'Aplicacions per Entorns Mòbils
Aquests Premis, organizadors per la Càtedra UAM-Telefònica, estan dirigits a estudiants, grups de recerca i pimes, interessats en aportar idees o projectes innovadors per al desenvolupament d'aplicacions en mobilitat. La quantia dels premis a les millors idees o projectes ascendeix a un total de 18.000€, existint sempre la possibilitat addicional que Telefónica mostri el seu interès per qualsevol de les idees presentades, premiades o no, obrint un procés de negociació amb l'autor o autors.
Fi data de convocatòria: 31 de gener de 2013 
ampliar
14 de gener 2013 
Justificació econòmica de subvencions i ajuts públics en el camp de l'R+D+i
LlocCentre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès).
Hora17 - 19h.
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès
.
ampliar
18 de gener 2013 (data límit inscripció)
MWC Brokerage event 2013  
Lloc: Fira Barcelona Gran Via.
Organitza: ACC1Ó.
ampliar

30 i 31 de gener 2013
XV Jornades de porcino de la UAB/AVPC 
LlocFacultat de Veterinària de la UAB.
Organitza: CReSA i Associació de Veterinaris de Porcí de Barcelona.
ampliar

13 i 14 de febrer 2013
Foro Transfiere
Lloc: Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Av. Ortega y Gasset 201 - Màlaga).
Organitza
: APTE i Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma).
ampliar22 de febrer 2013
1a Jornada Tecnològica del CRM: "La recerca financera a l'empresa"
LlocAuditori del Centre de Recerca Matemàtica.
Organitza: Centre de Recerca Matemàtica.
 
destacats-bck.jpg
L'equip del Parc de Recerca UAB us desitja un bon nadal i feliç any 2013!
tio.jpg 

Troba'ns a

xarxaassessorsfinancers.jpg

banner of tech.jpgParc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email