N.83 / 26 de juliol de 2012
innovationforum.jpg
1a Edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement
Els investigadors de la UAB-CEI amb un projecte competitiu, de qualitat i amb potencial per a la transferència al mercat poden inscriure's a la convocatòria d'aquests premis, que es tancarà l'1 d'octubre del 2012. L'entrega de premis es durà a terme durant l'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI el 14 de novembre de 2012.
bt.jpg
beques.jpg
La UAB obre la 10ª convocatòria d'investigadors en formació
La UAB ofereix més d'un centenar de places a la desena convocatòria per a la selecció de personal investigador en formació de departaments de la UAB (PIF). Els seleccionats s'incorporaran a programes de doctorat o màsters oficials per a dur a terme la tesi doctoral. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 4 de setembre de 2012.
bt.jpg
platja.jpgEl newsletter del Parc de Recerca UAB tornarà al setembre.
Us desitgem
BONES VACANCES!!!


 

Convocatòria B·Debate 2013
B·Debate, una iniciativa de Biocat i l'Obra Social “la Caixa”, té l’objectiu d’impulsar trobades internacionals d’alt nivell científic per promoure el debat, la col·laboració i l’intercanvi obert d’idees i coneixements entre experts i entitats de reconegut prestigi nacional i internacional.
Fi data de convocatòria: 14 de setembre de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Concurs RedEmprendia 2012: de la Universitat a l'Empresa
Com a part de les seves activitats, RedEmprendia llança la primera convocatòria del "Concurs RedEmprendia 2012: De la Universitat a la Empresa". Aquest Concurs compta amb el suport del Banc Santander i és promogut i conjuntament gestionat per les universitats membres de la Xarxa, amb el propòsit  de donar suport a l'esperit emprenedor social i econòmic de la regió iberoamericana  de negoci. El Concurs està dirigit a la totalitat de les universitats iberoamericanes que podran presentar un màxim de tres candidatures entre projectes empresarials d'emprenedors universitaris i iniciatives innovadores d'empreses de recent creació, seleccionats a través d'un concurs o un procés de selecció intern. S'atorgaran 3 premis, per un import total de 50.000 €.
Fi data de convocatòria: 15 de setembre de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Programa EUROSTARS
EUROSTARS ajuda a les PIMES intensives en R+D a desenvolupar projectes transnacionals orientats al mercat creant un mecanisme europeu sostenible de suport a aquestes organitzacions; encoratjant a crear activitats econòmiques basades en els resultats d'aquesta R+D i a introduir productes, processos i serveis al mercat més ràpidament; promovent el desenvolupament tecnològic i empresarial i la internacionalització d'aquestes empreses; assegurant el finançament públic dels participants en els projectes.
Fi data de convocatòria: 20 de setembre de 2012
 


17 i 18 de setembre 2012
Financing Day 
Lloc: Hotel Ritz de Madrid (Plaça de la Lealtad 5 - Madrid)
Organitza: Madrid Network

Del 19 al 21 de setembre 2012
Biospain 2012, la trobada de referència del sector biotecnològic a l'Estat espanyol 
Lloc: Bilbao Exhibition Centre. Bilbao.
Organitza: Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), Societat per a la Transformació Competitiva (SPRI) del Govern Basc i l'agència BioBasque
20 de setembre 2012
Jornada Connect-EU
Lloc: World Trade Center (Moll de Barcelona, s/n - Barcelona).
Hora: 09:00h
Organitza: ACC1Ó, AGAUR i CERCA
ampliar
Del 15 al 17 d'octubre 2012
Printed and Flexible Electronics Seminar
Lloc: CETEMMSA (Av. d'Ernest Lluch 36 - Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus).
Organitza: CETEMMSA amb el suport del VTT de Finlàndia

 
 destacats-bck.jpg

12/07/2012 a La Vanguardia 
Grifols compra el 40% de la biotec VCN Biosciences  
18/07/2012 a 8 al Dia (8tv)
L’empresa d’èxit d’avui posa la investigació al servei de la salut

Troba'ns a


banner.gif


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email