N.73 / 18 de maig de 2012
inauguraciouab30.jpg
Les ciutats es preparen per adaptar els sistemes de transport públics i privats a l'augment d'habitants
Durant la Jornada "Mobilitat i transport a les Smart Cities", que es va celebrar ahir, investigadors i professionals del sector van presentar les últimes novetats en aquest camp, com per exemple, el dispositiu eco-DRIVERS, gràcies al qual es podran reduir els accidents de trànsit, i l'aplicació de mòbil OnTheBus.
cursdoctors.jpg
L'ICMAB organitza una nova edició del curs Doctors a l'Empresa   
La edició 2012 del curs se centrarà en l'anàlisi de les competències dels doctors i en els conceptes bàsics clau per entendre que és una empresa. El curs començarà el dimarts 29 de maig. Els seminaris es desenvoluparan al maig i juny i el setembre es realitzaran trobades amb empreses.
institutrecercabiomedica.jpg
La UAB i el Consorci Sanitari de Terrassa crearan un institut universitari de recerca biomèdica 
La creació de l’Institut, fruit d’una col·laboració entre ambdues institucions iniciada el febrer de 2010, possibilitarà la investigació, la recerca i el desenvolupa-ment científic i tecnològic en l’àmbit de la biomedicina.
cursmicroscopiarastreig.jpg
Curs sobre microscòpia electrònica de rastreig 
Els dies 4, 5 i 6 de juny el Servei de Microscopia realitzarà un curs bàsic sobre microscòpia electrònica de rastreig aplicat a ciència de materials. L'objectiu és formar als actuals i possibles futurs usuaris del microscopi en la òptima utilització del microscopi, i mostrar les diferents possibilitats de l'aparell.
 
 
 
Convocatòria d'Ajudes a Projectes d'Investigació 2012
La Fundació HERGAR realitzarà un suport econòmic als projectes de recerca seleccionats d'acord a aquesta convocatòria, i que tinguin com a objecte d'investigació prioritari algun dels següents camps: Aplicació de TICS a l'educació d'adults, investigació aplicada i tecnològica en Turisme i Humanitats, i Innovació social en Tecnologia, Ciències Socials i/o Ciències Jurídiques.
La convocatòria està dirigida a donar suport a projectes de recerca presentats per un grup d'investigadors, l'investigador principal del qual estigui associat a una entitat espanyola de caràcter educatiu, científic i/o empresarial. Cada investigador podrà participar en un màxim de dos projectes, encara que només podrà participar com a investigador principal en un.
Fi data de convocatoria: 30 de juny de 2012
 
Premis TR35 Spain
L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), a través de la seva revista Technology Review convoca la segona edició dels premis TR35 Spain amb l'objectiu de trobar treballs fascinants, inspiradors i nous capaços de revolucionar el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim. L'únic requisit per poder optar a un guardó és que el candidat sigui menor de 35 anys el dia de lliurament dels premis. Es busquen joves espanyols o residents a Espanya que, complint aquesta premissa, destaquin de forma considerable en la seva àrea de recerca i siguin una promesa per al futur.
Fi data de convocatoria: 26 de juliol de 2012
 
 
21 de maig 2012
Seminari tècnic: "Els recursos per a la innovació i la seva transferència a les pimes"
Lloc: Seu central CECOT. Sant Pau, 6. Terrassa.
Hora: 11:30h
Organitza: Consorci per l'ocupació i la promoció econòmica del Vallès Occidental
22 de maig 2012
Jornada: "El paper de les plataformes i infraestructures en la recerca traslacional"
Lloc: Parc Científic de Barcelona (PCB). Auditori Antoni Caparrós. C/ Baldiri Reixach, 4 (Torre D). Barcelona.
Hora: 10:30h
Organitza: Biocat
ampliar
23 i 24 de maig 2012
Jornada de Trobades bilaterals per a la transferència tecnològica en energia i medi ambient
Lloc: Ifema. Feria de Madrid. Pabellón 8. Madrid.
Organitza: Madri+d
23 de maig 2012
II Congrés Internacional EDO "Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa"
Lloc: Seu del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya. C/ Ausiàs March núm. 40. Barcelona
Organitza: L'Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona (EDO) i Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya
 
EL PARC A LA PREMSA

14/05/2012 a La Vanguardia
"Los centros tecnológicos optan por las fusiones para crecer"
17/05/2012 a l'ABC 
"La UAB analiza cómo prevenir accidentes de coche por distracción en al ciudad"
ampliar

17/05/2012 a Telecinco.es 
"Presentado un asistente inteligente a la conducción para evitar accidentes de tráfico"

Troba'ns a

Coneix els serveis científico-tècnics de la UAB

bannersct.jpg
Instal·lacions que integren infraestructures i grans equipaments dedicats a la realització de tècniques especialitzades.
 


Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email