N.36 3 de desembre de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Finançament d'empreses de base tecnològica: des de la creació fins la sortida a borsa


JORNADA PTV-PRUABEl proper 14 de desembre el Parc Tecnològic del Vallès i el Parc de Recerca UAB coorganitzen una jornada sobre les línies de finançament existents per a empreses de base tecnològica. La jornada oferirà informació tant per aquelles empreses que es troben en una fase inicial com per aquelles que es troben en una etapa de desenvolupament, consolidació i expansió.

La jornada, d'accés gratuït, tindrà lloc al Centre de Noves Empreses del Parc Tecnològic del Vallès a les 9:30 hores. [+]

 

Insereixen codis d'identificació en embrions de ratolins

Embrions de ratolinsInvestigadors del Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d’Immunologia de la UAB, en col·laboració amb investigadors de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) del CSIC, han desenvolupat un sistema d'identificació d'oòcits i d'embrions que permet etiquetar-los individualment amb codis de silici. Aquesta tecnologia és una patent de la UAB i CSIC i actualment es busca un partner industrial per llicenciar-la. Els investigadors en treballen ara el perfeccionament i properament començaran a experimentar-lo en oòcits i embrions humans.

La recerca, publicada en línia a Human Reproduction, és una primera aproximació al disseny d'un sistema d'etiquetatge directe dels oòcits i dels embrions. L'objectiu ha estat desenvolupar un sistema que minimitzi el risc d'error en la identificació dels gàmetes femenins i dels embrions durant els processos de fecundació in vitro i de transferència d'embrions a pacients, i que redueixi les fases del processos clínics que requereixen el control i la supervisió de dos embriòlegs. [+]

 

Publiqueu les vostres ofertes tecnològiques al web del PRUAB

CRESA

En aquesta secció del web del PRUAB volem reunir les ofertes de tots els membres del Parc. L'objectiu és crear un catàleg on-line de noves tecnologies per distribuir entre les empreses i institucions que treballen amb el PRUAB.

Registreu-vos i doneu d'alta les vostres ofertes tecnològiques des del següent enllaç . [+]

 

OFERTES

CENTRE D'INVESTIGACIÓ EN NANOCIÈNCIA I NANOTECNOLOGIA (CIN2)

Postdoc position in micro-/nanoencapsualtion of hollow particles

PhD thesis in Nanoparticles and Self-Healing Materials

CENTRE DE RECERCA EN AGRIGENÒMICA (CRAG)

Postdoctoral Position - Departament: Molecular Genetics

Tècnic Suport Gestió de Projectes - Departament: Serveis Generals

Responsable Gestió Econòmica - Departament: Serveis Generals

Postdoctoral position in Bioinformatics - Department: Plant Genetics

CATFOSC

Gerent per a empresa de nova creació del sector de dispositius mèdics

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Premis Fundetec 2010

Premis als projectes que fomentin l'accés a la societat de la informació i l'ús de les TIC entre els ciutadans i les empreses. 4 categories de premis: Millor projecte d'entitat pública o privada destinat a ciutadans, millor projecte d'entitat pública o privada destinada a PIMES, microempreses i autònoms, millor projecte d'entitat no lucrativa destinat a ciutadans, millor premi d'entitat no lucrativa destinat a PIMES, microempreses i autònoms.
Premi: 15.000 euros per a entitats sense ànim de lucre
Convocatòria fins 3/12/2010 [+]

 

Concurs VALORTEC

Concurs de plans de negoci de patents i EBT amb 2 categories: premi al millor Pla de negoci de comercialització d’una patent/tecnologia i premi al millor Pla de negoci de creació d’una EBT (Empresa de Base Tecnològica).
Premi: 1er 15.000 euros, 2on 5.000 euros
Convocatòria fins 15/12/2010 [+]

 

XVI Premi d'Investigació Burdinola

Dirigit a premiar la investigació en l'àmbit de la "Biomedicina: aplicacions de la nanotecnologia en el diagnòstic i teràpia clínica". Les candidatures poden ser presentades tant per persones físiques com jurídiques, per departaments o grups de recerca. Els candidats han d'haver desenvolupat un treball de recerca durant un mínim de 5 anys i justificar la seva candidatura amb documentació que així ho acrediti.
Premi: 24.000 euros
Convocatòria fins 28/02/2011 [+]

 

 

Jornada "Nous Reptes per al 2011" de CEPHIS

Lloc: Edifici d'Enginyeria del Campus de la UAB (Bellaterra, Barcelona)
Data: 10 desembre 2010, 18:00 h
Organitza: CEPHIS [+]


Presentar el seu projecte a un inversor

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 13 desembre 2010, 17:00
Organitza: PTV i AS [+]

 

Finançament d'empreses de base tecnològica: des de la creació fins la sortida a borsa

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès, Cerdanyola del Vallès
Data: 14 desembre 2010, 09:30
Organitza: Parc de Recerca UAB i Parc Tecnològic del Vallès [+]

 

Fòrum anual d'Internacionalització

Lloc: Auditori Direcció territorial de Comerç - ICEX (C/Via Augusta, 197-199 (Barcelona))
Data: 16 desembre 2010, 11:00 - 14:30
Organitza: ICEX i AEEDE [+]

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.