N.32 7 d'octubre de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

Nova edició de les Trobades Empresarials UAB30 "Nano i Micro tecnologies per al diagnòstic mèdic"

Finançament EuropeuEl proper 28 d'octubre a les 17 h tindrà lloc a la Sala Polivalent de l'Edifici Eureka una nova trobada empresarial centrada en l'aplicació de la nano i micro tecnologies en el diagnòstic mèdic amb l'objectiu d'apropar la ciència a les empreses.

Diferents ponents provinents del Centre d’Investigació en Nanociència i Nanotecnologia (CIN2, ICN-CSIC), el Centre Nacional de Microelectrònica (CNM-CSIC), l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i l'empresa BIOKIT, exposaran les novetats dels dispositius i mètodes que augmenten l’eficàcia de la detecció de malalties.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Inscripcions aquí [+]

 

Workshop Presentation Skills

Finançament Europeu

El proper 15 d'octubre de 10.00 h a 12.00 h a la Sala Polivalent de l'Edifici Eureka té lloc el Workshop Presentation Skills, organitzat pel Parc de Recerca UAB i l'UAB Idiomes. Aquest seminari pretén oferir recomanacions i consells útils per preparar i donar una presentació professional en anglès.

Reserveu la vostra plaça gratuïta aquí [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Préstecs en condicions preferents per finançar projectes d'empreses i de persones emprenedores i treballadores autònomes (INICIA Finançament)

La línia emprenedors té com a objectiu la concessió d'ajuts que s'instrumenten mitjançant préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes empresarials, adreçats a finançar tant inversions com circulant per a la creació d'empreses i per a l'ampliació o millora de les empreses recentment construïdes (fins a 3 anys d'antiguitat) en l'àmbit territorial de Catalunya.
Convocatòria fins 29/10/10 [+]

Ajuts per a la incorporació de personal de gestió de la recerca en organismes de recerca públics i privats i empreses de Catalunya (Connect-EU Talent)

Podran ser sol·licitants els organismes de recerca públics i privats de Catalunya i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya. S'inclouen com a organismes de recerca de Catalunya: universitats, centres CERCA i altres centres de R+D, centres de la xarxa TECNIO i hospitals de la xarxa sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions.
Convocatòria fins 29/10/10 [+]

Ajuts per a la preparació de projectes d'R+D del 7è PM amb participació conjunta d'organismes de recerca i empreses de Catalunya (Connect-EU Projectes 7è PM)

Poden ser beneficiaris els organismes d'R+D de Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d'R+D, centres de la Xarxa TECNIO i hospitals de la Xarxa Sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions) i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
Premi: Màxim 40.000 euros per sol·licitud
Convocatòria fins 30/11/2010 [+]

Ajuts per a la preparació de projectes d'R+D del 7è PM liderats per entitats de Catalunya (Connect-EU Projectes 7è PM)

Poden ser beneficiaris els organismes d'R+D públics i privats de Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d'R+D, centres de la Xarxa TECNIO i hospitals de la Xarxa Sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions) i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
Premi: Màxim 10.000 euros per sol·licitud
Convocatòria fins 30/11/2010 [+]

 

La gestió de projectes a les empreses. Una visió global

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 14 d'octubre 2010, 09:30
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès [+]

Presentation skills in English

Lloc: Sala Polivalent, Edifici Eureka, Campus de la UAB
Data: 15 d'octubre 2010, 10:00
Organitza: Parc de Recerca UAB [+]

Cicle Doctors a l'Empresa "La innovació i el científic"

Lloc: Institut de Ciència de Materials de Barcelona - Campus de la UAB
Data: 21 d'octubre 2010
Organitza: ICMAB, Càtedres Bancaja i Fundació Empresa i Ciència [+]

Transmission Electron Microscopy

Lloc: Institut de Ciència de Materials de Barcelona - Campus de la UAB
Data: 25 d'octubre 2010, 9:30
Organitza: ICMAB, CSIC i FEI [+]

Getting Contacts - Campus de la UAB

Lloc:Hotel SEHRS Campus, Campus de la UAB, Cerdanyola del Vallès
Data: 29 d'octubre 2010, 9:30
Organitza: Catalonia Innovation Triangle (CIT) [+]

Com millorar la tresoreria empresarial. Bonificacions a la quota de la Seguretat Social (SS) per a personal adscrit en exclusiva a activitats d’R+D+I

Lloc:Centre d'Empreses de Noves Tecnologies. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 2 de novembre de 2010, 12:00
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès i Parc de Recerca UAB [+]

Bioàgora 2010

Lloc: Hotel Hesperia Tower - Gran Via 144, L'Hospitalet del Llobregat
Data: 9 de novembre 2010
Organitza: Biopol'H [+]

 

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.