N.81 / 12 de juliol de 2012
i-ugr.jpg
El rànquing I-UGR situa la UAB com la primera en Ciències Agràries, Geografia, Sociologia i Veterinària
Les dades de la tercera edició dels “Rànquings I-UGR de les Universitats Espanyoles segons Camps i Disciplines Científiques” situen la UAB, per tercer any consecutiu, com la primera universitat espanyola en el camp de les Ciències Agràries.
bcninnova.jpg
L'Institut Català de Finances i la xarxa d'inversors BANC inverteixen en l'spin-off BCN Innova
BCN Innova protagonitza la tercera inversió que formalitza l'ICF en el marc de la seva línia de coinversió amb "business angels". L'empresa destinarà els recursos al desenvolupament i comercialització del seu producte, un aparell per mesurar l'estrabisme

esa.jpg
ESA Investment Readiness Programme
Del 10 al 12 de setembre tindrà lloc a Harwell (Gran Bretanya) l'ESA Investment Readiness Programme, una iniciativa per ajudar a les pimes a obtenir finançament de capital de risc. Es tracta d'un programa de 3 dies on experts de la indústria treballaran amb els participants per donar-los orientació sobre el que busquen els inversors, destacant les fortaleses i debilitats que cal abordar i millorar.
financamentenisa.jpg
Nous ajuts per a projectes d'àmbit social 
Enisa, empresa pública que depèn del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, disposa d'una línia de financiació específica per a projectes empresarials que contemplin les necessitats socials com a eix central el seu model de negoci.
 

Premi Vivero de SIMO Network 2012
El Premi VIVERO té per objecte atorgar suport i reconeixement a les empreses espanyoles de base tecnològica de recent creació, que desenvolupen una activitat innovadora i de qualitat amb capacitat d'èxit en el mercat. El grup d'empreses que resultin guanyadors del Premi VIVERO, participaran gratuïtament al SIMO Network 2012, beneficiant-se a més d'un especial protagonisme en comunicació. D'altra banda, una d'elles, aquella que resulti més ben valorada, rebrà el Premi Especial VIVERO, atorgat per FUNDETEC i dotat amb 9.000 €.
Fi data de convocatòria: 20 de juliol de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Concurs RedEmprendia 2012: de la Universitat a l'Empresa
Com a part de les seves activitats, RedEmprendia llança la primera convocatòria del "Concurs RedEmprendia 2012: De la Universitat a la Empresa". Aquest Concurs compta amb el suport del Banc Santander i és promogut i conjuntament gestionat per les universitats membres de la Xarxa, amb el propòsit  de donar suport a l'esperit emprenedor social i econòmic de la regió iberoamericana  de negoci. El Concurs està dirigit a la totalitat de les universitats iberoamericanes que podran presentar un màxim de tres candidatures entre projectes empresarials d'emprenedors universitaris i iniciatives innovadores d'empreses de recent creació, seleccionats a través d'un concurs o un procés de selecció intern. S'atorgaran 3 premis, per un import total de 50.000 €.
Fi data de convocatòria: 15 de setembre de 2012
line-convocatories.jpg
2a Convocatòria Fons d'Emprenedors Fundación Repsol
El Fons d'Emprenedors Fundació Repsol és el primer fons privat d'Espanya destinat a facilitar la promoció d'iniciatives emprenedores en eficiència energètica i la seva transformació en projectes empresarials que generin activitat econòmica. Està dirigit a tots els emprenedors que hagin constituït o tinguin intenció de constituir una empresa en el camp de l'eficiència energètica. Els projectes guanyadors entraran en un procés d'incubació empresarial adaptat a les necessitats del projecte.
Fi data de convocatòria: 16 de novembre de 2012
 
15, 16 i 17 de juliol 2012
"Building your career program" en el 8è Fòrum FENS 
Lloc: Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Plaça de Willy Brandt, 11-14 - Barcelona).
Organitza: Network of European Neuroscience Schools (NENS)
17 de juliol 2012
Esmorzar de Finançament. La Due Diligence Tecnològica
Lloc: Sala d'actes ACC1Ó (Passeig de Gràcia, 129 - Barcelona).
Hora: 08:30h
Organitza: ACC1Ó
ampliar
18 de juliol 2012
Jornada "Programa Citius UAB, col·laborant per formar talent"
Lloc: Casa Convalescència de la UAB (C/Sant Antoni Maria Claret 171, Barcelona).
Hora: 12h
Organitza: Escola de Postgrau de la UAB
Del 19 al 21 de juliol 2012
Biospain 2012, la trobada de referència del sector biotecnològic a l'Estat espanyol 
Lloc: Bilbao Exhibition Centre. Bilbao.
Organitza: Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), Societat per a la Transformació Competitiva (SPRI) del Govern Basc i l'agència BioBasque
 
 noticies-bck-.jpg

05/07/2012 al Punt Avui 
El paper de la recerca catalana  
05/07/2012 a Expansión Cataluña Cognicor, un "call center" artificial para las empresas
ampliar

10/07/2012 a Expansión Cataluña
La red de inversores BANC y el ICF invierten en BCN Innova

11/07/2012 a El Periódico de Cataluña
Trobat al Pallars un gran jaciment de dinosaures


Troba'ns asct.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email