N.92 / 31 d'octubre de 2012
openscienseinnovationforum.jpg
Escollits els sis finalistes de la 1a edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement
Sis projectes d’investigadors de l’UAB-CEI han estat seleccionats per optar a als Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement, que comprèn dues categories dotades amb 6.000 euros cadascuna. Els finalistes destaquen pel seu impacte real al mercat, pel seu enfocament innovador i pel potencial de transferència.
 

ifaeseveroochoa.jpg
L'Institut de Física d'Altes Energia (IFAE) ha rebut la distinció Severo Ochoa 2012
Cinc centres de recerca de l'Estat espanyol han estat reconeguts pel programa Severo Ochoa del Ministeri d'Economia i Competivitat. Un d'aquests centres és l'IFAE. Aquesta distinció reconeix i promou centres espanyols que es consideren entre els millors del món en la seva especialitat
                                                       
scytl.jpg
Scytl gestionarà milions de vots en les eleccions presidencials dels Estats Units
L’empresa catalana Scytl, formada a partir de l'spin-off d'un grup de recerca de la UAB, dissenya una papereta electrònica que facilitarà el vot als nord-americans de 1.400 comtats de 30 Estats en les eleccions d’Estats Units que es celebraran el pròxim 6 de novembre.  
iktimed.jpg
El projecte IKTIMED encara la recta final 
 
El Parc de Recerca UAB va participar al seminari sobre especialització intel·ligent que va organitzar el projecte europeu IKTIMED la setmana passada a Xipre. L'objectiu d'aquest projecte, del qual el PRUAB foma part, és fomentar noves polítiques d'innovació entre les regions del Mediterrani.
 

XXII Convocatòria dels Ajuts Merck Serono de Recerca
Finança projectes de recerca inèdits de les següents àrees: investigació clínica en alergologia, en cardiometabolisme, en endocrinologia, en esclerosi múltiple, en fertilitat, en oncologia i investigació en bases moleculars de malaties rares. Conté tres categories: 1) Innovació Tecnològica o Mediambiental, 2) Projecte de Construcció, i 3) Periodisme Econòmic i Tecnològic.
Fi data de convocatoria: 15 de novembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
V Convocatòria d'Ajuts de Recerca de la Cátedra Real Madrid - Universidad Europea de Madrid
Projectes de recerca bàsica i aplicada en la gestió integral de l'oci, la salut i l'esport. Les línies temàtiques que es finançaran són: Educació Física, Competició i esport, Gestió esportiva, Activitat Físico-esportiva, Biomedicina i Salut, i Comunicació i Esport. 
Fi data de convocatòria: 30 de novembre de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Programa Torres Quevedo per a la contractació de doctors
Finançament per a la contractació de doctors a empreses, associacions empresarials, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica i parcs científico-tecnològics.  
Fi data de convocatòria: 13 de desembre de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Biophotonics+
Finançament de projectes transnacionals d'R+D en el camp de la biofotònica, aplicacions de la fotònica a les ciències de la vida i la salut. Poden participar a la convocatòria les empreses amb establiment operatiu a Catalunya. Centres de recerca, Centres Tecnològics, Universitats, etc. poden participar-hi com a subcontractats.
Fi data de convocatòria: 17 de desembre de 2012
ampliar


 
6 de novembre 2012 
Information day on the 7th Framework Programme and the Horizon 2020
Lloc: Maxwell Auditorium, Carretera BP-1413, Km 3,3, Cerdanyola del Vallès, Barcelona.
Hora: 11.00 - 15.00 h
Organitza: Sincrotró Alba.
ampliar

7 de novembre 2012
IV trobada INNO-BREAK O40
LlocEdifici d'Orbital 40 (antic "Efici Tòrax", al Parc Audiovisual de Catalunya- Orbital 40, Ctra. Bv-1274, s/nº, Terrassa.
Organitza: Parc Científic i Tecnològic Orbital-40.
ampliar

12 de novembre 2012
Jornada Bioseguretat a les granges
Lloc: Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària de la UAB.
Hora: 09:30 h.
Organitza: CReSA.
ampliar
13 de novembre 2012
Jornada "Els incentius fiscals per activitats d'R+D+I. Novetats 2012"
Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès).
Hora: 12 h.
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès.
19 de novembre 2012 (data límit per sol·licitar estand propi)
BIO International Convention - Pavelló Oficial ICEX
Lloc: Chicago (USA).
Organitza: BIOCAT i ICEX.
 
destacats-bck.jpg
La Fundació Junior Achievement ha desenvolupat el programa "socios por un día", pel qual joves de 16 i 17 anys acompanyen durant un dia un professional per tal de conèixer millor el món laboral. Actualment, estan buscant empreses dels sectors de l'arquitectura, les ciències polítiques, la física i la química i empreses industrials que vulguin participar. La data límit és el 5 de novembre

Troba'ns a


banneropenscience.jpg

bannersct.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email