N.77 / 15 de juny de 2012
crosssectorial.jpg
El Bizbarcelona impulsa durant dos dies l'esperit empresarial i l'emprendoria
El Parc de Recerca UAB va participar ahir dijous 14 de juny a les Taules Cross-Sectorials i va organitzar una taula rodona sobre com crear empreses d'alt nivell d'innovació amb cinc empreses spin-offs. Ambdós activitats van tenir un gran èxit de participació.

sincrotro.jpg
Primer experiment al sincrotró ALBA
Investigadors del Departament de Química de la UAB i de l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) seran els primers usuaris del sincrotró ALBA. Els científics investigaran les propietats magnètiques de nanopartícules, una recerca orientada a incrementar substancialment l’eficiència de la xarxa de distribució elèctrica.
seguidorstwitter.jpg
El PRUAB ja té més de 1000 seguidors al Twitter
Des del Parc de Recerca UAB volem donar les gràcies a totes aquelles persones, empreses i institucions que ens segueixen al Twitter i que fan possible que el coneixement i les tecnologies desenvolupades al nostre entorn arribin cada dia més lluny.
 
 


Cleantech Open Spain
L'objectiu de Cleantech Open és identificar, finançar i promoure projectes de tecnologies netes i fomentar l'esperit emprenedor per afrontar els desafiaments energètics, mediambientals i econòmics actuals. La competició està dirigida a empreses del sector que no hagin rebut més de 1.000.000 USD en finançament privat. L'empresa guanyadora de Cleantech Open Spain rebrà un premi valorat en 10.000 USD per a donar suport el seu projecte i assistirà a la final de Califòrnia, Estats Units.
Fi data de convocatoria: 2 de juliol de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Premis TR35 Spain
L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim. L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.
Fi data de convocatoria: 26 de juliol de 2012
 
Del 18 al 21 de juny 2012
BIO INTERNATIONAL CONVENTION 2012 (Edició n. 20) 
Lloc: Boston Convention & Exhibition Center, MA (EUA) 415 Summer Street, Boston.
Organitza: Biotechnology Industry Organization (BIO)
19 de juny 2012
Sessió informativa: Presentació "Estades empresarials per noves empreses i emprenedors/es"
Lloc: Vapor Llonch. Ctra. de Barcelona, 208 bis. Sabadell. Sala Ascamm.
Hora: 18h
Organitza: Vapor Llonch i Ajuntament de Sabadell
ampliar
26 de juny 2012
Open conference: Transformar la Innovació en Vendes 
Lloc: Events Room (1C17). Primer Pis. ESADECREAPOLIS. Sant Cugat del Vallès.
Hora: 10h
Organitza: ESADECREAPOLIS
29 de juny 2012
Taller "Investor Readiness 2012: Amplia els teus contactes i coneixements com a Inversor" 
Lloc: ACC1Ó. Pg. de Gràcia, 129. Barcelona.
Hora: 10h
Organitza: ACC1Ó
 
 noticies-bck.jpg

08/06/2012 a El Periódico de Catalunya
"La indústria no respòn"  
11/06/2012 a l'Informatiu migdia (TV3) 
Dispositius per salvar vianants

Troba'ns a


bannerserveis ct.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email