capcalera_03.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.319 / 12 d'abril de 2018
img_jornadapresentaciohubb30.jpg
La UAB, Eurecat i l’Associació Àmbit B30 impulsen el Hub b30 per resoldre els reptes d’innovació d’empreses i institucions
La plataforma Hub b300 té l’objectiu de posar a l’abast d’empreses i institucions les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l’Esfera UAB, Eurecat i el seu entorn per innovar i millorar la competitivitat. Aquesta iniciativa s’ha presentat avui en un acte a la sala d’actes del Rectorat de la UAB, que ha comptat amb representants de les tres entitats i d’institucions de recerca, associacions empresarials i administracions del territori. 
bt.jpg
img_projectesengega.jpg Es presenten sis projectes sobre eficiència energètica dins de la tercera edició del programa Engega! 

El passat dimecres 11 d’abril, es va tancar la tercera edició del programa Engega!, amb la presentació de sis projectes davant d’un jurat format per experts del Fons d’Emprenedors de la Fundació Repsol i InnoEnergy. La validesa de la base científica i tècnica, el nivell d’innovació, la viabilitat empresarial o l’impacte econòmic i social són alguns dels factors que es van tenir en compte per a avaluar els projectes.
bt.jpg
img_devicare_doblej.jpg
L'empresa Devicare impulsa un assaig clínic pioner per prevenir la calcificació del catèter doble J     
Devicare, empresa ubicada al Parc de Recerca UAB, i nou hospitals de referència en urologia han iniciat l'estudi "Doble J", pioner internacionalment, per avaluar l'ús combinat d'un dispositiu mèdic i un nutricèutic en el control del pH urinari i per inhibir la cristal·lització, amb la finalitat de prevenir la calcificació dels catèters doble J i reduir el número de complicacions associades. 
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Cafè Aventura - Fòrum de l'emprenedoria de Sabadell
Promoció Econòmica de Sabadell llança la sisnea edició del Cafè Aventura, adreçat a start-ups. Hi ha dues categories de participació, una categoria per a empreses constituïdes i una altra categoria per projectes emprenedors (que encara no s'han constituït formalment com a empresa). Els vint projectes admesos rebran una formació específica consistent en tècniques empresarials de comunicació efectiva (pitch elevator), per el 23 de Maig realitzar una presentació al Fòrum davant d´un auditori amb representants d´entitats, empreses i món financer. Els projectes optaran a diversos premis (premis en metàl·lic, espai d'allotjament gratuït en els nostres vivers o assessorament a càrrecs d'experts).
Fi data de convocatòria: 23 d'abril de 2018
line-convocatories.jpgPremis de la Fundació Sabadell a la Investigació Biomèdica, Ciències i Enginyeria, i Economia
La Fundació sabadell convoca tres premis per reconèixer l'excel·lència de joves investigadors amb una important trajectòria en àmbits com la biomedicina, ciències i enginyeria, i economia. El Premi a la Investigació Biomèdica i el Premi a les Ciències i l'Enginyeria estan dotats amb 50.000 euros i el Premi a la Investigació Econòmica està dotat amb 30.000 euros.
Fi data de convocatòria: 27 d'abril de 2018
BBVA Open Talent 2018
Nova edició d'aquesta competició del BBVA per trobar les solucions més innovadores per transformar el sector financer. Aquesta desena edició està estructurada al voltant de tres grans premis: fintech for Future, fintech for Business i fintech for People. Oferirà un total de 150.000 euros en premis entre els tres guanyadors. A més, desenes de finalistes tindran l'oportunitat de participar en una setmana d'immersió en BBVA, durant la qual podran desenvolupar proves de concepte.
Fi data de convocatòria: 3 de maig de 2018
agenda.jpg
16 d'abril de 2018
Open Science CLINIQUE
Lloc: Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Nord), Sala Àgora, Plaça de Telecos (Barcelona)
Hora: 15:00h
Organitza: FOSTER+ i UPC
line.jpg17 d'abril de 2018
Bio-based Industries Joint Undertaking Info Day
Lloc: Sala Alcide de Gasperi de l'Edifici Carlemany de la Comissió Europea (Rue de la Loi 170 - Brussel·les)
Hora: 08:30
Organitza
: Bio-based Industries Joint Undertaking
line.jpg18 i 19 d'abril de 2018
I Jornades de la Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB
Lloc: Escola d'Enginyeria i Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB (Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
Organitza
: Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB en col·laboració amb la Facultat de Filosofia i Lletres, l'Escola d'Enginyeria i el Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg
20 d'abril de 2018
Brunch d'Innovació Hub b30: Sensòrica al servei de la salut
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 13:00h
Organitza: Hub b30
line.jpg20 d'abril de 2018 (Fi de termini d'inscripció)
Programa de Generació d'Idees 2018: Salut mental i benestar emocional
Lloc: Sala Polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
OrganitzaParc de Recerca UAB i CORE en Salut Mental UAB 
line.jpg26 d'abril de 2018
MEMEnginy 2018
Lloc: Escola d'Enginyeria UAB (Campus de la UAB)
Hora: 12:00h
Organitza: Consell d'Estudiants de l'Escola d'Enginyeria, amb el suport de l'Escola d'Enginyeria de la UAB
line.jpgDel 9 a l'11 de maig de 2018
V Congrés Internacional EDO "Lideratge i gestió del talent a les organitzacions"
Lloc: Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer d'Ausiàs Marc, 40 · Barcelona) i Escola d'Administració Pública de Catalunya (Carrer Girona, 20 · Barcelona)
Organitza: Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB
 
banner_pgi_ultimsdies.jpg


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email