N.33 22 d'octubre de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Encontres de col·laboració empresarial COPIT

COPITEl Parc Tecnològic del Vallès i el Parc de Recerca de la UAB han unit esforços i programen dos encontres paral·lels el proper 19 de novembre a l'Edifici Eureka. Aquestes trobades reuniran el sector de la biomedicina i tecnologies mèdiques i el sector de l'aigua, energia i mediambient.

En aquesta trobada tindran lloc entrevistes programades entre empreses, entitats i grups de recerca afins d'un temps màxim de 15 minuts. L'objectiu és establir un primer contacte entre entitats amb opcions de poder treballar conjuntament, definir les bases per a una futura col·laboració i ampliar el mercat i les possibilitats de negoci.

Per participar a l'encontre de biomedicina i tecnologies mèdiques , empleneu el formulari Word i reenvieu-lo a marta.cortijo@uab.cat [+]

Per participar a l'encontre d'aigua, energia i mediambient, visiteu el següent enllaç [+]

 

Darreres places per a la Trobada Empresarial UAB30 "Nano i Micro tecnologies per al diagnòstic mèdic"

El proper 28 d'octubre a les 17 h tindrà lloc a la Sala Polivalent de l'Edifici Eureka una nova trobada empresarial centrada en l'aplicació de la nano i micro tecnologies en el diagnòstic mèdic amb l'objectiu d'apropar la ciència a les empreses.

Diferents ponents provinents del Centre d’Investigació en Nanociència i Nanotecnologia (CIN2, ICN-CSIC), el Centre Nacional de Microelectrònica (CNM-CSIC), l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i l'empresa BIOKIT, exposaran les novetats dels dispositius i mètodes que augmenten l’eficàcia de la detecció de malalties. L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Inscripcions aquí [+]

 

Èxit d'Arquebio al Pont Tecnològic Corea-Xina

Arquebio, empresa spin-off del Parc de Recercas UAB, ha participat amb èxit al Pont tecnològic Corea-Xina que ha tingut lloc de l'11 al 20 d'octubre de 2010. Jaume Mir, soci fundador d'Arquebio, va iniciar els processos de negociació per a diferents aliances estratègiques amb empreses sud-coreanes interessades en la tecnologia i el coneixement amb què actualment compta.

Organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i Barcelona Activa i amb la col·laboració de Barcelona Difital Centre Tecnològic, els participants del Pont Tecnològic Corea-Xina van visitar Daedeok, la "Silicon valley" coreana, la Sungam Industry Agency, encarregada de promoure l'activitat TIC multimèdia, i l'empresa coreana NHN.

 

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Préstecs en condicions preferents per finançar projectes d'empreses i de persones emprenedores i treballadores autònomes (INICIA Finançament)

La línia emprenedors té com a objectiu la concessió d'ajuts que s'instrumenten mitjançant préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes empresarials, adreçats a finançar tant inversions com circulant per a la creació d'empreses i per a l'ampliació o millora de les empreses recentment construïdes (fins a 3 anys d'antiguitat) en l'àmbit territorial de Catalunya.
Convocatòria fins 29/10/10 [+]

Ajuts per a la incorporació de personal de gestió de la recerca en organismes de recerca públics i privats i empreses de Catalunya (Connect-EU Talent)

Podran ser sol·licitants els organismes de recerca públics i privats de Catalunya i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya. S'inclouen com a organismes de recerca de Catalunya: universitats, centres CERCA i altres centres de R+D, centres de la xarxa TECNIO i hospitals de la xarxa sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions.
Convocatòria fins 29/10/10 [+]

Ajuts per a la preparació de projectes d'R+D del 7è PM amb participació conjunta d'organismes de recerca i empreses de Catalunya (Connect-EU Projectes 7è PM)

Poden ser beneficiaris els organismes d'R+D de Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d'R+D, centres de la Xarxa TECNIO i hospitals de la Xarxa Sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions) i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
Premi: Màxim 40.000 euros per sol·licitud
Convocatòria fins 30/11/2010 [+]

Ajuts per a la preparació de projectes d'R+D del 7è PM liderats per entitats de Catalunya (Connect-EU Projectes 7è PM)

Poden ser beneficiaris els organismes d'R+D públics i privats de Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d'R+D, centres de la Xarxa TECNIO i hospitals de la Xarxa Sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions) i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
Premi: Màxim 10.000 euros per sol·licitud
Convocatòria fins 30/11/2010 [+]

 

Transmission Electron Microscopy

Lloc: Institut de Ciència de Materials de Barcelona - Campus de la UAB
Data: 25 d'octubre 2010, 9:30
Organitza: ICMAB, CSIC i FEI [+]

Fòrum Barberà Innova

Lloc: Nodus Barberà, C/ Mogoda 1, P.I. Can Salvatella (Barberà del Vallès)
Data: 26 d'octubre 2010, 9:30
Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès i Barberà Empresa i Societat [+]

Nano i Micro tecnologies per al diagnòstic mèdic

Lloc: Sala Polivalent, Edifici Eureka
Data: 28 d'octubre 2010, 17:00
Organitza: Parc de Recerca UAB i Parc Tecnològic del Vallès [+]

Sessió de Networking al Parc Científic i Tecnològic de Lleida (Programa COPIT 2010)

Lloc: Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida
Data: 28 d’octubre, de 10.30 a 13.15 h
Organitza: Consorci de Promoció Econòmica de Lleida, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida [+]

Getting Contacts - Campus de la UAB

Lloc:Hotel SEHRS Campus, Campus de la UAB, Cerdanyola del Vallès
Data: 29 d'octubre 2010, 9:30
Organitza: Catalonia Innovation Triangle (CIT) [+]

Com millorar la tresoreria empresarial. Bonificacions a la quota de la Seguretat Social (SS) per a personal adscrit en exclusiva a activitats d’R+D+I

Lloc:Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 2 de novembre de 2010, 12:00
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès i Parc de Recerca UAB [+]

Bioàgora 2010

Lloc: Hotel Hesperia Tower - Gran Via 144, L'Hospitalet del Llobregat
Data: 9 de novembre 2010
Organitza: Biopol'H [+]

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.