capcalera04.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.332 / 12 de juliol de 2018
img_ai4all.jpg
Nou programa per apropar la intel·ligència artificial a la indústria 
El Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador i la Universitat Autònoma de Barcelona posen en marxa el curs AI4ALL dirigit a estudiantat i personal investigador i doctorand que vulgui emprendre en aquest sector. L'objectiu és apropar les tecnologies d'intel·ligència artificial a la indústria per a generar noves idees de mercat i ajudar, així, a impulsar la competitivitat del país per tal que entri en el mapa d'aquesta nova revolució digital. Les inscripcions estan obertes fins el 26 d’agost.
bt.jpg
img_foodinipro.jpg Natural Machines obté un ajut d’1,8 milions d'euros per fer arribar la seva impressora 3D d’aliments a les cuines domèstiques

Natural Machines ha estat una de les empreses catalanes seleccionades en la fase 2 de l'SME Instrument per a petites i mitjanes empreses del Programa Horitzó 2020. Per dur a terme la seva proposta, l’empresa ha comptat amb el suport del Parc de Recerca UAB. L’empresa ha desenvolupat FoodiniPro, la primera impressora 3D d’aliments que pot imprimir i cuinar ingredients frescos, tant dolços com salats. L’objectiu ara és convertir aquest producte en un electrodomèstic imprescindible a tota cuina domèstica.
bt.jpg
img_brunch_packaging.jpg Els reptes del pàckaging per a aliments frescos 

Més de 40 representants d’empreses, centres tecnològics, grups de recerca, entitats i cooperatives van participar el dia 6 de juliol en el quart brunch d’innovació del Hub b30 dedicat a les pràctiques innovadores en pàckaging intel·ligent, associat a l’increment de la productivitat industrial i a la garantia de seguretat dels productes, però també a la reducció del malbaratament d’aliments. La jornada va comptar amb la presentació d’un cas de col·laboració entre l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i l’empresa Carburos Metálicos per al desenvolupament d’un envàs alimentari amb atmosfera de gas.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Convocatòria TECNIOspring Plus
Aquesta convocatòria d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO. El Programa permet desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.
Fi data de convocatòria: 2 d'agost de 2018
ampliarbullet.jpg
line-convocatories.jpg
7a edició Premis Generacción
Generacción és una iniciativa de Cotec i Deloitte i en la qual col·labora la Reial Acadèmia d'Enginyeria amb l'objectiu de difondre models de negoci impulsats per empresaris a Espanya i que el seu cas serveixi per dinamitzar i promoure el esperit emprenedor en la societat. Prenent com a base la innovació i l'emprenedoria, aquesta iniciativa reconeix, no només la creació de models econòmics d'emprenedoria, sinó també la tasca innovadora que desenvolupen persones físiques en organitzacions públiques i privades, així com projectes innovadors en l'àmbit social i educatiu.
Fi data de convocatòria: 31 d'agost de 2018
agenda.jpg
19 de juliol de 2018
Jornada "Digitalització, innovació i coneixement: Avancant cap a la indústria 4.0"
Lloc: Biblioteca Miquel Batllori-Espai Living Lab (Carrer Pau Muñoz i Castanyer, 3 · Sant Cugat del Vallès)
Hora: 09:00h
Organitza
: Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental
ampliarbullet.jpgline.jpg17 i 18 de juliol de 2018
Campus Gutenberg de la comunicació i la cultura científica
Lloc: CosmoCaixa (Carrer d’Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona)
Hora: 09:00h
OrganitzaUPF Barcelona School of Management i la Fundació Bancaria “la Caixa”
line.jpgDel 17 al 20 de setembre de 2018 
Summer School on Materials for Energy (MATENER 2018)
Lloc: Edifici Institut de Ciència de Materials de Barcelona (Campus de la UAB)
Organitza: Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC)
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 25 al 27 de setembre de 2018
BIOSPAIN 2018
Lloc: Fibes Palacio de Congresos y Exposiciones Sevilla (Av. Alcalde Luis Uruñuela, 1 · Sevilla)
Organitza: Asebio, Agencia de Innovación y Desarrollo de Andalucía (IDEA), Agencia Andaluza del Conocimiento
ampliarbullet.jpgline.jpg28 de setembre de 2018
Brunch d'Innovació del Hub b30: "Digitalització i explotació de dades al sector públic"
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 13:00h

Organitza: Hub b30
 
ofertes_feina_1.jpg
Gestor del Library Living Lab 
Ajuntament de Sant Cugat del Valles
ampliarbullet.jpg

Postdoc Position in Machine learning tools to combine sequence and biologically heterogeneous data
Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG)
ampliarbullet.jpg


en_destacats.jpg
Vols acollir estudiants en pràctiques?
Des de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del seu Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, estan formant a persones en situació d'atur en cursos amb certificat de professionalitat de diferents especialitzats que inclouen pràctiques laborals a empreses. Si com empresari/a vols acollir a un alumne/a en pràctiques, posen a la teva disposició la possibilitat d'integrar de forma temporal en la teva organització a alumnes amb una excel·lent formació i una bona predisposició.
ampliarbullet.jpgTroba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
Si vols deixar de rebre les comunicacions de la Fundació Parc de Recerca UAB, podeu donar-vos de baixa fent clic aquí. Per més informació sobre com tractem les teves dades personals, o per conèixer com exercir els teus drets, pots consultar la nostra Política de Privacitat.