cap
N.48 10 de juny de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

"Emprendre des de les Ciències Socials" al BizBarcelona Saló Emprenedor 2011

BizBarcelonaEl proper dijous 16 de juny, el Parc de Recerca UAB participa un any més a BizBarcelona Saló Emprenedor 2011, un gran esdeveniment que concentra internacionalització, finançament, creació de negocis, creixement empresarial, innovació i l’energia de més de 12.000 emprenedors.

"Emprendre des de les Ciències Socials" permetrà conèixer quins són els principals instruments i recursos a l'abast de l'emprenedor en aquest àmbit per crear el seu negoci amb èxit. A més, comptarà amb l'exposició de l'experiència i trajectoria de dos casos d'èxit del Parc de Recerca UAB: Patatabrava i MUF. [+]

 

Es reforça el networking entre empreses i centres de recerca del sector alimentari

UAB30La 4a Trobada UAB30, sota el títol "Innovació en alimentació i packaging", ha reunit prop de 90 persones que han tingut l'oportunitat de conèixer les darreres novetats del sector de l'alimentació i el packaging i establir contactes per ampliar les possibilitats de negoci.

La trobada, organitzada pel Parc de Recerca UAB i el Parc Tecnològic del Vallès, ha comptat amb una gran participació d'empreses, institucions i centres de recerca del sector. L'acte ha combinat en el mateix esdeveniment ponències i entrevistes bilaterals de 10 minuts per crear un primer contacte entre les entitats i establir les bases per una futura col·laboració. [+]

BNC-b Research Meeting

BCN-bEl proper 14 de juliol, té lloc la primera trobada Barcelona Nanotechnology Cluster – Bellaterra (BNC-b), agrupació amb vocació científica i industrial d'experts en nanociència i nanotecnologia provinents dels departaments de la Universitat Autònoma de Barcelona i dels centres de recerca ubicats al Parc de Recerca UAB.

L'objectiu de la trobada és facilitar establir el contacte entre els diferents grups i actuar com una finestra per a les entitats interessades en la nanotecnologia. Aquesta trobada està dirigida a investigadors, estudiants de doctorat, post-docs i professors. La trobada comptarà amb diferents ponències i presentació de pòsters. [+]

 

Participació a la fira SIMO NETWORK 2011

SIMOL'Associació de Parcs Tecnològics i Científics d'Espanya (APTE) organitza una participació agrupada a la fira SIMO Network 2011, fira internacional de serveis i solucions TIC per a empreses.

L'APTE ofereix espais de 6 m2 a 8 empreses amb condicions avantatjoses. Les empreses del PRUAB interessades en participar, poseu-vos en contacte amb julia.palma@uab.cat

OFERTES - DEMANDES

CENTRE DE RECERCA EN AGRIGENÒMICA (CRAG)
Administrador de Sistemes [+]

GRÍFOLS - Nanotherapix S.L.
Cap de Secció d'Immunologia i Biologia Cel·lular [+]

INSTITUT CATALÀ DE NANOTECNOLOGIA (ICN)
Webmaster - Dissenyador - Maquetador
[+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

IBERDROLA Premis Perseo

Dirigit a projectes o empreses en fase incial de desenvolupament que estiguin basats en una aplicació tecnològica innovadora del sector de les energies netes: tecnologies innovadores en biomasa i nous productes per a l'eficiència energètica.
Premi: Finançament del projecte (fins un màxim de 4 M€), mitjançant l'entrada de PERSEO al capital social de l'empresa.
Convocatòria fins 15/06/2011 [+]

Premi El·lipse de Divulgació Científica

L'objectiu del premi és fomentar la divulgació de les ciències de la vida. En la seva edició de l’any 2011, i en col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall, el premi es presenta en el marc de la iniciativa Alzheimer Internacional 2011 i s’atorgarà a les millors obres que tractin sobre la biologia de la memòria des d'una òptica científica. El concurs està obert a qualsevol persona major d'edat, independentment de la seva formació científica.
Premi: 1.000 euros
Convocatòria fins 15/06/2011 [+]

INNCORPORA

L'objectiu és incentivar la contractació de tecnòlegs (doctors, titulats universitaris i/o titulats en Formació Professional de Grau Superior) per part d'empreses, centres tecnòlogics, centres de recolzament a la innovació, centres empresarials i parcs científics i tecnològics per al desenvolupament de projectes concrets d'investigació industrial, de desenvolupament experimental o estudis de viabilitat tècnica previs, així com fomentar la seva formació.
Convocatòria fins 16/06/2011 [+]

Premios tr35 Spain

TR35 és una iniciativa de la revista del Massachusets Institute of Technology, Technology Review, que guardona als 35 joves innovadors més brillants menors de 35 anys. Els premis cobreixen un ampli ventall de sectors d'activitat, des de la biotecnologia, el desenvolupament de nous materials, equips informàtics, energia, transport o internet.
Convocatòria fins 19/06/2011 [+]

INNPLANTA

Dirigit a entitats públiques instal·lades al Parc de Recerca UAB, per al finançament d'infraestructures cientifico-tecnològiques i adquició d'equipament científic. Les persones interessades han de posar-se en contacte amb mariacarmen.ojeda@uab.cat
Convocatòria fins 27/06/2011 [+]

Emprendemos juntos

El subprograma d'accions estratègiques per al foment de l'emprenedoria busca reconèixer els instruments, mecanismes i programes públics o publicoprivats que influeixin positivament en el desenvolupament de l'emprenedoria, que introdueixin un element innovador i que siguin susceptibles de ser transferits a altres sistemes regionals i locals d'innovació i emprenedoria. Els ajuts atorgats tenen la forma de subvencions. Es financia un 60% del pressupost, amb un màxim de 150.000 euros per entitat organitzadora
Convocatòria fins 17/08/2011 [+]

 

Workshop per a usuaris del Sincrotró ALBA

Lloc: Sincrotró ALBA, Cerdanyola del Vallès
Data: 10 juny 2011
Organitza: Sincrotró ALBA [+]

6th International Symposium on Emerging and Re-emerging Pig Diseases

Lloc: Hotel Rey Juan Carlos I - Palau de Congressos Catalunya
Data: 12-15 juny 2011
Organitza: CReSA, UAB i IRTA [+]

IBM SmartCamp Competition

Lloc: Auditori Seu Central. C/ Llacuna 162-164 Barcelona
Data: 14 juny 2011 15:00 -18:30 h
Organitza: IBM i Barcelona Activa [+]

Biocàpsula: Gestió estratègica de la propietat industrial

Lloc: Museu Colet, C/ Buenos Aires 56, Barcelona
Data: 14 juny 2011
Organitza: BIOCAT [+]

Workshop "15 ways to improve communication in business English"

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies, Parc Tecnològic del Vallès
Data: 15 juny 2011, 17:00 -20.00 h.
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès [+]

Workshop "Com presentar el teu projecte empresarial per obtenir finançament privat?"

Dirigit a emprenedors amb marcat perfil tècnic que vulguin capacitar-se per afrontar un procés d'inversió en pimes. Places limitades a 10 empreses.
Lloc:
Sala Polivalent Edifici Eureka
Data: 20 i 28 de juny de 2011, 10.00 - 13.00 h
Organitza: Parc de Recerca UAB i Business Angels Network Catalunya (BANC)
Més informació: julia.palma@uab.cat

Jornada "Accelerate Innovation" - Open innovation en micro i nanotecnologia

Lloc: Avda. Torrblanca 57, Sant Cugat del Vallès
Data: 20 de juny de 2011
Organitza: ESADE Creapolis, Innobridge y 4Labs
Més informació: esteve.nadal@esadecreapolis.com

Curs d'estiu "Innovación, Patentes e Internacionalización de la empresa"

Lloc: Palacio de la Magdalena, Santander
Data: del 11 al 15 de juliol 2011
Organitza: Oficina Española de Patentes y Marcas y Universidad Internacional Menédez Pelayo [+]

BCN-b Research Meeting

Lloc: Hotel Campus UAB
Data: 14 de juliol 2011
Organitza: Barcelona Nanocluster Bellaterra [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.