cap
N.41 24 de febrer de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

AB Therapeutics busca socis inversors

AB-THERAPEUTICSL'empresa biotecnològica, ubicada al Parc de Recerca UAB, es troba en fase de negociació amb inversors, tant privats com de capital risc, per desenvolupar solucions contra el càncer de pulmó i el de pàncrees.

Les necessitats d'inversió es concreten en un milió d'euros inicial per a la fase preclínica del projecte, tres milions d'euros per al seu desenvolupament i cinc milions d'euros per testar l'eficàcia dels medicaments en pacients humans.

 


S'obren les preinscripcions per a tres cursos organitzats per MatGas


Matgas

Fins el 28 de febrer, està obert el període de preinscripció per matricular-se a tres cursos organitzats per MATGAS sobre la conservació d'aliments, fluids supercrítics i ecologia industrial.

Els estudiants que vulguin ampliar coneixements i totes les persones interessades ja poden fer la preinscripció per assistir a tres cursos que organitza el centre d'investigació i desenvolupament en materials i gasos MATGAS.[+]

La UAB juntament amb la Universitat de New York a Buffalo firmen un acord de transferència amb l'empresa Dentsply

UAB-DENTSPLYL'acord entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l'empresa Dentsply permetrà el desenvolupament d'una composició que millora un producte utilitzat per als recobriment dentals.

Aquest nou producte ha estat fruit de la investigació que ha dut a terme el Grup de Tècniques de Separació en Química (GTS) del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb aquesta investigació, el Dr. Valiente i el seu equip, en col·laboració amb el Prof. Carlos Muñoz de la Universitat de New York en Buffalo, SUNY, han desenvolupat una millora del MTA (Mineral Triòxid Agregat), un producte utilitzat a tot el món per empastar dents malmeses. [+]

El projecte DIGMO de BCNInnova troba finançament

bcninnovaGràcies a la xarxa catalana de Business Angels, BANC, l'empresa BCNInnova ha trobat inversors per al seu projecte DIGMO, que permet determinar amb exactitud el grau d'estrabisme.

Després d'anys d'investigacions i una patent internacional, l'empresa instal·lada al Parc de Recerca UAB BCNInnova ha conclòs el projecte liderat pel Dr. Joan Prat Bartomeu i amb la col·laboració de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona: un equip que permet millorar filmar i analitzar digitalment el moviment dels ulls incrementant l'eficàcia dels tractaments per a pacients que pateixen estrabisme. [+]


Idees en salut, el web de ciència i innovació a l'abast de tothom, ja està en marxa

ideas en saludEl projecte, desenvolupat per Topping, té com a principal objectiu obrir el debat sobre les últimes innovacions científiques i treballar en projectes de medicina 2.0.

Un 30% dels pacients de l'estat espanyol busquen informació sobre patologies a Internet i, encara que existeix molt de soroll informatiu, amb una mica de sentit comú poden trobar a la xarxa informació rigorosa i fiable que els ajudi a millorar la seva qualitat de vida. Aquestes noves rutines derivades de la proliferació de les noves tecnologies han suposat el naixement de la medicina 2.0 i els anomenats e-pacients, actors que creen una nova manera d'entendre la medicina, convertint-la en alguna cosa participatiu i traslacional, on tant metges com pacients tenen molt a dir. [+]

NOVES OFERTES

BLUEKNOW
Senior Backend Java Developer
Més informació [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies!
XVI Premi d'Investigació Burdinola

Dirigit a premiar la investigació en l'àmbit de la "Biomedicina: aplicacions de la nanotecnologia en el diagnòstic i teràpia clínica". Les candidatures poden ser presentades tant per persones físiques com jurídiques, per departaments o grups de recerca. Els candidats han d'haver desenvolupat un treball de recerca durant un mínim de 5 anys i justificar la seva candidatura amb documentació que així ho acrediti.
Premi: 24.000 euros
Convocatòria fins 28/02/2011 [+]

Programa de Cultura Científica y de la Innovación 2011

Dirigit a organismes públics d'R+D, centros públics i privats d'R+D sense ànim de lucre, empreses, centres tecnològics, agrupacions o associacions empresarials i persones jurídiques. Amb tres línies d'actuació diferenciades: projectes de forment de la cultura científica, projectes de foment de la cultura de la innovació i xarxes de comunicació i divulgació de la ciència i la innovació.
Premi: Fins a 150.000 euros
Convocatòria fins 24/03/2011 [+]

4ª Edició del Premi Joven Empresa Innovadora

Organitzat per l'ajuntament de Saragossa, està destinat a empreses de menys de 6 anys i menys de 50 empleats amb activitat d'investigació intensa.
Premi: 6.000 euros o 1 estància d'un mes a Silicon Valley
Convocatòria fins 31/03/2011 [+]

Universal Biotech Innovation Prize

Dirigit a directors de projectes europeus pertanyents a empreses del sector bio o acadèmics que treballin en aquest àmbit. Es premia la millor innovació en dos àrees: teràpia innovadora i instruments mèdics.
Premi: Fins a 100.000 euros, a compartir entre els 2 finalistes i un any gratis de consultoria amb l'empresa Universal Medica Group.
Convocatòria fins 31/05/2011 [+]

Innocash 2011

Dirigit a proveidors de tecnologies (investigadors, parcs tecnològics i empreses EBTs). Es desenvolupa en dues fases: valorització i finançament. A la 1a fase s'elaboren els Dossiers Tecnològics de forma gratuïta que s'exposaran al sector empresarial per captar possibles inversors.
Premi: Fins 4.000 euros per a la realizació del dossier tecnològic.
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

 

 

 

Gestió de la innovació: Normes UNE 166000

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 09 març 2011, 10:00
Organitza: Parc de Recerca UAB, Parc Tecnològic del Vallès, Europa Innova [+]

 

BIO-Europe Spring

Lloc: Milano Convention Center (Itàlia)
Data: 14-16 març 2011
Organitza: EBD Group [+]

 

Innovact: Fòrum Europeu per a l'Empresa Innovadora

Lloc: Centre de Congressos de Reims (França)
Data: 29-30 març 2011
Organitza: Cambra de Comerç de Reims [+]

 

Jornada de presentació del CDTI a l'EEnginyeria de la UAB

Lloc: Sala de Graus de l'Escola d'Enginyeria de la UAB
Data: 10 març 2011, 9:30
Organitza: CIMITEC

 

Jornada de trobades Bilaterals per a la Transferència de Tecnologia en Aeronàutica, AERODAYS

Lloc: Palacio Municipal de Congresos de Madrid
Data: 30-31 març 2011
Organitza: CDTI i Comissió Europea de Investigació & Innovació [+]

 

ICT Proposers' Day: Networking per la investigació i desenvolupament Europeu de les TIC

Lloc: Budapest
Data: 19-20 maig2011
Organitza: Comissió Europea [+]

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.