N.71 / 03 de maig de 2012
idees
Aquesta primera edició va dirigida a investigadors (predoctors i doctors) de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb esperit emprenedor, disposats a generar idees de negoci i/o a participar en el seu desenvolupament pràctic.
idees
La primatòloga Jane Goodall, a la UAB
Del 4 al 7 de maig la doctora Jane Goodall estarà a la UAB per participar en el Global Meeting dels Instituts Jane Goodall d'arreu del mon i en el Simposi de Primatologia i Conservació. La reconeguda primatòloga oferirà també una conferència oberta al públic a l'edifici del Rectorat.
                                                  
idees
Jordina Belmonte, nova directora de l'ICTA
Jordina Belmonte dirigirà l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB en substitució de Louis Lemkow, en el càrrec des de 2006. Belmonte és professora titular del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia, el qual va dirigir entre els anys 2000 i 2004.
acc10
ACC1Ó ha dissenyat un pla d'assessorament financer per ajudar a les empreses a planificar la millor estratègia per trobar finançament
A més de consultoria especialitzada, ACC1Ó ofereix productes financers, tant d'origen públic com privat, per tal d'aconseguir la millor adaptació a les necessitats reals de l'empresa i a les seves circumstàncies.
 
 
 
Premi EmprendedorXXI de "la Caixa"
El premi està impulsat per "la Caixa" i co-atorgada per l'Empresa Nacional d'Innovació (ENISA). Es tracta de la convocatòria adreçada a emprenedors amb una major dotació econòmica, amb premis per a 42 empreses i un guardó principal de 100.000 euros destinat a l'empresa més innovadora de l'Estat. L'edició d'enguany compta amb dues categories:
Fi de convocatòria emprensXXI: 09 de maig de 2012
Fi de convocatòria creixesXXI: 30 de maig de 2012 

 
BioEmprenedorXXI
És una iniciativa conjunta de "La Caixa", Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i La Cambra de Comerç de Barcelona per impulsar un programa de creació d'empreses innovadores en l'àmbit de les ciències de la vida a Catalunya. Els participants optaran a un premi que facilitarà l'inici de l'activitat i que consistirà en una dotació econòmica  de fins a 20.000 euros i un reconeixement a les dues finalistes de 10.000 euros i 5.000 euros, respectivament.
Fi data de convocatoria: 13 de maig de 2012

 
Premis Fundació Everis 2012
a Fundació Everis ha decidit convocar un premi que fomenti l'aparició de nous emprenedors i que faciliti el finançament de projectes empresarials amb clars objectius d'innovació, viabilitat i benefici per a la societat. Premiarà els guanyadors amb una dotació econòmica de 60.000 euros, per al desenvolupament i llançament de l'empresa. Així mateix, es podrà concedir un accèssit als projectes que hagin quedat finalistes, dedicant 40.000 euros.
Fi data de convocatoria: 1 de juny de 2012
 
 
 

04 de maig 2012

Jornada de formació en comptabilitat per a emprenedors

Lloc: Sala Polivalent · Edifici Eureka · Campus UAB
Hora: 10h
Organitza: PRUAB i GesStart

07 de maig 2012

Jornada: "Comunicar la innovació - Innovar i competir amb ciència"

Lloc: Círculo Bellas Artes. C/ Alcalá 42. Madrid
Hora: 10:30h
Organitza: Parque Científico UC3M, Oficina de Transferencia de Resultados Investigación UAH, Fundación UAM, Centro de Transferencia Tecnológica URJC, Oficina Transferencia Resultados Investigación UPM

08 de maig 2012

Jornada de networking "Trobada amb l'Ambaixador d'Israel"

Lloc: Cambra de Comerç de Sabadell. Av. Francesc Macià, 35. Sabadell
Hora: 12h
Organitza: Cambra de Comerç de Sabadell

08 de maig 2012

Conferència: "L'expansió comercial: canviar per a superar la crisi. Aspectes claus per a la implantació jurídica i econòmica a l'exterior"

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès. Cerdanyola del Vallès
Hora: 10h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès

ampliar

08 de maig 2012

Conferència: "Aigua i canvi global a Catalunya"

Lloc: Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. de Lesseps, 20-22). Barcelona
Hora: 19:30h
Organitza: Ajuntament de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 

 

 
Troba'ns a

 

Inscriu-te a la Trobada UAB30!

formaciougq.jpg
El proper 17 de maig es celebrarà la cinquena edició, centrada en la mobilitat i el transport a les Smart Cities.
 
Coneix els serveis científico-tècnics de la UAB
formaciougq.jpg
Instal·lacions que integren infraestructures i grans equipaments dedicats a la realització de tècniques especialitzades.
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email