cap
N.51 21 de juliol de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

El projecte femtalent a la xarxa

Fem TalentLa iniciativa de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT), que porta a terme accions innovadores en matèria d'igualtat d'oportunitats i gestió del talent femení, opta pels canals digitals per a difondre el projecte.

femtalent té presència en diferents canals digitals, com al twitter, facebook, Linkedin, Flickr, Sladeshare i Youtube. [+]

 

Oberta la convocatòria per al programa d'activitats 2012 del Centre Internacional per al Debat Científic

CIDCFins l'1 de setembre, el Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC) rebrà propostes d'activitats per al programa del 2012. El CIDC impulsa trobades internacionals d'alt nivell científic per promoure el diàleg, el debat, la col·laboració i l'intercanvi obert d'idees i coneixements entre experts.

El CIDC és una iniciativa de Biocat amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", que té com a objectiu l'impuls de trobades internacionals d'alt nivell científic per promoure el diàleg, el debat, la col·laboració i l'intercanvi obert d'idees i coneixements entre experts i entitats de reconegut prestigi nacional i internacional. [+]

 

El Parc de Recerca UAB, a través d'AISEC, ofereix un Programa Internacional de Talents

AISECAIESEC és l'organització d'estudiants més gran del món, actualment amb seu a 110 països i present al campus de Bellaterra desde fa 37 anys.

El seu Programa Internacional de Talents permet que les empreses tinguin accés a una borsa d'estudiants llicenciats i/o amb màster de 1600 universitats d'arreu del món, per donar suport en la seva expansió (al poder contractar un treballador nadiu del país amb experiència en recerca de mercat i exportació), per ajudar en el desenvolupament web o per col·laboracions puntuals. Més informació: julia.palma@uab.cat

 

Bones VacancesEl newsletter del Parc de Recerca UAB tornarà al setembre.

Us desitgem
BONES VACANCES!!!

PROGRAMA DE COOPERACIÓ EMPRESARIAL (COPIT)
Ofertes i Demandes

El programa de Cooperació entre Parcs Industrials i Tecnològics (COPIT) és una inciativa de la D.G. de Indústria del Ministeri d'Indústria, Tursime i Comerç (MITYC) amb l'objectiu fonamental d'aconseguir la millora de la competitivitat i el desenvolupament de negoci de les empreses dels Polígons Industrials i Parcs Tecnològics a través d'accions per a la cooperació entre ambdues parts.

Des d'aquesta secció podreu consultar les ofertes i demandes actuals de tecnologia i serveis provinents dels 54 parcs que hi participem. [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Premis Bancaja Jóvenes Emprendedores

Dirigit a la posada en marxa de projectes empresarials per a joves menors de 35 anys. Hi ha tres categories: empreses de base tecnològica (15.000 euros), empreses tradicionals (10.000 euros) i projectes d'empresa (5.000 euros).
Convocatòria fins 28/07/2011 [+]

Emprendemos juntos

El subprograma d'accions estratègiques per al foment de l'emprenedoria busca reconèixer els instruments, mecanismes i programes públics o publicoprivats que influeixin positivament en el desenvolupament de l'emprenedoria, que introdueixin un element innovador i que siguin susceptibles de ser transferits a altres sistemes regionals i locals d'innovació i emprenedoria. Els ajuts atorgats tenen la forma de subvencions. Es financia un 60% del pressupost, amb un màxim de 150.000 euros per entitat organitzadora
Convocatòria fins 17/08/2011 [+]

MICINN - INNPRONTA

Dirigit a agrupacions d'empreses o agrupacions d'interès econòmic, ofereixen finançament de grans projectes de recerca industrial, de caràcter estratègic i gran dimensió, que permetin el desenvolupament de tecnologies novedoses amb projecció econòmica i comercial a nivell internacional. Combinació de subvenció i préstec fins un 75% del pressupost total del projecte.
Convocatòria fins 07/09/2011 [+]

Premi "Sello Innovación"

Premi al reconeixement a la col·laboració entre empreses i infraestructures d'R+D amb dues modalitats: millor empresa i millor infraestructura d'R+D.
Premi: 1.000 € en cada categoria

Convocatòria fins 12/09/2011
Més informació: julia.palma@uab.cat

ACC1Ó - Inversió Directa a l'Exterior (IDE)

Subvencions per fomentar i afavorir la realització de projectes d'inversió permanent a l'exterior: creació d'una nova societat o adquisició d' empreses estrangeres.
Convocatòria fins 03/10/2011 [+]

ACC1Ó - Primera Exportació

Programa d'assessorament dirigit a empreses amb voluntat d'iniciar un procés internacionalització.
Convocatòria fins 24/11/2011 [+]

ACC1Ó - NEX-PIPE

Formació, activa i personalitzada per tal d'iniciar i formar l'empresa en comerç exterior; i ajudar-la en la creació d'un departament comercial internacional amb l'equip humà i les infraestructures necessàries per gestionar un pla d'actuació internacional.
Convocatòria fins 25/11/2011 [+]

 

 

11a Conferència Europea en Electrónica Molecular (ECME)

Lloc: Auditori Axa Barcelona (Illa Diagonal)
Data: del 7 al 10 de setembre 2011
Organitza: ECME [+]

 

SIMO Network. Fira internacional de serveis i solucions TIC per a empreses

Lloc: IFEMA: Fira de Madrid, Madrid
Data: del 4 al 6 d'octubre 2011
Organitza: IFEMA: Fira de Madrid [+]

 

EXPOQUIMIA - Brokerage event ACC1Ó

Lloc: Barcelona
Data: 15-16 de novembre 2011
Dat límit inscripcions: 25 d'octubre 2011
Organitza: ACC1Ó [+]

 

Redesign your Bio Start-up Strategy

Lloc: Barcelona
Data: del 7 al 9 de novembre 2011
Organitza: Biocat i ESADE Business School [+]

 

Foro Transfiere

Lloc: Palau de Fires i Congressos - Màlaga - Espanya
Data: 8 i 9 de febrer de 2012
Organitza: Ajuntament de Màlaga, MICINN i APTE [+]

 

XI EUROPT(R)ODE Conference

Lloc: Auditori AXA WINTHERTUR, Barcelona
Data: de l'1 al 4 d'abril de 2012
Organitza: CIN2, CSIC i CIBER-BBN[+]

 

 

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.