N.97 / 13 de desembre de 2012
aslogic2.jpg
Aslogic, la tercera Empresa de Base Tecnològica de la UAB   
L’empresa desenvolupa activitats de consultoria, enginyeria i desenvolupament d'aplicacion per solucionar problemes tecnològics en el camp de l’aeronàutica i la logística. Ha nascut del grup de recerca Logism, de la Unitat Departamental Logística i Aeronàutica de la UAB.  
 

cepta.jpg
S'inicia la construcció d'un centre tecnològic d'aliments a Angola
La Universitat Autònoma de Barcelona, ​​a través del Centre Especial de Recerca - Planta de Tecnologia dels Aliments i amb el suport del Parc de Recerca UAB, ha impulsat la creació d'un centre tecnològic d'aliments a la localitat de Huambo, situada a l'interior de la República d'Angola. Empreses com Gallina Blanca Star, Llet Pascual, Air Liquide i Tetrapak col·laboren en aquest projecte.  
                                                       
pesta.jpg
Un pas més cap a una vacuna enfront la pesta porcina africana 
 
Investigadors del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) han demostrat que és possible protegir als porcs front al virus de la pesta porcina africana. Són les conclusions d'un estudi publicat en la revista PLoS One. Des de la seva entrada en Geòrgia l'any 2007, el virus s'estén sense massa control per països confrontants.
                                                       
lamarato.jpg
El Parc de Recerca UAB amb la Marató de TV3 
 
Vols col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada al càncer? El PRUAB sorteja una panera, imprescindible en època nadalenca! El sorteig es celebrarà el dia 20 de desembre i tota la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.


 

Subvencions per formació i investigació del Centro de Investigaciones Sociológicas 2013
El Ministeri de Presidència convoca cinc ajudes per a l'explotació del Banc de Dades del CIS, i dues ajudes per a la finalització de tesis doctorals en ciència política o sociologia, en matèries d'interès per l'Organisme. De les cinc ajudes per a l'explotació del Banc de Dades del CIS, dos seran per a investigadors individuals i tres per equips d'investigació. 
Fi data de convocatòria: 13 de desembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
Biophotonics+

Finançament de projectes transnacionals d'R+D en el camp de la biofotònica, aplicacions de la fotònica a les ciències de la vida i la salut. Poden participar a la convocatòria les empreses amb establiment operatiu a Catalunya. Centres de recerca, Centres Tecnològics, Universitats, etc. poden participar-hi com a subcontractats.  
Fi data de convocatòria: 17 de desembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
Premi "la Caixa" de Ciències Socials
Es premiaran investigacions de qualitat científica i acadèmica sobre: 1) Canvi social i trajectòries vitals, 2) Cohesió social, 3) Educació i ciutadania, 4) Salut i qualitat de vida, 5) Societat de la Informació, 6) Urbanisme, medi ambient i desenvolupament sostenible.
Premi: 40.000 €
.
Fi data de convocatòria: 31 de desembre de 2012 
ampliar
 
15 de desembre 2012 
Jornada de Portes Obertes al sincrotró ALBA-CELLS
LlocCELLS - ALBA (Carretera BP 1413, de Cerdanyola del Vallès a Sant Cugat del Vallès, Km. 3,3).
Hora: 10 - 17h.
Organitza: CELLS - ALBA
.
ampliar
14 de gener 2012
Justificació econòmica de subvencions i ajuts públics en el camp de l'R+D+i 
LlocCentre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès).
Hora: 17 - 19h.
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès.
ampliar
30 i 31 de gener 2012
XV Jornades de porcino de la UAB/AVPC
Lloc: Facultat de Veterinària de la UAB.
Organitza
: CReSA i Associació de Veterinaris de Porcí de Barcelona.
ampliar
13 i 14 de febrer 2012
Foro Transfiere
LlocPalau de Fires i Congressos de Màlaga (Av. Ortega y Gasset 201 - Màlaga).
Organitza: Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma).
 
 
destacats-bck.jpg
Coneix com es va desenvolupar l'Open Science & Innovation Forum! En aquests enllaços trobareu fotografies de l'esdeveniment, el vídeo resum i els vídeos dels sis finalistes dels Premis a l'Excel·lència en la Transferència de Coneixement

Troba'ns a


promocionssaf.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email