N.86 / 20 de setembre de 2012
buenaventuraguamis.jpg

Buenaventura Guamis, nou director general del Parc de Recerca UAB
Buenaventura Guamis, catedràtic de Tecnologia dels Aliments de la Universitat Autònoma de Barcelona, és el nou director general del PRUAB. Guamis ha treballat durant més de deu anys en el sector lacti i és director del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia d'Aliments (CERPTA) de la UAB.

 

openscienseinnovationforum.jpg

L'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, un espai de relació per a la indústria i la recerca
Un esdeveniment que permetrà reconèixer la transferència de coneixement realitzada pels centres de recerca de la UAB, així com dinamitzar les relacions entre aquest sector i l'empresarial. Animeu-vos a participar a l'UAB-NEM: "Networking, Exhibition & Meetings, i a la 1a Edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement, que s'hi emmarquen!

                                                       
abtherapeutics.jpg

AB-Therapeutics aconsegueix 1 milió d'euros de finançament i passa a anomenar-se Ability Pharmaceuticals
La biofarmacèutica catalana, amb seu al Parc de Recerca UAB, destinarà aquests recursos al desenvolupament clínic del seu fàrmac contra el càncer de pulmó i pàncrees.

 
patrimonicultural.jpg

La UAB celebra la Primera Jornada sobre Recerca i Innovació en Patrimoni Cultural 
El patrimoni cultural dels països europeus, i la seva conservació, difusió i gestió, tenen importància en camps molt diversos. Ahir la UAB va acollir una jornada destinada a incentivar la recerca i la innovació en aquest àmbit i a informar de les oportunitats de finançament en els Programes Europeus.

 
 

line-convocatories.jpg
Programa d'Emprenedoria Social de "la Caixa"
Es dirigeix a empreses socials: de nova creació, amb un recorregut inferior a 3 anys i a entitats socials amb noves línies de negoci. L'Obra Social "la Caixa" pretén oferir un suport integral a les iniciatives d'aquests emprenedors i empreses socials amb un projecte que aporti: suport econòmic, treball en xarxa, formació en gestió empresarial, difusió de les iniciatives, acompanyament en la implementació.
Fi data de convocatoria: 22 de setembre de 2012 
ampliar
line-convocatories.jpg
World Smart Cities Awards
Els World Smart Cities Awards estan dirigits a ciutats, negocis, emprenedors, centres de recerca, organitzacions públiques o privades i consorcis (públics / privats) que tinguin visions i solucions innovadores de Smart City.
Fi data de convocatòria: 25 de setembre de 2012
ampliar
 
21 de setembre 2012
Sessió Informativa sobre les convocatòries ITN del programa Marie Curie 
Lloc: Sala d'Actes del Rectorat de la UAB.
Hora:10h
Organitza: Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i UAB.
21 de setembre 2012
Taller de preparació de propostes: Starting Grants i Consolidator Grants'13
Lloc: Pg. Lluís Companys, 23, 08010 Barcelona.
Organitza: Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).
ampliar
28 de setembre 2012
Nit de la Recerca 2012
Lloc: En diverses ciutats de l'Estat espanyol.
8 i 9 d'octubre 2012
6th SME Bioinformatics Forum 
Lloc: Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) (C/ Doctor Aiguader, 88 · Barcelona).
Organitza: Programa de Recerca en Informàtica Biomèdica (GRIB) de la Universitat Pompeu Fabra-IMIM, Biocat, l'Institut Europeu de Bioinformàtica (EMBL-EBI), l'Institut Nacional de Bioinformàtica (INB) i PSIMEx.
 
newsmitjans.jpg

16/09/2012 a La Vanguardia 
De la tesi al pla d'empresa  
16/09/2012 a l'ARA
Verisize encerta la talla de la roba que comprem a InternetB


Troba'ns a
banneropenforum.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email