N.87 / 27 de setembre de 2012
premis.jpg


Últims dies per presentar-se a la 1a Edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement
L'objectiu és reconèixer, en el marc de l'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, les millors accions de transferència realitzades i els millors projectes de desenvolupament d'un resultat de recerca amb un enfocament d'innovació dels investigadors de l'Esfera UAB.

 

programapue.jpg
El programa PUE facilita a les spin-off la contractació d'estudiants en pràctiques
Les spin-off del Parc de Recerca UAB interessades en realitzar, reinventar o executar estratègies de creixement, business plan, pla de marketing, etc. poden contractar alumnes d'Administració i Direcció d'Empreses o d'Economia del Programa Universitat-Empresa UAB.

                                                       
cofund.jpg

COFUND, nou programa de mobilitat d'investigadors vinculat a la xarxa TECNIO
ACC1Ó ha posat en marxa aquest nou programa plurianual, cofinançat per la UE amb un pressupost de 7,8 M€, i destinat a la mobilitat d'investigadors. Per presentar aquest programa, el Parc de Recerca UAB organitza una jornada el proper 9 d'octubre destinada a tots els centres TECNIO de la UAB.

 
cit.jpg
El Catalonia Innovation Triangle es reivindica com a corredor econòmic principal de Barcelona 
El CiT estrena la nova senyalització unificada dels parcs empresarials de la B-30 amb l'objectiu de facilitar l'accessibilitat i la mobilitat de les empreses, universitats i centres de coneixement d'aquest territori. A més, presenta una nova plataforma web que ha estat desenvolupada per l'empresa DLM, spin-off del Parc de Recerca UAB. .

 
 

line-convocatories.jpg
2a Convocatòria Fons d'Emprenedors Fundación Repsol
El Fons d'Emprenedors Fundació Repsol té l'objectiu de facilitar la promoció d'iniciatives emprenedores en eficiència energètica i la seva transformació en projectes empresarials que generin activitat econòmica. Està dirigit a tots els emprenedors que hagin constituït o tinguin intenció de constituir una empresa en el camp de l'eficiència energètica. Els projectes guanyadors entraran en un procés d'incubació empresarial adaptat a les necessitats del projecte.
Fi data de convocatoria: 16 de novembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
XXV Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya obra aquesta convocatòria que valorarà els treballs originals i tractar sobre comunicació audiovisual en un sentit ampli del concepte: ràdio, televisió, serveis de comunicació audiovisual per internet (lineals i no lineals) i altres plataformes. L'extensió de l'obra serà de 150 a 300 pàgines, escrites a doble espai. Es valorarà especialment el rigor metodològic i les aportacions que siguin una novetat en l'àmbit de la comunicació audiovisual.
Fi data de convocatòria: 25 de setembre de 2012
ampliar
 
4 d'octubre 2012
Jornada de presentació del Fondo de Emprendedores Fundación Repsol 
Lloc: Sala d'Actes de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (Campus de la UAB · Bellaterra).
Hora:10h
Organitza: Parc de Recerca UAB, Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) i Fundació Repsol.
8 i 9 d'octubre 2012
6th SME Bioinformatics Forum
Lloc: Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) (C/ Doctor Aiguader, 88 · Barcelona).
Organitza: Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) de la Universitat Pompeu Fabra-IMIM, Biocat, l'Institut Europeu de Bioinformàtica (EMBL-EBI), l'Institut Nacional de Bioinformàtica (INB) i PSIMEx.
ampliar
9 d'octubre 2012
Presentació del programa COFUND-TECNIOSPRING per a la mobilitat d'investigadors
Lloc: Edifici Eureka (Campus UAB).
Hora: 09:30h
Organitza:Parc de Recerca UAB i ACC1Ó. 
Del 15 al 17 d'octubre 2012
Printed and Flexible Electronics Seminar 
Lloc: CETEMMSA (Av. d'Ernest Lluch 36 - Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus).
Organitza: CETEMMSA amb el suport del VTT de Finlàndia.
 
newsmitjans.jpg

20/09/2012 a La Vanguardia 
El catedrático Buenaventura Guamis, nuevo director general del Parc de Recerca UAB  
21/09/2012 a Diario Médico
AB-Therapeutics logra recursos para avanzar en su I+D en oncología


Troba'ns a


banneropenforum.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email