N.40 10 de febrer de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

INNOVACT: Fòrum Europeo per a la Empresa Innovadora Jove

Jornada

Del 29 al 30 de març té lloc la 15a edició del Fòrum INNOVACT al Centre de Congressos de Reims (França). Des de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya, s'ofereixen 20 places per assistir.

Els requisits per participar és que les empreses tinguin menys de 5 anys i siguin innovadores. La inscripció a l'esdeveniment suposa una quota de 200€ per despeses de gestió i inclou l'accés a l'estand col·lectiu, la candidatura a l'European Venture Contest (amb un premi de 90.000€), taller de bones pràctiques, hotel per 2 nits, dinars del 29 i 30 de març i la invitació per al Sopar de Gala del 29 de març.

Per participar, poseu-vos en contacte amb l'equip del Parc de Recerca UAB (marta.cortijo@uab.cat).

Professors de secundària visiten l'Eureka

NanomolDins del marc de les Jornades de Portes Obertes de la Universitat Autònoma de Barcelona, més de 500 professors de secundària de tot Catalunya han visitat l'edifici Eureka durant els dies 8, 9 i 10 de febrer.

A banda de visitar les instal·lacions, els professors han rebut una presentació per part del gerent i director general del Parc de Recerca UAB, Carlos Valero i Jordi Marquet respectivament. A través d'ells, van poder conèixer quin ha estat l'origen de l'edifici i l'activitat que es desenvolupa.

Trobades bilaterals per a la transferència en aeronàutica

Gel PlaquetesDel 30 de març a l'1 d'abril a Madrid té lloc AERODAYS 2011, esdeveniment de referència per al sector aeronàutic europeu.

Per participar a les trobades bilaterals, on es poden presentar ofertes tecnològiques, inscriviu-vos a través d'aquest enllaç. [+]


Janus Developments, Ferrer Internacional i Bioingenium constitueixen TTC-ELA Biotech

FEMTALENTDel resultat de 10 anys de treball d'investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Saragossa, s'ha creat l'agrupació d'interès econòmic TTC-ELA Biotech, amb l'objectiu de completar en dos anys el desenvolupament preclínic d'un producte que combat l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Els investigadors de la UAB i la UZ van descobrir que un fragment de la toxina tetànica tenia efectes positius sobre la supervivència i qualitat de la vida dels ratolins amb una mutació genètica que reprodueix alguns símptomes de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) en humans. El gen, un cop injectat al múscul, sintetitza la proteïna que es transporta fins el cervell utilitzant un mecanisme natural de toxicitat de la toxina tetànica. Allà, la proteïna evita que les neurones motores continuïn amb el seu procés de degradació.

NOVES OFERTES

CENTRE DE RECERCA EN AGRIGENÒMICA
Tècnic de suport a manteniment
Més informació [+]

DEPARTAMENT DE FÍSICA DE LA UAB
BioTiNet - Early-Stage Researcher (ESR) position
Més informació [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies!
Convocatòria Juan de la Cierva (subprograma JDC-MICINN)

Dirigit a universitats públiques, organismes de recerca i centres d'R+D, universitats privades i entitats públiques i privades sense ànim de lucre i centres tecnològics, per a la contractació laboral de doctors.
Convocatòria fins 17/02/2011 [+]

 

Convocatòria Personal Técnico de Apoyo (subprograma PTA-MICINN)

Dirigit a universitats públiques, organismes de recerca i centres d'R+D, universitats privades i entitats públiques i privades sense ànim de lucre i centres tecnològics, per a la contractació de tècnics de suport a empreses de base tecnològica, tècnics d'infraestructures cientifico-tecnològiques i tècnics de transferència.
Convocatòria fins 23/02/2011 [+]

 

XVI Premi d'Investigació Burdinola

Dirigit a premiar la investigació en l'àmbit de la "Biomedicina: aplicacions de la nanotecnologia en el diagnòstic i teràpia clínica". Les candidatures poden ser presentades tant per persones físiques com jurídiques, per departaments o grups de recerca. Els candidats han d'haver desenvolupat un treball de recerca durant un mínim de 5 anys i justificar la seva candidatura amb documentació que així ho acrediti.
Premi: 24.000 euros
Convocatòria fins 28/02/2011 [+]

 

4ª Edició del Premi Joven Empresa Innovadora

Organitzat per l'ajuntament de Saragossa, està destinat a empreses de menys de 6 anys i menys de 50 empleats amb activitat d'investigació intensa.
Premi: 6.000 euros o 1 estància d'un mes a Silicon Valley
Convocatòria fins 31/03/2011 [+]

 

Innocash 2011

Dirigit a proveidors de tecnologies (investigadors, parcs tecnològics i empreses EBTs). Es desenvolupa en dues fases: valorització i finançament. A la 1a fase s'elaboren els Dossiers Tecnològics de forma gratuïta que s'exposaran al sector empresarial per captar possibles inversors.
Premi: Fins 4.000 euros per a la realizació del dossier tecnològic.
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

 

Mobile World Congress Brokerage 2011

Lloc: Fira de Barcelona (Avinguda Reina M. Cristina, s/n - 08004, Barcelona)
Data: 14-16 febrer 2011
Organitza: ACC1Ó [+]

Fira Internacional Farmamaq

Lloc: Fira de Saragossa
Data: 15-17 febrer 2011
Organitza: Fira de Saragossa [+]

Escoltar per innovar

Lloc: Sala 1C17 - ESADECREAPOLIS (Sant Cugat del Vallès)
Data: 17 febrer 2011
Organitza: ESADECREAPOLIS [+]

Programa INNOCASH: oportunitats per a empreses innovadores científico-tecnològiques

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 22 febrer 2011, 12:00 - 14:00
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de Recerca UAB, Genoma España i IALE [+]

Oportunitats del VII Programa Marc de la Unió Europea

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 24 febrer 2011, 10:00 - 12:00
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de Recerca UAB i Europa Innova [+]

Connecta amb el mercat del Nord d'Àfrica des de Barcelona

Lloc: ICEX - Direcció Territorial de Comerç (Via Augusta, 197 2a. planta, Sala de Videoconferències (Barcelona))
Data: 24 febrer 2011
Organitza: ICEX [+]

9th Anual BioPartnering North America

Lloc: Vancouver (Canadà)
Data: 27 febrer 2011 - 1 març 2011
Organitza: Technology Vision Group i LifeSciences British Columbia [+]

Gestió de la innovació: Normes UNE 166000

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 09 març 2011, 10:00
Organitza: Parc de Recerca UAB, Parc Tecnològic del Vallès, Europa Innova [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.