N.96 / 07 de desembre de 2012
forum1.jpg
La UAB obre la seva capacitat investigadora a l’entorn empresarial   
L’Open Science & Innovation Forum va reuni el dimarts 4 de desembre més de 250 assistents, entre investigadors i empreses com Repsol, Almirall, Grupo Ferrer, Menarini, HP, Banc Sabadell, Danone, Nutrexpa, Panrico o Gallina Blanca Star, entre d’altres. A la sessió de networking es van produir prop de 1.000 entrevistes que generaran nous projectes de col·laboració Universitat-Empresa.
 

guanyadorspremis.jpg
Es lliuren els Premis a l’Excel·lència en la Transferència del Coneixement
Durant l'Open Science & Innovation Forum també es van lliurar els premis, els guanyadors dels quals són el Dr. José Manuel Soria, de l’IIB-Sant Pau, per un producte que ajuda a detectar els factors de risc genètic de patir malalties tromboembòliques, i el Dr. Joan Francesc Julián, de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, pel desenvolupament d’un tractament a base de gel de plaquetes que permet restituir el volum de la mama en extirpar-ne un tumor.

                                                       
innovac.jpg
Trobada Clúster Innovacc 
 
El passat divendres 30 de novembre va tenir lloc al Parc de Recerca UAB la primera trobada entre representants del Cluster Carní Porcí – INNOVACC -  i diferents centres i grups de recerca ubicats al campus UAB. La trobada ha servit per donar a conèixer tecnologies que poden donar resposta als reptes plantejats per les empreses integrants del clúster amb l'objectiu final de desenvolupar projectes de col·laboració entre les empreses i els grups de recerca.
 

EmprenedorXXIDigital
Programa de suport a la creació i creixement d'empreses de base tecnològica en l'àmbit de les tecnologies digitals i Internet: telecomunicacions, entreteniment, media i mobilitat.  
Fi data de convocatòria: 12 de desembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
Biophotonics+
Finançament de projectes transnacionals d'R+D en el camp de la biofotònica, aplicacions de la fotònica a les ciències de la vida i la salut. Poden participar a la convocatòria les empreses amb establiment operatiu a Catalunya. Centres de recerca, Centres Tecnològics, Universitats, etc. poden participar-hi com a subcontractats.
Fi data de convocatòria: 17 de desembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
Premi "la Caixa" de Ciències Socials
Es premiaran investigacions de qualitat científica i acadèmica sobre: 1) Canvi social i trajectòries vitals, 2) Cohesió social, 3) Educació i ciutadania, 4) Salut i qualitat de vida, 5) Societat de la Informació, 6) Urbanisme, medi ambient i desenvolupament sostenible.
Premi: 40.000 € 
Fi data de convocatòria: 31 de desembre de 2012 
ampliar

 
10 de desembre 2012 
Lliurament dels Premis BioEmprenedorXXI
LlocBarcelona Activa, Sala Emprèn, C/ Llacuna, Barcelona.
Hora: 12 - 13.30h.
Organitza: Barcelona Activa, la Caixa, BIOCAT
.
ampliar
14 de gener 2012
Justificació econòmica de subvencions i ajuts públics en el camp de l'R+D+i 
LlocCentre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès).
Hora: 17 - 19h.
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès.
ampliar
30 i 31 de gener 2012
XV Jornades de porcino de la UAB/AVPC
Lloc: Facultat de Veterinària de la UAB.
Organitza
: CReSA i Associació de Veterinaris de Porcí de Barcelona.
ampliar
13 i 14 de febrer 2012
Foro Transfiere
LlocPalau de Fires i Congressos de Màlaga (Av. Ortega y Gasset 201 - Màlaga).
Organitza: Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma).
 
 
destacats-bck.jpg

tic.jpg 
El proper dilluns 10 de desembre s’obre la segona edició de Ticlaude, un programa per facilitar la formació necessària en emprenedoria a aquells alumnes que volen engegar una idea creativa i d'interès, en el camp de les TIC.

ampliar


Troba'ns a


sct.jpgParc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email