cap
N.54 6 d'octubre de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Participa a Expoquimia 2011

Expoquimia

Del 14 al 18 de novembre de 2011, té lloc a Fira Barcelona Expoquimia 2011, el saló internacional de la química. Enguany, el saló compta amb la participació de nous sectors com la biotecnologia, la química fina, la innovació alimentària, la farmacèutica industrial, les energies alternatives o la cosmètica industrial. Amb voluntat d'establir un nexe d'unió entre ciència i indústria, la fira ofereix als participants una plataforma de networking i més de 50 activitats i congressos programats.

El Parc de Recerca UAB, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Campus d'Excel·lència Internacional UAB-CEI participen a Expoquimia 2011 amb un estand corporatiu, on voldríem comptar amb la vostra presència. Els investigadors o empreses ubicades al PRUAB disposen de forma gratuïta d'un espai a l'estand, difusió i visibilitat a través del material promocional que es distribuirà a la fira.

Tots aquells que desitgeu participar, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Més informació: anabelen.martinez@uab.cat – 93 586 8893.

XVII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó

ForumInversioACC1OEl proper 30 de novembre de 2011 té lloc el VIII Fòrum d'Inversió d'ACC1Ó, punt de trobada anual entre emprenedors i inversors a Catalunya. Enguany es busquen 50 projectes innovadors amb elevat potencial de creixement que busquin capital d'inversors privats (business angels) o Venture Capital.

Els requisits per participar són tenir la seu social a Catalunya, disposar d'un pla de negoci detallat, tenir l'empresa en funcionament i pertànyer a un dels següents tres sectors: TIC, Salut o Clean/Enginyeria.

Els 50 projectes seleccionats sortiran publicats al Catàleg de Projectes d'ACC1Ó i, a més, es farà difusió d'aquests projectes als principals Fons de Capital Risc i Xarxes d'Inversors Privats de Catalunya. [+]

El Centre de Visió per Computador i l'empresa AB-Biotics aconsegueixen accèssits del Premi Sello Innovación 2011

PremiSelloInnovacionEl Premi reconeix la tasca de col·laboració entre empreses i infraestructures d'R+D que promouen les relacions comercials i que tenen com a punt de partida la innovació.

L'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) ha concedit al Centre de Visió per Computador i a l'empresa AB-Biotics, ambdós ubicats al Parc de Recerca UAB, els accèssits del Premi Sello Innovación 2011. Amb aquest guardó es pretén valorar tant el desenvolupament de coneixement aplicable com la inversió privada en R+D. [+]

Últims dies per presentar-se al programa EmprenedorXXIDigital

EmprenedorDigitalXXI

La inscripció al programa de creació d'empreses en l'àmbit de les tecnologies digitals i Internet, EmprenedorXXIDigital, finalitza el proper 9 d'octubre.

Aquest programa pretén facilitar als participants tot un conjunt d'eines i recursos que els permeti la creació i consolidació de la seva empresa. Els participants optaran a un premi que consistirà en una dotació econòmica i un conjunt d'accions de formació, internacionalització, finançament, comunicació i incubació. [+]

 

OFERTES - DEMANDES

NANOTHERAPIX S.L.
Analista Laboratori Immunologia i Biologia Cel·lular [+]

Programa de Cooperació Empresarial COPIT
Detall d'Ofertes i Demandes [+]

Projecte NanoCOM
Cerca de projectes per a Fòrum d'inversió internacional
A través de l'International Association of Science Parks (IASP), ens ha arribat una petició de projectes empresarials per participar a un Fòrum d'Inversió que s'organitzarà a la primavera de 2012, dins del projecte NanoCOM (FP7).
Les condicions per participar són:
- disposar d'un projecte empresarial relacionat amb la nanotecnologia.
- que la tecnologia hagi estat desenvolupada de forma total o parcial per la Comissió Europea (FP6 o FP7).
Per participar cal enviar la següent informació abans del 31 d'octubre a dominique.lauper@innobridge.com:
- Descripció del projecte empresarial
- Pla financer
- Descripció del mercat i valor afegit del projecte
- Anàlisi DAFO

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Premis Nacionals de Recerca

La Fundació Catalana per a la Recerca (FCR) convoca l'edició 2011 de Premis a la Recerca per fomentar el reconeixement social de la ciència i molt particularment divulgar entre la societat catalana l'activitat científica dels investigadors vinculats al nostre país. Hi ha 5 modalitats de premi, de les quals 2 estan premiades amb 40.000 i 10.000 €.
Convocatòria fins 14/10/2011 [+]

 

Inversions Empresarials d'Alt Impacte

Ajuts per a projectes d'inversió realitzats a Catalunya i que es considerin d'alt impacte (projectes d'implantació d'empreses no presents a Catalunya, i els projectes d'empreses ja presents a Catalunya que incorporin una activitat totalment nova que diversifiqui de forma significativa la seva activitat actual).
Convocatòria fins 27/10/2011 [+]

 

 

ACC1Ó - Primera Exportació

Programa d'assessorament dirigit a empreses amb voluntat d'iniciar un procés internacionalització.
Convocatòria fins 24/11/2011 [+]

 

 

ACC1Ó - NEX-PIPE

Formació, activa i personalitzada per tal d'iniciar i formar l'empresa en comerç exterior; i ajudar-la en la creació d'un departament comercial internacional amb l'equip humà i les infraestructures necessàries per gestionar un pla d'actuació internacional.
Convocatòria fins 25/11/2011 [+]

 

 

Metamaterials 2011: V Congrés Internacional sobre Materials Electromagnètics Avançats en Microones i Òptica

Lloc:Hotel Barceló-Sants. Pl. dels Països Catalans s/n. 08014 Barcelona, Espanya
Data: del 10 al 15 d'octubre 2011
Organitza: CIMITEC [+]

21è Fòrum d'Inversió ESADE BAN

Lloc: ESADEFORUM. Av. Pedralbes 60-62
Data: 10 d'octubre 2011, 14.00 - 19.00 h
Organitza: ESADE BAN [+]

Nous models animals preclínics per a una recerca més eficient

Lloc: Auditori del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida - Parc de Gardeny - Edifici CeDiCo - Lleida
Data: 13 d'octubre 2011, 9.45 - 17.15 h
Organitza: Biocat i Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida [+]

V Encuentro Ibérico de Parques Científicos y Tecnológicos

Lloc: Parque Científico de Madrid, C/ Faraday, 7 - Campus de Cantoblanco, Ctra. de Colmenar, km. 15 (Madrid)
Data: 13 d'octubre 2011
Organitza: Parc Científic de Madrid - TECPARQUES - APTE - Xarxa Enterprise Europe Network EEN [+]

FemTalent: Formació en xarxes socials

Lloc: Edifici MediaTic del 22@ (C/Boronat 117, Barcelona)
Data: 18 d'octubre 2011
Organitza: FemTalent
Més informació: info@xpcat.net

Sessió informativa per a joves emprenedors a l'ICPS

Lloc: Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) – c/Mallorca 244 (Barcelona)
Data: 20 d'octubre 2011, 17:00 a 19.00 h
Organitza: Parc de Recerca UAB i ICPS [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.