N.80 / 05 de juliol de 2012
adsondemand.jpg
El projecte "Ads on demand", guanyador del concurs Generació d'Idees 2012
El passat divendres 29 de juny, va tenir lloc a l'edifici Eureka l'acte de lliurament del concurs Generació d'Idees. El primer premi se'l va endur el projecte Ads on demand, dels investigadors Marco Pedersoli, Pep Gonfaus, Jordi Gonzalez i Xavier Roca.
css.jpg
Cloud Sizing Service, nova empresa de base tecnològica (EBT) del PRUAB
Derivada del Centre de Visió per Comuptació, de la UAB i de l’empresa Tailor4less, l'empresa de base tecnològica Cloud Sizing Service desenvolupa una aplicació informàtica que estima la talla de vestir del consumidor, millorant qualitativament el procés de compra per e-commerce en el sector tèxtil.
prestecacc1o.jpg
214 milions d'euros de circulant per a les empreses
ACC1Ó acaba d'obrir la convocatòria del Préstec i+i Circulant 2012. Aquest préstec posa a disposició de les empreses fins a 214 milions d'euros perquè financiïn projectes de creixement en innovació i la internacionalització.
acordcerdanyola.jpg
Acord per estimular l'economia local 
L'Ajuntament de Cerdanyola, el Parc de la Recerca de la UAB, el Parc Tecnològic del Vallès i Associacions Empresarials Locals han signat un conveni de col·laboració per impulsar l'economia i augmentar l'ocupació de Cerdanyola.
 


INNCORPORA 2012
El Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) convoquen el programa d'ajudes INNCORPORA per a la contractació i formació inicial obligatòria de tecnòlegs amb Titulació Universitària per a la realització d'un projecte concret de recerca industrial, desenvolupament experimental o estudi de viabilitat tècnica previ. Poden optar a la convocatòria empreses públiques i privades, spin offs i JEIs, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica, associacions empresarials i, parcs científics i tecnològics que desenvolupin projectes de recerca industrial, de desenvolupament tecnològic o estudis de viabilitat tècnica previs.
Fi data de convocatoria: 12 de juliol de 2012
line-convocatories.jpg
Premis TR35 Spain
L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim. L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.
Fi data de convocatoria: 26 de juliol de 2012
 
Del 9 al 12 de juliol 2012
Congrés: Global Questions on Advanced Biology 
Lloc: Institut d'Estudis Catalans (C/ Carme, 47. Barcelona).
Organitza: Societat Catalana de Biologia
10 de juliol 2012
Nanotechnology for Healthcare Forum
Lloc: Parc Científic de Barcelona (C/ Baldiri Reixac, 4 · Barcelona).
Organitza: Biocat i l'UK Trade & Investment-Consolat General Britànic
ampliar
11 de juliol 2012
Programes i serveis de suport a la internacionalització de la pime
Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès).
Hora: 11:15hh
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès i el Parc de Recerca UAB
15, 16 i 17 de juliol 2012
"Building your career program" en el 8è Fòrum FENS 
Lloc: Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Plaça de Willy Brandt, 11-14 - Barcelona).
Organitza: Network of European Neuroscience Schools (NENS)
 
 destacats-bck.jpg
Ofertes de feina

IRTA - Gestor de projectes  
Infraestructures científiques internacionals - Vacants


Troba'ns asct.jpg


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email