capcalera07.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.321 / 26 d'abril de 2018
img_brunch.jpg
Sensòrica al servei de la salut
La sensòrica està resultant ser un element clau d'innovació en el camp de la salut i té una influència creixent en la qualitat de vida dels malalts. Per tal de mostrar les tendències en aquest camp, el Hub b30 va organitzar el primer Brunch d'innovació el passat 20 d'abril a l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB. Durant la sessió es va presentar el cas de col·laboració entre l'empresa Devicare i l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (CNM - CSIC) per desenvolupar un sensor sensible que mesura de forma precisa, fàcil i ràpida, paràmetres del ph urinari. 
bt.jpg
img_enzimdigestiu.jpg Identifiquen un nou enzim digestiu 

Un estudi liderat per David Reverter, investigador de l’IBB, ha identificat un nou enzim amb què es completa el conjunt de molècules implicades en la digestió de la majoria de proteïnes que obtenim a partir dels aliments. La caracterització de la seva estructura i el seu mecanisme molecular han estat publicats a la revista PNAS.
bt.jpg
img_sonar.jpg Sónar+D 2018 convidarà a imaginar els propers 25 anys de la música, Internet i la cultura digital

En el marc d'una col·laboració entre el Parc de Recerca UAB i el Sónar+D per promoure la innovació i la tecnologia en les indústries creatives, el Sònar ofereix a la comunitat del PRUAB un descompte en l'Acreditació Professional, que dóna accés a totes les activitats del Sónar+D i a tots els concerts del Sónar Festival.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Premi Medi Ambient 2018
El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha convocat l'edició 2018 d'aquest premi per reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn. Es convoca en les tres modalitats següents: Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental; Iniciatives de protecció i millora del medi ambient, i Trajectòries de protecció i millora del medi ambient. 
Fi data de convocatòria: 2 de maig de 2018
line-convocatories.jpgConvocatòria de projectes CaixaImpulse 2018
CaixaImpulse és un programa, que promou l'Obra Social "la Caixa" i Caixa Capital Risc, per al desenvolupament de projectes en l’àmbit de la biomedicina. Ofereix entre 70.000 i 100.000 € per a la creació i la implementació d’un pla de valorització i de comercialització que permeti aprofitar els actius protegits o susceptibles de protecció fruit de la recerca. 
Fi data de convocatòria: 2 de maig de 2018
line-convocatories.jpgPremis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement
Aquests Premis reconeixen contribucions fonamentals en un ampli ventall de camps del coneixement científic, la tecnologia, les humanitats i la creació artística.  La dotació és de 400.000 €, un diploma i un símbol artístic, en cadascuna de les vuit categories.
Fi data de convocatòria: 30 de juny de 2018
agenda.jpg
Del 9 a l'11 de maig de 2018
V Congrés Internacional EDO "Lideratge i gestió del talent a les organitzacions"
Lloc: Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer d'Ausiàs Marc, 40 · Barcelona) i Escola d'Administració Pública de Catalunya (Carrer Girona, 20 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB
line.jpg10 de maig de 2018
Marketplace d'economia circular del Vallès Occidental
Lloc: El Mirador (Pl. del Mirador, s/n · Castellar del Vallès)
Hora: 08:30h
Organitza: Vallès Circular
line.jpg11 de maig de 2018
Brunch d'innovació: Solucions de mobilitat intel·ligent
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 13:00
Organitza
: Hub b30
line.jpgDel 18 al 20 de maig de 2018
Wikimedia Hackaton 
Lloc: Escola d'Enginyeria de la UAB
Organitza: Amical Wikimedia
line.jpg23 de maig de 2018
Cafè Aventura - VI Fòrum de l'Emprenedoria a Sabadell
Lloc: Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (Avda. de Can Bordoll, 119 · Sabadell)
Hora: 09:00h
Organitza
: Promoció Econòmica Sabadell
ampliarbullet.jpgline.jpg24 de maig de 2018
Jornada informativa sobre la convocatòria Marie S. Curie-Individual Fellowship
Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres (Campus de la UAB)
Hora: 11:00h
Organitza: Oficina de Projectes Internacionals de la UAB
line.jpg25 i 26 de maig de 2018
ActInSpace - Hackaton internacional d'innovació
Lloc: Canòdrom Parc de Recerca Creativa  (Carrer de Concepción Arenal, 165 · Barcelona)
Hora: 16:15h
Organitza: entre Nacional d'Estudis Espacials Francesos (CNES), amb el suport de l'Agència Espacial Europea (ESA), la xarxa ESA BIC i ESA brokers


banner_worldipday.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email