capcalera10.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.318 / 22 de març de 2018
img_resultatslaboratoriidees.jpg
Investigadors, empreses i consumidors han treballat per generar idees innovadores per al sector lacti
El Parc de Recerca UAB i el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) de la Generalitat de Catalunya han presentat els resultats del Laboratori d'idees del sector lacti, en el qual han participat al voltant de 100 persones i 40 empreses, a més de cinc universitats catalanes.
bt.jpg
img_jornadeshd.jpg Les humanitats digitals, a debat  

La Xarxa d'Humanitats Digitals de la UAB organitza per primera vegada, el 18 i 19 d'abril a la Facultat de Filosofia i Lletres i l'Escola d'Enginyeria de la UAB, unes jornades per donar visibilitat a les humanitats digitals i mostrar els projectes que estan desenvolupant els grups i centres de recerca de la UAB en aquest àmbit. Les jornades pretenen ser un aparador de projectes, així com un espai de reflexió de què són i cap a on van les humanitats digitals.
bt.jpg
img_visitaunijinan.jpg
Una delegació de la Universitat xinesa de Jinan visita el PRUAB    
El vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, Màrius Martínez, i el director gerent del Parc de Recerca UAB, Carlos Valero, han rebut a l'edifici Eureka un equip de la Universitat de Jinan, que ha pogut conèixer el model de transferència de tecnologia i coneixement del Parc  i visitar diferents centres de recerca del campus de la UAB.. 
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Convocatòria NFFA
El projecte europeu NFFA-Europe posa a l'abast d'investigadors i empreses de totes les regions d'Europa laboratoris i serveis per a la recerca a la nanoescala. Tots els investigadors i empreses interessats en utilitzar aquestes infraestructures poden presentar la seva sol·licitud a través del web del projecte. A les propostes seleccionades se'ls assignarà la instal·lació més adequada per al desenvolupament del seu projecte, sempre d'un país diferent al del seu grup de recerca.
Fi data de convocatòria: 16 d'abril de 2018
Beques de l'Academic Research Programme de l'EPO
El Programa de Recerca Acadèmica de l'Oficina de Patents Europees proporciona suport financer a projectes de recerca sobre propietat intel·lectual, patents, gestió, etc. Aquesta convocatòria ofereix un total de 300.000 euros en beques: als projectes seleccionats se'ls concedirà entre 20.000 i 100.000 euros cadascun.
Fi data de convocatòria: 30 d'abril de 2018
line-convocatories.jpg
Convocatòria de projectes CaixaImpulse 2018
CaixaImpulse és un programa, que promou l'Obra Social "la Caixa" i Caixa Capital Risc, per al desenvolupament de projectes en l’àmbit de la biomedicina. Ofereix entre 70.000 i 100.000 € per a la creació i la implementació d’un pla de valorització i de comercialització que permeti aprofitar els actius protegits o susceptibles de protecció fruit de la recerca.
Fi data de convocatòria: 2 de maig de 2018
agenda.jpg
4 d'abril de 2018
Sessió informativa: Programa de Preacceleració
Lloc: Sala de seminaris ICN2 · Edifici ICN2 (Campus de la UAB)
Hora: 10:30h
Organitza: Barcelona Activa, Institut Catala de Nanociència i Nanotecnologia, Parc de Recerca UAB
line.jpg4 d'abril de 2018
21è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018
Lloc: Sala d'actes del CoMB (Passeig de la Bonanova 47 · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza
: Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat
ampliarbullet.jpgline.jpg12 d'abril de 2018
Presentació Hub b30
Lloc: Sala d'actes del Rectorat de la UAB (Campus de la UAB)
Hora: 16:30h
Organitza: UAB, Parc de Recerca UAB, Eurecat, Associació Àmbit B30
line.jpg16 i 17 d'abril de 2018
10a edició de l’ITworldEdu
Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat (Plaça Victòria dels Àngels, 1 · Sant Cugat del Vallès)
Organitza
: Clúster Edutech i Eurecat
line.jpg20 d'abril de 2018
Brunch d'Innovació Hub b30: Sensòrica al servei de la salut
LlocSala Polivalent de l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 13:00h
Organitza: Hub b30
line.jpg24 d'abril de 2018
EU-Startups Summit 2018
Lloc: Auditori AXA (Avinguda Diagonal, 547 · Barcelona)
Hora: 10:00h

Organitza: EU-Startups
 
en_destacats.jpg
Aconsegueix la teva acreditació pel Sónar+D i el Sónar Festival amb un 15% de descompte

En el marc d'una col·laboració entre el Parc de Recerca UAB i el Sónar+D per promoure la innovació i la tecnologia en les indústries creatives, el Sònar ofereix a la comunitat del PRUAB un descompte del 15% sobre el preu final en l'Acreditació Professional (completa o de dia) que dóna accés a totes les activitats del Sónar+D i a tots els concerts del Sónar Festival amb accés a àrees VIP (acreditacions assignades por ordre de sol·licitud), del 13 al 16 de juny del 2018.


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email