capcalera09.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.315 / 1 de març de 2018
img_projectesmart4fabry.jpg
Tres grups del CIBER-BBN i l'Esfera UAB CEI coordinen el projecte Smart-4-Fabry
Smart-4-Fabry és un projecte finançat per la Comissió Europea dins del programa Horitzó 2020 amb 5,8 M€ durant 4 anys, que té l'objectiu de desenvolupar una nova nanomedicina per al tractament de la malaltia minoritària de Fabry. Hi participen catorze socis de cinc països diferents dins de l'àmbit acadèmic i industrial. Entre ells, el grup NANOMOL de l'ICMAB-CSIC, el grup de Nanobiotecnologia de l'IBB-UAB, el grup de Direccionament i Alliberament Farmacològic del VHIR i la spin-off Nanomol Technologies.
bt.jpg
img_aglomeracionscvc.jpg Nova tècnica de visió per computador per comptar aglomeracions de persones

Investigadors del CVC-UAB i de la Universitat de Florència han desenvolupat una nova tècnica basada en un algorisme que permet estimar el nombre de persones dins d’aglomeracions en imatges de forma més precisa que fins ara, amb una franja d'error d'un 10 a 20%.  
bt.jpg
img_abilitypharma.jpg
AbilityPharma aconsegueix l'aprovació de l'FDA per un assaig clínic fase 1/2 d'ABTL0812 en pacients amb càncer de pàncrees 
L'empresa, adherida al Parc de Recerca UAB, ha anunciat que l'Administració de Fàrmacs i Aliments d'Estats Units ha aprovat un estudi clínic fase 1/2a amb ABTL0812 (en combinació amb gemcitabina i nab-paclitaxel) en pacients amb càncer avançat metastàtic de pàncrees, com a teràpia de primera línia i de manteniment després de la quimioteràpia. 
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Programa CRAASH 
Biocat ha llançat el programa d’acceleració CRAASH Barcelona, ​​un curs de 12 setmanes que ajudarà els equips de recerca catalans i d’altres països europeus a llançar amb èxit al mercat innovacions en l’àmbit dels dispositius mèdics, diagnòstic, e-health i digital health. El programa seleccionarà i entrenarà vuit equips de recerca perquè comercialitzin les seves tecnologies en un període d’entre 3 i 5 anys. Admet projectes de recerca en fase de prova de concepte o prova de viabilitat i empreses ja establertes si es troben en fase de cerca d’una aplicació en salut per la seva tecnologia i/o cercar/validar el seu model de negoci.
Fi data de convocatòria: 11 de març de 2018
PRIMA Call for proposals (2018) 
La Fundació Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area (PRIMA) ha publicat les convocatòries 2018. El programa té com a objectiu la posada en pràctica de polítiques conjuntes de recerca i innovació sota una estratègia comuna de tots els països participants per abordar reptes com la manca d’aigua, l’agricultura i la seguretat alimentària. PRIMA compta amb la participació de 19 estats. Hi ha dos tipus de convocatòries, sent algunes de les subvencions destinades a accions de recerca i innovació (RIA) i d’altres a accions d’innovació (IA).
Fi data de convocatòria: 17 d’abril 2018 (Secció 1) i 27 de març 2018 (Secció 2)
Ajuts MERCAT
Els ajuts MERCAT, que s'emmarquen dins el programa Indústria del Coneixement de la Secretaria d'Universitats i Recerca (SUR) de la Generalitat de Catalunya, són préstecs participatius per a empreses joves innovadores sorgides de la recerca. Podran ser beneficiàries les empreses joves i innovadores amb establiment operatiu a Catalunya, sorgides de les universitats catalanes i els centres de recerca CERCA, per llançar al mercat els resultats de la seva recerca i el seu coneixement.
Fi data de convocatòria: 27 de desembre de 2019
agenda.jpg
2 de març de 2018 
Laboratori d'idees UAB Labs: Última sessió de treball col·laboratiu
Lloc: Sala de Graus de l'Escola d'Enginyeria (Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
Organitza: Comunitats de Recerca Estratègiques (COREs) de la UAB i Parc de Recerca UAB
line.jpg5 de març de 2018
Taller informatiu i de preparació de propostes “Horizon 2020 Societats Segures"
Lloc: Sala de Graus de l'Escola d'Enginyeria (Campus de la UAB)
Hora: 10:30h
Organitza: CDTI, ACCIO GenCat i la UAB
line.jpg8 de març de 2018
Esmorzar-networking "Les TIC en indústries culturals"
Lloc: Parc de Recerca Creativa del Canòdrom (Carrer de Concepción Arenal, 165 · Barcelona) 
Hora: 09:15h

Organitza: CTecno
line.jpg9 de març de 2018
femtalent forum 2018
Lloc: Parc Tecnològic de Barcelona Activa (C/ Marie Curie, 8 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Barcelona Activa i XPCAT
line.jpg22 de març de 2018
Jornada GreenTECNIO
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 09:30h
Organitza: Parc de Recerca UAB
line.jpg11 d'abril de 2018
Programa Engega!: Presentació dels projectes 
Lloc: Sala Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 15:00h
Organitza
: Parc de Recerca UAB
line.jpgDel 9 a l'11 de maig de 2018
V Congrés Internacional EDO "Lideratge i gestió del talent a les organitzacions"
Lloc: Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer d'Ausiàs Marc, 40 · Barcelona) i Escola d'Administració Pública de Catalunya (Carrer Girona, 20 · Barcelona)
Organitza: L'Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB

banner_pgi_salutmental.jpg


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email