N.37 16 de desembre de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Una nova llicència d'una patent de la UAB permetrà el desenvolupament d'un fàrmac per a la rehabilitació dels drogodependents


UAB-JANUSGràcies a l'acord de llicència entre la UAB i l'empresa Janus Development, es desenvoluparà un nou fàrmac pel tractament de la drogodependència. Aquest medicament actuarà per prevenir la recaiguda en el consum de drogues d'abús.

Aquest tractament sorgeix de la recerca que ha dut a terme un grup d'investigadors de l'Institut de Neurociències (INc) i el Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB, encapçalat pel Dr. Jordi Ortiz. [+]

 

Neix l'Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras

JOSEPCARRERESEl 30 de novembre passat es va constituir el nou Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras, amb l'objectiu d'impulsar la recerca biomèdica en l’àmbit de les hemopaties malignes. Una part de l'Institut estarà al campus de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, i una altra s'ubicarà a l'Hospital Clínic de Barcelona.

L'acte de constitució, celebrat al Pau de la Generalitat, va comptar amb l'assistència de Josep Carreras, president de la fundació privada internacional que porta el seu nom; Marina Geli, consellera de Salut en funcions; Josep Huguet, conseller en funcions d’Innovació, Universitats i Empresa; la rectora de la UAB, Ana Ripoll; el rector de la UB, Dídac Ramírez; i l'alcalde de Badalona, Jordi Serra. [+]

 

Resolució Projectes VALOR 2010

Dels 10 projectes presentats per membres del Parc de Recerca UAB, 6 han estat concedits:

- UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA – Montserrat Llagostera
- UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA – Teresa Mogas
- UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA – Julio Octavio Pérez Cañestro
- INSTITUT DE RECERCA HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON – Jaume Reventós
- CENTRE DE VISIÓ PER COMPUTADOR – Carlo Gatta
- FUNDACIÓ PARC TAULÍ – Manuel Luján

 

El Parc de Recerca UAB us desitja unes Bones Festes de Nadal

BON NADAL

NOVES OFERTES DE TREBALL

NANOMOL - research group of the Institute of Materials Science of Barcelona

- R&D Engineer

- R&D Technician

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Convocatòria INNCORPORA

Dirigit a les empreses i associacions empresarials privades, els centres tecnològics i centres de suport a la innovació tecnològica privats i als parcs científics i tecnològics privats. Ajuts per a la contractació de tecnòlegs de formació professional de grau superior en el sector industrial.
Convocatòria fins 10/02/2011 [+]

XVI Premi d'Investigació Burdinola

Dirigit a premiar la investigació en l'àmbit de la "Biomedicina: aplicacions de la nanotecnologia en el diagnòstic i teràpia clínica". Les candidatures poden ser presentades tant per persones físiques com jurídiques, per departaments o grups de recerca. Els candidats han d'haver desenvolupat un treball de recerca durant un mínim de 5 anys i justificar la seva candidatura amb documentació que així ho acrediti.
Premi: 24.000 euros
Convocatòria fins 28/02/2011 [+]

 

 

Fòrum anual d'Internacionalització

Lloc: Auditori Direcció territorial de Comerç - ICEX (C/Via Augusta, 197-199 (Barcelona))
Data: 16 desembre 2010, 11:00 - 14:30
Organitza: ICEX i AEEDE [+]

BrEakfaSt La Salle - La tecnologia al servei de la salut: nous avenços, majors reptes

Lloc: Parc d'Innovació La Salle (Barcelona). Sala de Congressos Campus La Salle Barcelona (C/ Lluçanès, 43)
Data: 21 desembre 2010, 13:35
Organitza: LA SALLE [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.