cap
N.49 23 de juny de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

El PRUAB i la UAB assistiran a la convenció BIO Washington 2011

BIOLa fira biotecnològica més important del món es realitzarà entre el 27 i el 30 de juny a la capital nord-americana.

El Parc de Recerca UAB i la UAB són dues de les 17 institucions que conjuntament amb 42 empreses formen la delegació catalana que participarà a la convenció Biotechnology Industry Organisation (BIO) de Washington, la més important del món en l'àmbit de la biotecnologia. [+]

 

Primera sessió del workshop "Com presentar el teu projecte empresarial per obtenir finançament privat?"

WorkshopL'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB ha acollit la primera sessió del workshop sobre estratègies d'inversió per a empreses. Aquest workshop pretén oferir una sèrie d'eines necessàries a emprenedors per familiaritzar-se amb un procés d'inversió en una PIME.

Salupharma, Vetgenomics, Knoid, Microlitix i Logogip, han estat les empreses que han tingut l'oportunitat d'assistir a l'acte. [+]

 

 

Felnuti obre una botiga d’aliments sense gluten

Celipan GourmetEl passat dimarts 21 de juny va ser inaugurada Celipan Gourmet, botiga destinada a la venda de productes sense gluten (principalment pa i brioxeria fets diàriament). Es tracta d'un nou pas de la spin-off Felnuti, ubicada al Parc de Recerca UAB, especialitzada en el desenvolupament, producció i comercialització d'aliments dedicats a al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Aquesta jove empresa pretén desenvolupar una variada gama de productes, de bona qualitat i a preus assequibles per aquest col·lectiu que dia a dia va creixent en nombre i importància, tant al nostre país com a nivell mundial.

 

Jornada sobre les línies de suport de la Generalitat de Catalunya

Jornada PTV-PRUAB

El 30 de juny té lloc al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) la jornada "Línies de suport de la Generalitat de Catalunya: ACC1Ó, ICF & Avalis", organitzada pel PTV i el Parc de Recerca UAB.

L'objectiu de la jornada és donar a conèixer de primera mà els principals programes i línies de suport que la Generalitat de Catalunya té o pensa posar a disposició de les empreses del país. [+]

 

 

Arquebio, a l'espai "El medi ambient" de TV3

ArquebioArquebio, star-up ubicada al Parc de Recerca UAB especialitzada en la tecnologia de la fermentació microbiana, participa a l'espai "El medi ambient" de TV3.

Arquebio ofereix des del disseny i el desenvolupament fins a la implementació i el canvi d'escala de bioprocessos, així com l'obtenció de bioproductes a escala “prova de concepte”que responen a les necessitats dels clients.

Per veure el vídeo, cliqueu el següent enllaç. [+]

OFERTES - DEMANDES

INSTITUT CATALÀ DE NANOTECNOLOGIA (ICN)
Ph.D Position in the Phononic and Photonic Nanostructures Group
[+]

Senior Research Scientist in Spectroscopy of Phonons in nanostructures [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

INNPLANTA

Dirigit a entitats públiques instal·lades al Parc de Recerca UAB, per al finançament d'infraestructures cientifico-tecnològiques i adquició d'equipament científic. Les persones interessades han de posar-se en contacte amb mariacarmen.ojeda@uab.cat
Convocatòria fins 27/06/2011 [+]

ACC1Ó - 360º Competitivitat

Ajut dirigit a empreses per a realitzar un procés de reflexió del model de negoci, que es concreti en un pla estratègic a mig termini o bé en la implantació de millores operatives en les diferents àrees funcionals de l’empresa.
Convocatòria fins 18/07/2011 [+]

Premis Bancaja Jóvenes Emprendedores

Dirigit a la posada en marxa de projectes empresarials per a joves menors de 35 anys. Hi han tres categories: empreses de base tecnològica (15.000 euros), empreses tradicionals (10.000 euros) i projectes d'empresa (5.000 euros).
Convocatòria fins 28/07/2011 [+]

Emprendemos juntos

El subprograma d'accions estratègiques per al foment de l'emprenedoria busca reconèixer els instruments, mecanismes i programes públics o publicoprivats que influeixin positivament en el desenvolupament de l'emprenedoria, que introdueixin un element innovador i que siguin susceptibles de ser transferits a altres sistemes regionals i locals d'innovació i emprenedoria. Els ajuts atorgats tenen la forma de subvencions. Es financia un 60% del pressupost, amb un màxim de 150.000 euros per entitat organitzadora
Convocatòria fins 17/08/2011 [+]

ACC1Ó - Noves Oportunitats de Negoci (NON)

Ajut dirigit a empreses per la realització de projectes que permetin desenvolupar noves oportunitats de negoci, amb un canvi de la base competitiva, estratègica i estructural de l’empresa.
Convocatòria fins 20/09/2011 [+]

ACC1Ó - Dinamització de clústers

Ajut dirigit a entitats per dinamitzar i reforçar la competitivitat dels clústers catalans.
Convocatòria fins 20/09/2011 [+]

ACC1Ó - Innoempresa desenvolupament individual

Ajut dirigit a empreses per a projectes individuals de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l'empresa. Despesa subvencionable mínima: 30.000 euros per petites empreses i 60.000 euros per mitjanes empreses.
Convocatòria fins 29/09/2011 [+]

ACC1Ó - Innoempresa co-desenvolupament

Ajut dirigit a empreses per a projectes col·laboratius de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l'empresa. Despesa subvencionable mínima de 60.000 euros.
Convocatòria fins 29/09/2011 [+]

ACC1Ó - Innoempresa Sistematització

Ajut dirigit a empreses per a gestionar el procés d'innovació de forma sistemàtica, de manera que l'empresa desenvolupi el seu propi model de gestió de la innovació amb l'ajut d'un assessorament extern. Despesa subvencionable mínima: 10.000 euros.
Convocatòria fins 29/09/2011 [+]

 

 

Jornada "Línies de suport de la Generalitat de Catalunya: ACC1Ó, ICF & Avalis"

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 30 de juny 2011, 12.00 - 14.00 h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès i Parc de Recerca UAB [+]

 

Seminari: Innovació per a la competitivitat nacional i el desenvolupament regional a Espanya

Lloc: Complex Esportiu-Cultural Petxina. Passeig de la Petxina, 42 - Valencia
Data: 30 de juny 2011
Organitza: Ministerio de Ciencia e Innovación de España, Generalitat Valenciana, Ayuntamiento de Valencia i OCDE [+]

 

Curs d'estiu "Innovación, Patentes e Internacionalización de la empresa"

Lloc: Palacio de la Magdalena, Santander
Data: del 11 al 15 de juliol 2011
Organitza: Oficina Española de Patentes y Marcas y Universidad Internacional Menédez Pelayo [+]

 

Jornada "Atracció i retenció del talent: claus per atraure i retenir als candidats de més potencial"

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 12 de juliol 2011, 12.00 - 14.00 h
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès [+]

 

BCN-b Research Meeting

Lloc: Hotel Campus UAB
Data: 14 de juliol 2011
Organitza: Barcelona Nanocluster Bellaterra [+]

 

11a Conferència Europea en Electrónica Molecular (ECME)

Lloc: Auditori Axa Barcelona (Illa Diagonal)
Data: del 7 al 10 de setembre 2011
Organitza: ECME [+]

 

SIMO Network. Fira internacional de serveis i solucions TIC per a empreses

Lloc: IFEMA: Fira de Madrid, Madrid
Data: del 4 al 6 d'octubre 2011
Organitza: IFEMA: Fira de Madrid [+]

 

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.