N.88 / 04 d'octubre de 2012

fondoemprendedoresrepsol.jpg

Presentació del Fondo de Emprendedores Fundació Repsol
Avui s'ha presentat a l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) aquesta convocatòria que pretén promoure projectes empresarials en el camp de l'eficiència energètica. El director d'energia i medi ambient de la Fundació Repsol, el Dr. Manuel Bravo ha presentat la iniciativa i, a continuació, el Dr. Francesc Xavier Muñoz, un dels guanyadors de la convocatòria passada amb el projecte Micro4ener, ha explicat la seva experiència.

 

projecteimath.jpg

Nova plataforma web per gestionar la informació
iMathResearch, una nova empresa de base tecnològica sorgida del Centre de Recerca Matemàtica, ha desenvolupat una plataforma web que permetrà als usuaris l'accés i maneig de la informació 24 hores al dia, a través de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet i des de qualsevol punt del planeta.
                                                       

cofound.jpg
COFUND, nou programa de mobilitat d'investigadors vinculat a la xarxa TECNIO
El dimarts 9 d'octubre a les 9.30h a l'Edifici Eureka del PRUAB, ACCIÓ presentarà als grups TECNIO el programa COFUND - TECNIOSPRING per a la mobilitat d'investigadors i focalitzat en la transferència de tecnologia i la recerca aplicada. 

clausuraticlaude.jpg
Clausura de la primera edició de TicLaude 
El passat 2 d'octubre a la Facultat de Ciències de la Comunicació es va celebrarar l'acte de clausura de TicLaude, un programa per a emprenedors en tecnologies de la informació i la comunicació. Dels quatre projectes finalistes d'aquesta edició, dos ja són una realitat i proporcionen treball a 7 joves.
Les altres dues iniciatives seguiran ara el seu desenvolupament i promoció final de la mà del Parc de Recerca UAB.
 
 

line-convocatories.jpg
2a Convocatòria Fons d'Emprenedors Fundación Repsol
El Fons d'Emprenedors Fundació Repsol té l'objectiu de facilitar la promoció d'iniciatives emprenedores en eficiència energètica i la seva transformació en projectes empresarials que generin activitat econòmica. Està dirigit a tots els emprenedors que hagin constituït o tinguin intenció de constituir una empresa en el camp de l'eficiència energètica. Els projectes guanyadors entraran en un procés d'incubació empresarial adaptat a les necessitats del projecte.
Fi data de convocatoria: 16 de novembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
Subvencions per congressos, seminaris i jornades relacionades amb la cooperació al desenvolupament
Es financien congressos, seminaris i jornades que es realitzin al 2012, d'acord als objectius del Plan Director de la Cooperación Española 2009-2012, vinculades al cumpliment de les prioritats horitzontals, sectorials i geogràfiques de la cooperació espanyola, amb un enfocament transversal de respecte a la igualtat de gènere, els drets humans, la inclusió social i la lluita contra la pobresa, la sostenibilitat ambiental i el respecte a la diversitat cultural.
Fi data de convocatòria: 23 d'octubre de 2012
ampliar
 
8 i 9 d'octubre 2012
6th SME Bioinformatics Forum 
Lloc: Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) (C/ Doctor Aiguader, 88 · Barcelona).
Organitza: Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) de la Universitat Pompeu Fabra-IMIM, Biocat, l'Institut Europeu de Bioinformàtica (EMBL-EBI), l'Institut Nacional de Bioinformàtica (INB) i PSIMEx.
9 d'octubre 2012
Presentació del programa COFUND-TECNIOSPRING per a la mobilitat d'investigadors
Lloc: Edifici Eureka (Campus UAB).
Hora: 09:30h
Organitza: Parc de Recerca UAB i ACC1Ó.
ampliar
10 d'octubre 2012
Workshop "R&D Project Management and Technology Transfer: from Research to the Market"
Lloc: Sala de Conferències de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (Campus UAB).
Hora: 15h
Organitza:ICMAB i RADDEL
11 d'octubre 2012
Càpsula d'emprenedoria: "¿Estudias o trabajas? No. Soy emprendedor" 
Lloc: Escola d'Enginyeria de la UAB
Hora: 12h
Organitza: UABempren.
 
newsmitjans.jpg

28/09/2012 a Expansión 
Biotecnología, un nuevo modelo de innovación  
28/09/2012 a 20 MINUTOS
Las siete vidas de un bosque incendiado


Troba'ns a


banneropenforum.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email