N.76 / 07 de juny de 2012
albertbosch.jpg
L'aventurer i emprenedor Albert Bosch, conferenciant al Parc de Recerca UAB
Avui dijous 7 de juny a les 16h, Albert Bosch parla de la gestió del risc i la presa de decisions a l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB. Bosch és un apassionat de l'emprenedoria i de l'esport en general. Ha participat en 8 Dakars, i ha completat el projecte "7 Cims".

visiocomputador.jpg
Centres de recerca presentaran les tecnologies més innovadores al BizBarcelona
El 14 de juny el Centre de Visió per Computador de la UAB participarà en una taula rodona, moderada pel director del PRUAB Jordi Marquet, juntament amb les empreses Inspecta, Boston Scientific i Oblong Europe SL, sobre sistemes de reconeixement de patrons basats en la Visió per Computador.
alzheimer.jpg
Nous avenços en fàrmacs per al tractament de l'Alzheimer
Investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i de la Universitat de Barcelona (UB) han desenvolupat una molècula que podria permetre el desenvolupar un fàrmac més eficaç per combatre l'Alzheimer.    
 
 

RecerCaixa
"La Caixa" i l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) impulsen el Programa RecerCaixa. És un programa d'ajuts anual per finançar els millors projectes de recerca dels investigadors i grups de recerca de Catalunya. Es valoraran positivament es valoraran aquells projectes que tinguin vocació transformadora, entesa com la voluntat que els potencials beneficis arribin als ciutadans, aportant solucions a problemes de la societat o generant nou coneixement científic. El màxim de finançament que pot rebre un projecte, inclòs el overhead institucional, és de 100.000€.
Fi data de convocatoria: 17 de juny de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Cleantech Open Spain
L'objectiu de Cleantech Open és identificar, finançar i promoure projectes de tecnologies netes i fomentar l'esperit emprenedor per afrontar els desafiaments energètics, mediambientals i econòmics actuals. La competició està dirigida a empreses del sector que no hagin rebut més de 1.000.000 USD en finançament privat. L'empresa guanyadora de Cleantech Open Spain rebrà un premi valorat en 10.000 USD per a donar suport el seu projecte i assistirà a la final de Califòrnia, Estats Units.
Fi data de convocatoria: 2 de juliol de 2012
ampliar
line-convocatories.jpg
Premis TR35 Spain
L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim. L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.
Fi data de convocatoria: 26 de juliol de 2012
 
11 de juny 2012
Conferència "Emprendiendo hacia el 2020"
Lloc: Sala d'Actes del Vapor Universitari. C/Colom, 114. Terrassa.
Hora: 19h
Organitza: Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa
ampliar
12 de juny 2012
Jornada: "Negociacions per a obtenir resultats"
Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès. Cerdanyola del Vallès.
Hora: 11h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès
ampliar
13 i 14 de juny 2012
BizBarcelona 2012 
Lloc: Recinte de Montjuïc. Palaus 1, 3 i 5. Barcelona.
Organitza: Fira de Barcelona
Del 18 al 21 de juny 2012
BIO INTERNATIONAL CONVENTION 2012 (Edició n. 20) 
Lloc: Boston Convention & Exhibition Center, MA (EUA) 415 Summer Street, Boston.
Organitza: Biotechnology Industry Organization (BIO)
 
 noticies-bck.jpg

04/06/2012 a TV3 (Àgora)
Entrevista a Adriana Kaplan, directora de la Fundació Wassu  
06/06/2012 a El Matí de Catalunya Ràdio
El director general del Parc de Recerca UAB, Jordi Marquet, participa en un debat sobre les smart cities


Troba'ns a


promociosafestiu.jpg
 
bannerserveis ct.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email