cap
N.42 10 de març de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Seguiu la retransmissió de les jornades "Search Matters"

jornadaConeix quins són els últims avenços en classificació de patents de la mà de l'Oficina Europea de Patents (EPO). El 14 i 15 de març, l'EPO organitza una jornada sobre la protecció de la recerca a la ciutat de Hague, Països Baixos. Les persones interessades podran seguir el seminari a través de la retransmissió per Internet des de l'Edifici Eureka.

Consulteu el programa de les jornades aquí.

Per assistir a la retransmissió, contacteu amb el Parc de Recerca UAB (merce.coll.garcia@uab.cat - 93 586 88 91 / marta.cortijo@uab.cat - 93 586 89 87). [+]

Seminari amb Ken Morse per a empreses en creixement

SeminariOrganitzat per Espaitec, els dies 13 i 14 d'abril a l'Hotel Jaume I de Castelló té lloc un seminari interactiu d'alta qualitat a càrrec de Ken Morse per a empreses de base tecnològica en creixement. L'objectiu d'aquest seminari és oferir eines que permetin la màxima efectivitat a l'hora d'establir relacions fiables i beneficioses amb els clients.

Kenneth P. Morse és emprenedor i professor a ESADE Business School a Barcelona i Founding Managing Director al MIT Entrepreneurship Center de Cambridge (USA).

Les empreses ubicades al Parc de Recerca UAB disposen d'una tarifa reduïda (150€).

Les places són molt limitades. Aquells que estigueu interessats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres (merce.coll.garcia@uab.cat - 93 586 88 91). Més informació [+]

Enisa publica el seu finançament per a la creació d'empreses

ENISAL'Empresa Nacional d'Innovació (ENISA) ha publicat darrerament les línies de finançament que ofereix per a la creaciód'empreses. L'import màxim del préctec és de 50.000 euros i permet cofinançar NEOTEC.

Aquells que estigueu interessats, poseu-vos en contacte amb el Parc de Recerca UAB (monica.cerdan@uab.cat). Més informació [+]

 

Interbio Newsletter

INTERBIOInterbio és un projecte impulsat des de la Unió Europea per situar el sud-oest d'Europa a l'avantguarda de la recerca. Emmarcat dins el programa Europeu INTERREG i finançat pel Fons Europeu per al Desenvolupament Regional (FEDER), Interbio compta amb un pressupost total de gairebé dos milions d’euros i una durada prevista de 32 mesos.

Consulteu el seu newsletter per conèixer les darreres novetats. [+]

NOVES OFERTES

NANOTHERAPIX - Grifols
Cap de secció virologia i biologia molecular
Més informació [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies!
Programa de Cultura Científica y de la Innovación 2011

Dirigit a organismes públics d'R+D, centros públics i privats d'R+D sense ànim de lucre, empreses, centres tecnològics, agrupacions o associacions empresarials i persones jurídiques. Amb tres línies d'actuació diferenciades: projectes de foment de la cultura científica, projectes de foment de la cultura de la innovació i xarxes de comunicació i divulgació de la ciència i la innovació.
Premi: Fins a 150.000 euros
Convocatòria fins 24/03/2011 [+]

I Premios a la Innovación para el Desarrollo de Aplicaciones para Entornos Móviles

Dirigit a investigadors, estudiants, PIMEs, premia la millor
idea que permeti el desenvolupament d'una aplicació novedosa per a dispositius mòbils i que faci ús d'una xarxa de comunicacions mòbils.
Premi: 18.000 euros
Convocatòria fins 25/03/2011 [+]

4ª Edició del Premi Joven Empresa Innovadora

Organitzat per l'ajuntament de Saragossa, està destinat a empreses de menys de 6 anys i menys de 50 empleats amb activitat d'investigació intensa.
Premi: 6.000 euros o 1 estància d'un mes a Silicon Valley
Convocatòria fins 31/03/2011 [+]

Universal Biotech Innovation Prize

Dirigit a directors de projectes europeus pertanyents a empreses del sector bio o acadèmics que treballin en aquest àmbit. Es premia la millor innovació en dues àrees: teràpia innovadora i instruments mèdics.
Premi: Fins a 100.000 euros, a compartir entre els 2 finalistes i un any gratis de consultoria amb l'empresa Universal Medica Group.
Convocatòria fins 31/05/2011 [+]

Premis Fundación 3M a la Innovación 2011

Amb la finalitat d'estimular la recerca i la innovació tecnològica en els camps de la indústria, la salut, la seguretat i el medi ambiente, es dirigeix a grups de recerca i investigadors d'universitats espanyoles o de grups o institucions reconeguts com a OPIs.
Premi: 6.000 euros
Convocatòria fins 29/07/2011 [+]

Innocash 2011

Dirigit a proveïdors de tecnologies (investigadors, parcs tecnològics i empreses EBTs). Es desenvolupa en dues fases: valorització i finançament. A la 1a fase s'elaboren els Dossiers Tecnològics de forma gratuïta que s'exposaran al sector empresarial per captar possibles inversors.
Premi: Fins 4.000 euros per a la realizació del dossier tecnològic.
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

 

Jornada "Search Matters" Oficina Europea de Patents

Lloc: Sala Polivalent, Edifici Eureka, Parc de Recerca UAB
Data: 14-15 març 2011
Organitza: Oficina Europea de Patents [+]

Esmorzar ACC1Ó - Gigle Networks: néixer amb capital risc i créixer amb soci industrial

Lloc: Sala d'Actes - Oficines ACC1Ó (Passeig de Gràcia
Data: 15 març 201, 08:30 - 10:00h
Organitza: ACC1Ó [+]

BIO-Europe Spring

Lloc: Milano Convention Center (Itàlia)
Data: 14-16 març 2011
Organitza: EBD Group [+]

CONNECT-Washington

Lloc: Sala InterACC1Ó, ACC1Ó (Passeig de Gràcia 129. Barcelona)
Data: 16 març 2011, 16:00-18:30 h
Organitza:ACC1Ó [+]

Innovact: Fòrum Europeu per a l'Empresa Innovadora

Lloc: Centre de Congressos de Reims (França)
Data: 29-30 març 2011
Organitza: Cambra de Comerç de Reims [+]

Jornada de trobades Bilaterals per a la Transferència de Tecnologia en Aeronàutica, AERODAYS

Lloc: Palacio Municipal de Congresos de Madrid
Data: 30-31 març 2011
Organitza: CDTI i Comissió Europea de Investigació & Innovació [+]

WORKSHOP – OLAE@BCN "Impacto de las tecnologías de la electrónica orgánica y de gran formato OLAE"

Lloc: Barcelona, Casa Convalescència
Data: 13 abril 2011, 16:00-19:30 h
Organitza: PEC4 [+]

ICT Proposers' Day: Networking per la investigació i desenvolupament Europeu de les TIC

Lloc: Budapest
Data: 19-20 maig2011
Organitza: Comissió Europea [+]

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.