N.70 / 26 d'abril del 2012
iune-uab.jpg
La UAB, líder en recerca col·laborativa
Segons les dades del nou Observatori de l'activitat Investigadora de la Universitat Espanyola (IUNE), la UAB lidera l'índex de coautoria de les universitats, indicador del treball col·lectiu enfront de publicacions de caràcter individual.
ticlaude.jpg
La UAB impulsa un programa per a emprenedors en tecnologies de la comunicació
El projecte TicLaude, dirigit a fomentar la iniciativa emprenedora entre els estudiants en l'àmbit de les noves tecnologies, preveu formar els alumnes en l'elaboració d'un pla de negoci que doni forma a les seves idees, així com facilitar-los contactes empresarials per dur-lo a terme.
                                                  
master.jpg
El proper curs 2012-13 la UAB iniciarà un nou Màster en Bioinformàtica. Per aquest motiu, s'està creant una xarxa de centres de recerca i empreses que vulguin col·laborar amb el màster oferint places de formació en pràctiques, beques de doctorat o contractes de treball als estudiants.
abbiotics.jpg
AB-Biotics augmenta els seus ingressos un 71% el 2011 
L'spin-off ha tancat l'exercici amb uns ingressos totals de 6.162.911 euros, xifra que suposa un increment del 71% respecte a l'exercici anterior. Aquesta millora ha estat possible gràcies al creixement en totes les àrees de negoci de la biotecnològica.
 
 
 
Premi EmprendedorXXI de "la Caixa"
El premi està impulsat per "la Caixa" i co-atorgada per l'Empresa Nacional d'Innovació (ENISA). Es tracta de la convocatòria adreçada a emprenedors amb una major dotació econòmica, amb premis per a 42 empreses i un guardó principal de 100.000 euros destinat a l'empresa més innovadora de l'Estat. L'edició d'enguany compta amb dues categories:
Fi de convocatòria emprensXXI: 09 de maig de 2012
Fi de convocatòria creixesXXI: 30 de maig de 2012 

 
BioEmprenedorXXI
És una iniciativa conjunta de "La Caixa", Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i La Cambra de Comerç de Barcelona per impulsar un programa de creació d'empreses innovadores en l'àmbit de les ciències de la vida a Catalunya. Els participants optaran a un premi que facilitarà l'inici de l'activitat i que consistirà en una dotació econòmica  de fins a 20.000 euros i un reconeixement a les dues finalistes de 10.000 euros i 5.000 euros, respectivament.
Fi data de convocatoria: 13 de maig de 2012

 
Premis Fundació Everis 2012
a Fundació Everis ha decidit convocar un premi que fomenti l'aparició de nous emprenedors i que faciliti el finançament de projectes empresarials amb clars objectius d'innovació, viabilitat i benefici per a la societat. Premiarà els guanyadors amb una dotació econòmica de 60.000 euros, per al desenvolupament i llançament de l'empresa. Així mateix, es podrà concedir un accèssit als projectes que hagin quedat finalistes, dedicant 40.000 euros.
Fi data de convocatoria: 1 de juny de 2012
 
 
 
Del 24 al 27 d'abril 2012
VIII Bienal AR&PA: Innovació en el patrimoni
Lloc: Fira de Valladolid. Avenida de Ramón Pradera, s/n (Valladolid)
Organitza: Junta de Castella i Lleó. Conselleria de Cultura i Turisme
26 d'abril 2012
Taula Rodona "Els pilars d'una regió creativa i innovadora"
Lloc: Aula Europa. Passeig de Gràcia, 90. Barcelona.
Hora: 18:00h
Organitza: R+D+4i Project Euro Action Group Association
27 d'abril 2012
Jornada: "Fiscalitat de l'R+D+i"
Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès. Cerdanyola del Vallès.
Hora: 12:00h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de Recerca UAB i Europainnova
04 de maig 2012
Jornada de formació en comptabilitat per a emprenedors  
Lloc: Sala Polivalent · Edifici Eureka · Campus UAB.
Hora:10:00h
Organitza:  PRUAB i GesStart
 
El Parc a la premsa

CREAF
19/04/2012 al Periódico, al PUNT AVUI, al 20 minutos
"Els boscos absorbeixen un 15% del CO2 que s'emet"


CVC
21/04/2012 al Diari de Sabadell
"La UAB dissenya un software que determina el funcionalisme cardíac"

IBB
23/04/2012 al Periódico de Catalunya
"Trobades unes nanopíndoles per alliberar fàrmacs a les cèl·lules"
 
AB-BIOTICS
23/04/2012 al PUNT AVUI
"AB-Biotics, l'única biotecnològica catalana al MAB"

Troba'ns a

Oferta formativa en Qualitat
formaciougq.jpg
Consulta els diferents cursos que ofereix la UGQ per a investigadors i empreses.
 
Inscriu-te a la Trobada UAB30!
trobadauab30.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En cumpliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email