N.79 / 28 de juny de 2012
bioingenium.jpg
Una nova spin-off s’incorpora al Parc de Recerca UAB
Bioingenium s’ha adherit aquest mes de juny al PRUAB. Aquesta empresa biotecnològica està especialitzada en el desenvolupament de bioprocessos per a la producció de fàrmacs per a la salut humana i animal. Ofereix serveis a la indústria farmacèutica i biotecnològica en l'àmbit de la producció de proteïnes terapèutiques.

henkel.jpg
Henkel inverteix 7 milions en tres nous laboratoris d'R+D a Catalunya
La multinacional alemanya invertirà set milions d'euros en la creació de tres laboratoris d'R+D, el que comportarà la generació de 55 nous llocs de treball d'alta qualificació. Un dels laboratoris s'ubicarà a l'Espai Eureka del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, on Henkel ja disposa d'un laboratori i on incorporarà 35 nous investigadors.
conveniwassu.jpg
La Fundació Wassu i el Parc de Recerca UAB signen un conveni de col·laboració
La directora de la Fundació Wassu-UAB, Adriana Kaplan, i el director del Parc de Recerca UAB, Jordi Marquet, han signat un conveni de col·laboració per donar impuls a l'activitat de prevenció de la mutilació genital femenina (MGF).
cognicor.jpg
Cognicor Technologies guanya el premi Tech All Stars a la millor start-up digital 
L'spin-off ha guanyat el premi europeu Tech All Stars, concedit per la Comissió Europea durant l'Assemblea de l'Agenda Digital, que va tenir lloc a Brussel·les el 21 i 22 de juny. Cognicor va ser seleccionada entre més de 257 candidates de tota la Unió Europea.
 


INNCORPORA 2012
El Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) convoquen el programa d'ajudes INNCORPORA per a la contractació i formació inicial obligatòria de tecnòlegs amb Titulació Universitària per a la realització d'un projecte concret de recerca industrial, desenvolupament experimental o estudi de viabilitat tècnica previ. Poden optar a la convocatòria empreses públiques i privades, spin offs i JEIs, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica, associacions empresarials i, parcs científics i tecnològics que desenvolupin projectes de recerca industrial, de desenvolupament tecnològic o estudis de viabilitat tècnica previs.
Fi data de convocatoria: 12 de juliol de 2012
line-convocatories.jpg
Premis TR35 Spain
L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim. L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.
Fi data de convocatoria: 26 de juliol de 2012
 
29 de juny 2012
Taller "Investor Readiness 2012: Amplia els teus contactes i coneixements com a Inversor" 
Lloc: ACC1Ó. Pg. de Gràcia, 129. Barcelona.
Hora: 10h
Organitza: ACC1Ó
Del 29 de juny a l'1 de juliol 2012
Startup Weekend Barcelona
Lloc: Instal·lacions de Wayra (Via Augusta, 177).
Organitza: Startup Weekend Barcelona i ACC1Ó
ampliar
4 de juliol 2012
KIMconference: "Encouraging International Knowledge Explotation
Lloc: Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1 · Barcelona).
Hora: 09h
Organitza: KIMbcn
Del 9 al 12 de juliol 2012
Congrés: Global Questions on Advanced Biology 
Lloc: Institut d'Estudis Catalans. C/ Carme, 47. Barcelona.
Organitza: Societat Catalana de Biologia
 
 noticies-bck.jpg

24/06/2012 a La Vanguardia 
"BarcelonaApps"  
27/06/2012 al Cinco Días
"Damm y AB-Biotics se alían para diseñar un ármaco para adelgazar"
ampliar

28/06/2012 a La Vanguardia
"Un estudi demostra que els dinosaures eren rèptils de sang calenta"


Troba'ns a


sct.jpg


univestiu.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email