cap
N.58 10 de novembre de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Nou encontre de col·laboració empresarial COPIT

COPITEl Parc Tecnològic del Valles i el Parc de Recerca UAB organitzen un encontre el proper 25 de novembre al Centre d'Empreses de Noves Tecnologies del PTV. La trobada reunirà empreses i entitats de sectors industrials transformadors i serveis avançats.

L’acte constarà d'entrevistes programades entre empreses, entitats i grups de recerca afins, d’una durada màxima de 15 minuts, amb l’objectiu d’establir un primer contacte entre entitats amb opcions de poder treballar conjuntament, definir les bases per a una futura col·laboració i ampliar el mercat i les possibilitats de negoci

Per més informació, visiteu el següent enllaç.

Ja s'han inscrit 35 entitats a l'encontre. Per inscriure-us a la jornada ompliu el formulari. [+]

Primer curs d'emprenedoria i empresa per als doctors de la UAB

Seminari AICANLa col·laboració entre universitat i empresa és un dels pilars d'una economia basada en el coneixement i la innovació. Per això, la UAB posa en marxa el seu primer curs d'emprenedoria i empresa per a estudiants de doctorat i doctors recents: U2B: From University to Business.

El curs U2B: From University to Business proporcionarà als doctors de la UAB una base integral de coneixements i elements crítics sobre emprenedoria i gestió empresarial, aspectes pràctics sobre com esdevenir un emprenedor, exemples concrets d'empreses que han sorgit d'iniciatives innovadores, i fomentarà i potenciarà l'esperit emprenedor i d'iniciativa. L'objectiu final del curs és l'ampliació de les possibilitats de que disposen els doctors per al seu desenvolupament professional al món empresarial. [+]

Nanomol Technologies obté la menció especial de la tercera edició dels Premis Expoquimia I+D+i

Nanomol

El jurat de la tercera edició dels Premis Expoquimia ha concedit la menció especial en la categoria de Química al projecte empresarial Nanomol Technologies, dels professors Jaume Veciana, Nora Ventosa i Santi Sala de l'Institut de Ciències Materials de Barcelona del CSIC.

La spin-off ubicada al Parc de Recerca UAB ha creat una plataforma de processament de materials moleculars i polimèrics per a la fabricació de nous productes farmacèutics.[+]

 

X Workshop en microbiologia alimentària

WorkshopEl Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) i el Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB organitzen del 22 al 25 de novembre la desena edició del Workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària. La trobada servirà per actualitzar els coneixements sobre els últims mètodes per a la detecció dels microorganismes presents en els aliments i en l'aigua.

Dirigit pels professors Josep Yuste i Marta Capellas, el Workshop comprèn tant sessions teòriques, a través de les ponències que impartiran els experts internacionals en la matèria, com sessions pràctiques, a càrrec dels professors Manuela Hernández i Artur Xavier Roig. [+]

 

Recordeu que la setmana que ve té lloc la Fira Expoquimia.
Veniu a visitar-nos a l'estand B251, pavelló 6.

Expoquimia

Tots aquells que desitgeu venir a veure'ns a la fira d'Expoquimia, demaneu la vostra invitació a anabelen.martinez@uab.cat

OFERTES - DEMANDES

CENTRE D'ACCESSIBILITAT I INTEL·LIGÈNCIA AMBIENTAL DE CATALUNYA (CAIAC)
Enginyer Informàtic
[+]

AB- BIOTICS
Analista Bases de Dades en Empresa Biotecnològica [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Premios Nacionales de Innovación y Diseño 2011

Amb l'objectiu de promoure el desenvolupament de la innovació tecnològica i la utilització del disseny com a element innovador. Hi ha 7 categories: trajectòria innovadora (empresaris els quals la seva trajectòria professional ha aportat al desenvolupament de la innovació tecnològica espanyola), capital risc (iniciatives que fomenten el finançament a llarg termini a projectes innovadors desenvolupats per petites i mitjanes empreses per part del sector privat), compra pública innovadora, internacionalització (empreses que hagin introduït amb èxit productes innovadors desenvolupats a Espanya), recursos humans innovadors (empreses que hagin destcat en la contractació i formació de personal especialitzat en innovació i investigació), premi nacional de disseny per a empreses i per professionals.
Convocatòria fins 15/11/2011 [+]

 

ACC1Ó - Primera Exportació

Programa d'assessorament dirigit a empreses amb voluntat d'iniciar un procés internacionalització. El programa ajuda a accedir a les primeres fases del procés exportador i a dissenyar la pròpia estratègia d'actuació en els diferents mercats. Els beneficiaris són empreses catalanes, industrials o de serveis, amb voluntat d'iniciar el seu procés d'internacionalització. Han de ser empreses que no hagin exportat o que la seva facturació de 2010 sigui inferior a 300.000 €.
Convocatòria fins 24/11/2011 [+]

 

ACC1Ó - NEX-PIPE

Formació, activa i personalitzada per tal d'iniciar i formar l'empresa en comerç exterior; i ajudar-la en la creació d'un departament comercial internacional amb l'equip humà i les infraestructures necessàries per gestionar un pla d'actuació internacional. Els beneficiaris són petites i mitjanes empreses catalanes -industrials o de serveis- amb una xifra d'exportació inferior al 20% de la facturació total l'any anterior a l'entrada al programa. El Grup de Coordinació Autonòmica (GCA) format per ICEX, Cambres i ACC1Ó podrà posar requisits addicionals.
Convocatòria fins 25/11/2011 [+]

 

Fons Emprenedors Fundació Repsol

La convocatòria es dirigeix a emprenedors que hagin constituït o estiguin a punt de constituir una empresa de l'àmbit de l'eficiència energètica. Es seleccionaran un màxim de 5 projectes empresarials amb una dotació econòmica mensual d'entre 6.000 i 12.000 € per projecte, a més d'assessorament i cerca de capital. La durada màxima del fons és de 24 mesos.
Convocatòria fins 30/11/2011 [+]

 

VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica

L'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca el VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, patrocinat pel Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Poden participar joves investigadors (menors de 35 anys) que hagin escrit un article o elaborat un producte multimèdia -un vídeo, un bloc, un web, etc.-, sobre la seva recerca. El guardó consta de dos premis de 1.000€ per a cadascun dels guanyadors en totes dues categories i fins a sis premis de 350€ cadascun per als accèssits (màxim tres per modalitat).
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

 

Suport a l'Emprenedoria Social

Amb l'objectiu d'identificar persones emprenedores socials i donar impuls a les seves iniciatives, així com la creació d’un ecosistema per a la consolidació dels seus projectes i la difusió de bones pràctiques. S'identificaran quinze iniciatives emprenedores i es farà un acompanyament en la fase de la seva creació o consolidació, ajudant a les persones emprenedores formant-les en habilitats de gestió, acompanyant-les en la cerca de finançament i en la posada en marxa de la iniciativa;  sempre vetllant per assolir un doble objectiu d’impacte social i de sostenibilitat econòmica.
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

 

 

Fòrum d'Innovació Biomèdica UAB-CEI

Lloc: Auditori, Hospital Parc Taulí, Sabadell
Data: 11 de novembre 2011, 09:00 - 14:00 h
Organitza: Campus d'Excel·lència Internacional UAB-CEI [+]

Aplicacions de nanomaterials en sistemes de remediació ambiental

Lloc: Sala Polivalent, Edifici Eureka, Parc de Recerca UAB.
Data: 11 de novembre 2011, de 10:00 - 11:30 h
Organitza: Parc de Recerca UAB, Parc Tecnològic del Vallès, PIMEC [+]

X Seminari - Ciutats i Persones: "No surtis sola" - Espais públics segurs amb perspectiva de gènere

Lloc: Sala La Cuina. Espai Francesca Bonnemaison. c/ Sant Pere més baix 7, Barcelona.
Data: 11 de novembre 2011, de 09:00 a 13:00 h
Organitza: Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) [+]

Theoretical Approaches in Material Science

Lloc: ICMAB - Sala de Conferècies - Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona - Bellaterra (Barcelona).
Data: 14 novembre 2011, de 09:00 a 17:00h
Organitza: ICMAB - CSIC [+]

Expoquimia - Saló Internacional de la Química

Lloc: Recinte Firal de Gran Vía, Barcelona
Data: del 14 al 18 de novembre 2011
Organitza: Fira de Barcelona [+]

Boscos Singulars: una riquesa del nostre territori

Lloc: Sala Prat de la Riba - Institut d'Estudis Catalans - C/ del Carme 47 (Barcelona)
Data: 15 novembre 2011, de 09:30 a 17:00h
Organitza: CREAF, Societat Catalana de Biologia (SCB), Institució Catalana d'Història Natural (ICHN) [+]

FemTalent: Sessió "La necessària gestió del canvi"

Lloc: Parc Tecnològic del Vallès, Cerdanyola del Vallès.
Data: 15 novembre 2011, de 08:30 a 10:45 h
Organitza: FemTalent [+]

Cicle Esmorzars Competitivitat Industrial - "Catalunya: classes mitjanes low cost"

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès, Cerdanyola del Vallès.
Data: 17 novembre 2011, de 08:45 a 10:45 h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de Recerca UAB, PIMEC: Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, Arion Data Systems, Columbus [+]

Research to business in health science and technologies

Lloc: Cambra de Comerç de Valencia - Parc Tecnològic de Valencia - Avinguda Benjamín Franklin, 8. 46980 Paterna, Valencia.
Data: 17 i 18 de novembre 2011
Organitza: BIOCAT, FIVEC, IECB, ITQB, UPS [+]

22e Fòrum d'Inversió d'ESADE BAN

Lloc: ESADE Edifici 1. Av. Pedralbes, 60-62 Barcelona.
Data: 22 novembre 2011, 14:00
Organitza: ESADE BAN [+]

Encontre COPIT de col·laboració empresarial:
sectors industrials transformadors i serveis avançats a la indústria

Lloc: Centre de Noves Empreses - Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 25 de novembre 2011
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de Recerca UAB i PIMEC [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.