N.82 / 19 de juliol de 2012
osif_papallona.jpg
S'obren les inscripcions per a l'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI
Un espai de relació per a la indústria i la recerca que tindrà lloc el proper 14 de novembre de 2012. Animeu-vos a participar a la sessió de networking, l'UAB-NEM: "Networking, Exhibition & Meetings, i a la 1a Edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement, que s'hi emmarquen!
bt.jpg

verisizecvc.jpg
Aplicació per saber la talla en segons
Investigadors del Centre de Visió per Computador (CVC) han desenvolupat Verisize, una aplicació que, a partir d'una base de dades de 50.000 persones, permet saber de forma fàcil i ràpida la talla d'un usuari per a qualsevol marca comercialitzada en botigues de roba on-line. Per a comercialitzar-la, el CVC i la UAB han creat l'spin-off Cloud Sizing Services.
bt.jpg

neandertalsplantes.jpg
Els neandertals coneixien les plantes medicinals que menjaven
Un equip internacional d'investigadors, liderat per la UAB i la Universitat de York, ha obtingut la primera prova molecular que la espècie neandertal no només menjava una gran varietat de plantes, també coneixia les seves qualitats curatives i nutricionals. Liderats per la investigadora ICREA i professora de Prehistòria de la UAB Karen Hardy, han analitzat els càlculs dentals de cinc individus d'aquesta espècie del jaciment cova de El Sidrón (Astúries).
bt.jpg
 

Premi Vivero de SIMO Network 2012
El Premi VIVERO té per objecte atorgar suport i reconeixement a les empreses espanyoles de base tecnològica de recent creació, que desenvolupen una activitat innovadora i de qualitat amb capacitat d'èxit en el mercat. El grup d'empreses que resultin guanyadores del Premi VIVERO, participaran gratuïtament al SIMO Network 2012, beneficiant-se a més d'un especial protagonisme en comunicació. D'altra banda, una d'elles, aquella que resulti més ben valorada, rebrà el Premi Especial VIVERO, atorgat per FUNDETEC i dotat amb 9.000 €.
Fi data de convocatòria: 20 de juliol de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Convocatòria B·Debate 2013
B·Debate, una iniciativa de Biocat i l'Obra Social “la Caixa”, té l’objectiu d’impulsar trobades internacionals d’alt nivell científic per promoure el debat, la col·laboració i l’intercanvi obert d’idees i coneixements entre experts i entitats de reconegut prestigi nacional i internacional.
Fi data de convocatòria: 14 de setembre de 2012
line-convocatories.jpg
Concurs RedEmprendia 2012: de la Universitat a l'Empresa
Com a part de les seves activitats, RedEmprendia llança la primera convocatòria del "Concurs RedEmprendia 2012: De la Universitat a la Empresa". Aquest Concurs compta amb el suport del Banc Santander i és promogut i conjuntament gestionat per les universitats membres de la Xarxa, amb el propòsit  de donar suport a l'esperit emprenedor social i econòmic de la regió iberoamericana  de negoci. El Concurs està dirigit a la totalitat de les universitats iberoamericanes que podran presentar un màxim de tres candidatures entre projectes empresarials d'emprenedors universitaris i iniciatives innovadores d'empreses de recent creació, seleccionats a través d'un concurs o un procés de selecció intern. S'atorgaran 3 premis, per un import total de 50.000 €.
Fi data de convocatòria: 15 de setembre de 2012
 


17 i 18 de setembre 2012
Financing Day 
Lloc: Hotel Ritz de Madrid (Plaça de la Lealtad 5 - Madrid)
Organitza: Madrid Network

Del 19 al 21 de setembre 2012
Biospain 2012, la trobada de referència del sector biotecnològic a l'Estat espanyol 
Lloc: Bilbao Exhibition Centre. Bilbao.
Organitza: Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), Societat per a la Transformació Competitiva (SPRI) del Govern Basc i l'agència BioBasque
20 de setembre 2012
Jornada Connect-EU
Lloc: World Trade Center (Moll de Barcelona, s/n - Barcelona).
Hora: 09:00h
Organitza: ACC1Ó, AGAUR i CERCA
ampliar
Del 15 al 17 d'octubre 2012
Printed and Flexible Electronics Seminar
Lloc: CETEMMSA (Av. d'Ernest Lluch 36 - Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus).
Organitza: CETEMMSA amb el suport del VTT de Finlàndia
 
 destacats-bck.jpg

12/07/2012 a La Vanguardia 
Grifols compra el 40% de la biotec VCN Biosciences  
18/07/2012 a 8 al Dia (8tv)
L’empresa d’èxit d’avui posa la investigació al servei de la salut

Troba'ns a


banner_osif.jpgsct.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email