N.74 / 24 de maig de 2012
Més de 40 enginyers participen al programa Generació d'idees, que va començar el passat divendres 18 de maig amb una sessió de coworking entre els participants.  
El BizBarcelona planteja reptes tecnològics
En connexió amb l'Open Innovation Marketplace que tindrà lloc al saló d'emprenedors els dies 13 i 14 de juny, Cisco i Microsoft llancen reptes tecnològics per a emprenedors, centres tecnològic, spin-offs, pimes, etc. Si tens una solució tecnològica avançada i innovadora registra-la des d'aquest enllaç.  
El proper 29 de maig comença el cicle de seminaris Doctors a l'Empresa, que organitza l'ICMAB. Aquesta primera sessió es centrarà en l'anàlisi d'habilitats i competències del joves investigadors i en l'anàlisi i gestió econòmica de l'empresa. S'ofereixen 15 beques.
 
 
Convocatòria d'Ajudes a Projectes d'Investigació 2012

La Fundació HERGAR realitzarà un suport econòmic als projectes de recerca seleccionats d'acord a aquesta convocatòria, i que tinguin com a objecte d'investigació prioritari algun dels següents camps: Aplicació de TICS a l'educació d'adults, investigació aplicada i tecnològica en Turisme i Humanitats, i Innovació social en Tecnologia, Ciències Socials i/o Ciències Jurídiques.
La convocatòria està dirigida a donar suport a projectes de recerca presentats per un grup d'investigadors, l'investigador principal del qual estigui associat a una entitat espanyola de caràcter educatiu, científic i/o empresarial. Cada investigador podrà participar en un màxim de dos projectes, encara que només podrà participar com a investigador principal en un.

Fi data de convocatoria: 30 de juny de 2012
Premis TR35 Spain

L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim. L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.

Fi data de convocatoria: 26 de juliol de 2012
 
24 i 25 de maig 2012
Health Management & Clinical Innovation Forum (MIHealth)
Lloc: Palau de Congressos de Barcelona · Av. Reina Maria Cristina, s/n (recinte firal Montjuïc)
Organitza: Fira de Barcelona
05 de juny 2012
First Workshop on Nanomedicine UABCEI: a challenging opportunity
Lloc: Hotel Campus UAB. Cerdanyola del Vallès.
Hora: 10h
Organitza: UAB-CEI
05 de juny 2012
Jornada tècnica: "Tuberculosi: situació actual i avenços científics"
Lloc: Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària de la UAB. Campus UAB. Bellaterra.
Hora: 09:45h
Organitza: CReSA
11 de juny 2012
Conferència "Emprendiendo hacia el 2020" 
Lloc: Sala d'Actes del Vapor Universitari. C/Colom, 114. Terrassa.
Hora: 19h
Organitza: Universitat i Societat del Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa
 
21/05/2012 a VilaWeb

"Centres tecnològics de Barcelona creen el clúster PEC4 sobre electrònica"

21/05/2012 a El Economista
"Centros tecnológicos de Barcelona crean el clúster PEC4 sobre electrónica impresa"
22/05/2012 a Sostenible
"Smart cities al servei d’una mobilitat millor"

Troba'ns a

 
Parc de la Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Aviso legal
En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de protección de datos de carácter personal, y la Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información y del correo electrónico, os informamos que los datos personales utilizados para el envío de la newsletter forman parte de un fichero titularidad de la Fundació Par de Recerca UAB (PRUAB), con el fin de mantenerles informados de las actividades relacionadas con el PRUAB. Puede ejercer su derecho de acceso, rectificación, cancelación y oposición delante del PRUAB mediante un escrito con fotocopia del documento de identidad. En caso de que no quiera recibir comunicaciones, envíenos este email