N.39 27 de gener de 2011
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Jornada sobre com obtenir finançament públic per a activitats d'R+D+i

Jornada

El proper dijous 3 de febrer el Parc de Recerca UAB (PRUAB) i el Parc Tecnològic del Vallès (PTV) organitzen una jornada al Centre d'Empreses del PTV, a Cerdanyola del Vallès, per donar a conèixer a les empreses les opcions de finançament públic per a activitats d'R+D+i.

L'acte, que començarà a les 10h, té l'objectiu de facilitar informació sobre les possibilitats d'obtenir subvencions públiques per al desenvolupament d'activitats d'R+D+i i quina és la previsió dels programes de finançament disponibles durant l'any 2011. Per assistir-hi, es requereix una inscripció prèvia, ja que les places són limitades. [+]


Neix Nanomol Technologies

NanomolNanomol, centre d'innovació tecnològica de la xarxa TECNIO i grup de recerca de l'Institut de Ciències de Materials de Barcelona (ICMAB) del CSIC, ha creat la seva primera spin-off, Nanomol Technologies, ubicada al Parc de Recerca UAB.

Nanomol Technologies explotarà de manera comercial les tecnologies desenvolupades en els últims deu anys pels investigadors de Nanomol en l'àmbit dels materials micro i nanoparticulats i que permeten obtenir principis actius, formes farmacèutiques i productes químics. [+]

 

Tecnologia per restituir el volum de la mama en extirpar-ne tumors

Gel PlaquetesCirurgians de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i de l'Institut Germans Trias, i metges del Banc de Sang i Teixits, estan usant amb èxit un tractament experimental a base de gel de plaquetes per restituir el volum de la mama en el moment mateix de l'extracció d'un tumor.

Es tracta d'una nova tecnologia aplicada a la cirurgia que no requereix reconstruccions posteriors ni la col·locació de pròtesis mamàries per pal·liar el defecte del teixit extret. La tècnica, elaborada en col·laboració amb la UAB, és pionera al món i s’ha aplicat a una cinquantena de dones amb molt bons resultats. [+]


Noves formes d'organització del temps de treball

FEMTALENTEn el marc del projecte Femtalent liderat per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i impulsat per la Generalitat de Catalunya, el proper 2 de febrer es celebrarà una jornada informativa per presentar un projecte que pretén impulsar nous models d'organització del temps de treball.

Una de les primeres actuacions que Femtalent desenvoluparà aquest any és un programa dirigit a les empreses de la XPCAT per ajudar-les en la millora de l'eficiència empresarial mitjançant la incorporació de noves formes d'organitzar i gestionar el temps. Aquest projecte oferirà un servei gratuït d'assessorament i acompanyament al llarg de deu mesos en la implantació de mesures de gestió que millorin el rendiment empresarial en aspectes com l'eficiència, l'ambient laboral i la reducció de l'absentisme i de l'estrès, una major atracció i retenció del talent, etc. [+]

NOVA OFERTA

DEPARTAMENT D'ENGINYERIA ELECTRÒNICA DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Oferta de beca del programa de Formació de Personal Investigador per realitzar la tesis doctoral

Més informació [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Últims dies!
Convocatòria INNCORPORA

Dirigit a les empreses i associacions empresarials privades, els centres tecnològics i centres de suport a la innovació tecnològica privats i als parcs científics i tecnològics privats. Ajuts per a la contractació de tecnòlegs de formació professional de grau superior en el sector industrial.
Convocatòria fins 10/02/2011 [+]

 

Últims dies!
Convocatòria Ramón y Cajal (subprograma RYC-MICINN)

Dirigit a universitats públiques, organismes de recerca i centres d'R+D, universitats privades i entitats públiques i privades sense ànim de lucre i centres tecnològics, per a la contractació laboral de doctors.
Convocatòria fins 10/02/2011 [+]

 

Convocatòria Juan de la Cierva (subprograma JDC-MICINN)

Dirigit a universitats públiques, organismes de recerca i centres d'R+D, universitats privades i entitats públiques i privades sense ànim de lucre i centres tecnològics, per a la contractació laboral de doctors.
Convocatòria fins 17/02/2011 [+]

 

Convocatòria Personal Técnico de Apoyo (subprograma PTA-MICINN)

Dirigit a universitats públiques, organismes de recerca i centres d'R+D, universitats privades i entitats públiques i privades sense ànim de lucre i centres tecnològics, per a la contractació de tècnics de suport a empreses de base tecnològica, tècnics d'infraestructures cientifico-tecnològiques i tècnics de transferència.
Convocatòria fins 23/02/2011 [+]

 

XVI Premi d'Investigació Burdinola

Dirigit a premiar la investigació en l'àmbit de la "Biomedicina: aplicacions de la nanotecnologia en el diagnòstic i teràpia clínica". Les candidatures poden ser presentades tant per persones físiques com jurídiques, per departaments o grups de recerca. Els candidats han d'haver desenvolupat un treball de recerca durant un mínim de 5 anys i justificar la seva candidatura amb documentació que així ho acrediti.
Premi: 24.000 euros
Convocatòria fins 28/02/2011 [+]

 

 

Intelligent Web, The Future Of Internet

Lloc: Sala 1B15 - ESADECREAPOLIS - Sant Cugat del Vallès
Data: 3 febrer 2011, 11:00 - 13:00
Organitza: ESADE Creapolis [+]

Aplicacions del sistema AlHidrox per a la obtenció d'hidrogen i energia neta

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 7 febrer 2011, 10:30
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès [+]

El coaching com a element per a la millora de l'eficiència organitzativa

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 8 febrer 2011, 09:30
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès i AUREN [+]

Mobile World Congress Brokerage 2011

Lloc: Fira de Barcelona (Avinguda Reina M. Cristina, s/n - 08004, Barcelona)
Data: 14-16 febrer 2011
Organitza: ACC1Ó [+]

Programa INNOCASH: oportunitats per a empreses innovadores científico-tecnològiques

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 22 febrer 2011, 12:00 - 14:00
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de Recerca UAB, Genoma España i IALE [+]

Oportunitats del VII Programa Marc de la Unió Europea

Lloc: Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 24 febrer 2011, 10:00 - 12:00
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès, Parc de Recerca UAB i Europa Innova [+]

9th Anual BioPartnering North America

Lloc: Vancouver (Canadà)
Data: 27 febrer 2011 - 1 març 2011
Organitza: Technology Vision Group i LifeSciences British Columbia [+]

Gestió de la innovació: Normes UNE 166000

Lloc:Centre d'Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 09 març 2011, 10:00
Organitza: Parc de Recerca UAB, Parc Tecnològic del Vallès, Europa Innova [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.