N.75 / 31 de maig de 2012
El dijous 14 de juny, el Parc de Recerca UAB participarà al BizBarcelona amb l'organització d'una taula rodona sobre la creació d'empreses d'alt nivell d'innovació. Cinc emprenedor de diferents spin-offs de la UAB debatran sobre què els va impulsar a crear la seva empresa, amb quins obstacles han hagut d'enfrontar-se o com s'aconsegueix l'èxit..  
Segons Eurostat, Catalunya patenta el doble que Espanya però la meitat que la mitjana europea
L'Observatori de la Recerca ha analitzat les dades d'Eurostat sobre les sol·licituds de patents presentades a l'European Patent Office en el període 1996-2009. Els territoris de llengua i cultura catalanes han augmentat de forma considerable el nombre de patents, fins arribar al 0,91% del total de la UE l'any 2008.  
L'aplicació permet estudiar el perfil del pacient a través d'una anàlisi dels diferents factors de risc per així conèixer el tractament anticoagulant indicat tant en dosis com en administració.
El Vapor Llonch coordina i gestiona el programa europeu Erasmus per a Joves Emprenedors. El programa ofereix la possibilitat de fer estades en una empresa ubicada en un altre país de la UE i dirigida per un empresari amb experiència en el seu sector.
1
 
 

RecerCaixa

"La Caixa" i l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) impulsen el Programa RecerCaixa. És un programa d'ajuts anual per finançar els millors projectes de recerca dels investigadors i grups de recerca de Catalunya. Es valoraran positivament es valoraran aquells projectes que tinguin vocació transformadora, entesa com la voluntat que els potencials beneficis arribin als ciutadans, aportant solucions a problemes de la societat o generant nou coneixement científic. El màxim de finançament que pot rebre un projecte, inclòs el overhead institucional, és de 100.000€.

Fi data de convocatoria: 17 de juny de 2012
ampliar

Convocatòria d'Ajudes a Projectes d'Investigació 2012

La Fundació HERGAR realitzarà un suport econòmic als projectes de recerca seleccionats d'acord a aquesta convocatòria, i que tinguin com a objecte d'investigació prioritari algun dels següents camps: Aplicació de TICS a l'educació d'adults, investigació aplicada i tecnològica en Turisme i Humanitats, i Innovació social en Tecnologia, Ciències Socials i/o Ciències Jurídiques.
La convocatòria està dirigida a donar suport a projectes de recerca presentats per un grup d'investigadors, l'investigador principal del qual estigui associat a una entitat espanyola de caràcter educatiu, científic i/o empresarial. Cada investigador podrà participar en un màxim de dos projectes, encara que només podrà participar com a investigador principal en un.

Fi data de convocatoria: 30 de juny de 2012
 

05 de juny 2012
First Workshop on Nanomedicine UABCEI: a challenging opportunity
Lloc: Hotel Campus UAB. Cerdanyola del Vallès.
Hora: 10h
Organitza: UAB-CEI
05 de juny 2012
Jornada tècnica: "Tuberculosi: situació actual i avenços científics"
Lloc: Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària de la UAB. Campus UAB. Bellaterra.
Hora: 09:45h
Organitza: CReSA
11 de juny 2012
Jornada: "Negociacions per a obtenir resultats"
Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès. Cerdanyola del Vallès.
Hora: 11h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès
12 de juny 2012
Health Management & Clinical Innovation Forum (MIHealth)
Lloc: Palau de Congressos de Barcelona · Av. Reina Maria Cristina, s/n (recinte firal Montjuïc)
Organitza: Fira de Barcelona

 

 
27/05/2012 a La Vanguardia 

"De camí, cap a la smart city"

28/05/2012 a La Vanguardia
"Unir cervell i cor"

Troba'ns a

 
 
Parc de la Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Aviso legal
En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de protección de datos de carácter personal, y la Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información y del correo electrónico, os informamos que los datos personales utilizados para el envío de la newsletter forman parte de un fichero titularidad de la Fundació Par de Recerca UAB (PRUAB), con el fin de mantenerles informados de las actividades relacionadas con el PRUAB. Puede ejercer su derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición delante del PRUAB mediante un escrito con fotocopia del documento de identidad. En caso de que no quiera recibir comunicaciones, envíenos este email