cap
N.60 01 de desembre de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

10 anys acollint empreses

10 anysEl 13 de desembre de 2011 a partir de les 17.00 hores celebra amb nosaltres els 10 anys d’acollida d’empreses al Parc de Recerca UAB / Trampolí Tecnològic UAB.

L'acte compendrà una Taula Rodona amb emprenedors i investigadors de la UAB que han fomentat la creació de noves empreses i es presentaran les noves empreses que s'han acollit al Parc de Recerca UAB durant el 2011. La cloenda anirà a càrrec d’Ana Ripoll, Rectora de la UAB i Presidenta del Patronat

És imprescindible confirmar l'assistència abans del 2 desembre, ja que l'aforament és limitat. Inscriu-te fent click aquí.

Finixer guanya el Premi UPF Emprèn 2011

FinixerFinixer ha estat premiada amb 20.000 euros en la quarta edició del Premi a la Iniciativa i a la Capacitat Empresarial, convocat pel Consell Social de la UPF i la Fundació Banc Sabadell per incentivar la cultura emprenedora entre els joves universitaris i reforçar els vincles entre la innovació universitària i el teixit social i productiu.

Aquesta nova empresa spin-off adherida al Parc de Recerca UAB ofereix una plataforma web centralitzada per a la promoció, gestió i recomanació d'esdeveniments esportius -com maratons, triatlons, muntanyisme- i agilitzar i facilitar la inscripció als esdeveniments, aconseguint una millor participació i difusió. [+]

Workshop sobre tecnologia d'ultra alta pressió homogeneïtzació

WorkshopEl proper 15 de desembre de 2011 el Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza un workshop sobre la tecnologia d'ultra alta pressió homogeneïtzació (UHPH) a la Casa Convalescència de Barcelona.

El principal objectiu d'aquest workshop és la posada en comú dels avenços d'UHPH entre els diferents grups que treballen dins el projecte europeu Funentech, emmarcat en el 7è programa marc de la Comissió Europea. Aquest projecte pretén reforçar la transferència de tecnologia d'UHPH cap a les PIMES dels sectors alimentari i cosmètic i espera obtenir nous productes amb millors característiques funcionals. [+]

Neix una nova spin-off, centrada en analitzar la qualitat espermàtica d’individus infèrtils o subfèrtils

CIMABEl Centre d’Infertilitat Masculina i Anàlisi de Barcelona S.L (CIMAB) és un projecte de l'investigador Agustí Garcia, de la Unitat de Biologia Cel·lular i Genètica Mèdica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’objectiu d'aquesta spin-off és determinar el potencial fèrtil del pacient de la manera més precisa a partir de diferents mètodes d’anàlisis d’esperma. I, gràcies a aquest anàlisi, els especialistes en infertilitat (ginecòlegs, uròlegs, andròlegs, clíniques de reproducció i bancs de semen) podran conèixer quin és l’estat fèrtil del seu pacient i saber d’on ve el problema i, en conseqüència, dirigir-lo cap al tractament més adequat, quan n'hi hagi.

L'empresa Odournet s'instal·la al Parc de Recerca UAB

OdournetOdournet és una empresa especialitzada en consultoria en l'àmbit de l'avaluació i gestió d'impacte per olors mediambientals i en el camp de l'anàlisi d'olors de productes i materials.

La intenció de l'empresa a l'hora d'instal·lar-se a l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB és operar en un entorn universitari i científic, per interactuar i crear llaços de col·laboració amb la Universitat, les empreses i el centres i instituts de recerca ubicats al Parc. En aquest nou espai al Parc de Recerca UAB, establirà el cinquè laboratori acreditat del Grup per a l'anàlisi d'olors per olfactometria dinàmica (segons EN13725). [+]

OFERTES - DEMANDES

CENTRE D'ACCESSIBILITAT I INTEL·LIGÈNCIA AMBIENTAL DE CATALUNYA (CAIAC)
Enginyer Informàtic
[+]

AB- BIOTICS
Analista Bases de Dades en Empresa Biotecnològica [+]

Programa de Cooperació Empresarial COPIT
Detall d'Ofertes i Demandes [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Programa d'Emprenedoria Social de "la Caixa"

Aquesta iniciativa té la finalitat de donar suport a emprenedors i empreses socials en "fase llavor", considerant tant a emprenedors que volen iniciar una nova activitat com a les empreses socials
amb un recorregut formal inferior a tres anys. El programa també s'adreça a les entitats socials ja consolidades però que
busquen transformar-se en una empresa social a fi de resultar més viables econòmicament, mantenint l'impacte social de la seva activitat. L'Obra Social "la Caixa" vol oferir un suport integral a les iniciatives d'aquests emprenedors i empreses socials amb un projecte que aporti: Suport econòmic, Formació i acompanyament gerencial i Treball en xarxa.
Convocatòria fins 11/12/2011 [+]

VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica

L'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca el VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, patrocinat pel Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Poden participar joves investigadors (menors de 35 anys) que hagin escrit un article o elaborat un producte multimèdia -un vídeo, un bloc, un web, etc.-, sobre la seva recerca. El guardó consta de dos premis de 1.000€ per a cadascun dels guanyadors en totes dues categories i fins a sis premis de 350€ cadascun per als accèssits (màxim tres per modalitat).
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

Suport a l'Emprenedoria Social

Amb l'objectiu d'identificar persones emprenedores socials i donar impuls a les seves iniciatives, així com la creació d’un ecosistema per a la consolidació dels seus projectes i la difusió de bones pràctiques. S'identificaran quinze iniciatives emprenedores i es farà un acompanyament en la fase de la seva creació o consolidació, ajudant les persones emprenedores, formant-les en habilitats de gestió, acompanyant-les en la cerca de finançament i en la posada en marxa de la iniciativa;  sempre vetllant per assolir un doble objectiu d’impacte social i de sostenibilitat econòmica.
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

INNOCASH 2011 - Fase de finançament

InnoCash és un programa per identificar, valoritzar i madurar tecnologies i resultats de R+D generats, sobretot, pels centres públics de recerca, per tal que puguin ser transferits al mercat a través de projectes d'innovació que siguin impulsats per inversors de caràcter industrial i financer.
Convocatòria fins 30/04/2012 [+]

 

XVII Forum d'Inversió d'ACC1Ó

Lloc: Auditori AXA, Av.Diagonal - Barcelona
Data: 2 desembre 2011, de 9:00h a 14:00h
Organitza: ACC1Ó [+]

 

Innovation Convention 2011

Lloc: Square - Brussels Meeting Centre - Brussel·les
Data: 5 i 6 desembre 2011
Organitza: Comissió Europea [+]

 

Avenços en els Processos UHPH (Taller Funetech)

Lloc: Casa de Convalescència de Barcelona - St. Antoni Maria Claret, 171
Data: 15 desembre 2011
Organitza: CERPTA i UAB [+]

 

Fòrum d'inversors Biotech Showcase a San Francisco

Lloc: San Francisco
Data: del 9 a l'11 de gener 2012
Organitza: ICEX [+]

 

XIV Jornades de porcino de la UAB

Lloc: Sala d'Actes de la Facultat de Veterinària. Universitat Autònoma de Barcelona
Data: de l'1 al 3 de febrer 2012
Organitza: CReSA i Facultat Veterinària UAB [+]

 

Primer Fòrum per a la Ciència, Tecnologia i Innovació (TRANSFIERE)

Lloc: Palau de Fires i Congressos - Màlaga - Espanya
Data: 8 i 9 de febrer 2012
Organitza: Ajuntament de Màlaga. Amb el suport d'APTE i Ministeri de Ciència i Innovació [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.