capcalera10.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.313 / 8 de febrer de 2018
img_greentecnio.jpg
Els grups TECNIO mostraran les seves capacitats en medi ambient i sostenibilitat
El Parc de Recerca UAB organitza, el proper 22 de març a les 9:30h, la jornada GreenTECNIO per donar a conèixer les capacitats en R+D+I dels grups TECNIO de l'Esfera UAB a empreses del sector del mediambient i la sostenibilitat. Els grups mostraran les seves tecnologies més innovadores per ajudar les empreses a millorar la seva eficiència energètica o a crear nous productes, processos o serveis.
bt.jpg
img_gaia20.jpg Sequentia llança Gaia 2.0, una plataforma online capaç d’analitzar dades metagenòmiques de qualsevol comunitat microbiana

L’empresa Sequentia Biotech, ubicada al Parc de Recerca UAB, acaba de llançar al mercat l’última versió de Gaia, el primer Software as a Service (SaaS) intuïtiu de metagenòmica que permet comparar mostres a temps real a tots els nivells taxonòmics. La nova versió de Gaia és capaç d'obtenir, en només uns minuts, una visió completa i detallada del microbioma de diferents ambients procedents del cos humà, (estómac, boca, pell, etc.), animals, residus orgànics, agricultura, i medi ambient (terra, aigua, etc.). 
bt.jpg
img_jornadafablabs.jpg
Innovació oberta i fab living labs a Catalunya 
El proper 15 de febrer a les 10h a l’Aula P-24 de la Facultat de Psicologia, les Comunitats de Recerca Estratègiques (COREs) de la UAB i el Parc de Recerca UAB organitzen una jornada per donar a conèixer noves estructures i espais d'innovació oberta i col·laborativa que hi ha al territori. 
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Innovators Under 35 
MIT Technology Review, la revista de tecnologia propietat de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT), presenta la nova edició d'aquests premis, que tenen l'objectiu de trobar els 35 millors innovadors menors de 35 anys de tots els països de la Unió Europea amb la finalitat de presentar i reconèixer els projectes tecnològics més punters. Els projectes han d'estar emmarcats dins de les àrees de biotecnologia i medicina, maquinari, informàtica i electrònica, programari, internet, intel·ligència artificial, robòtica, telecomunicacions, nanotecnologia i materials, energia i transport; i, que al seu torn, tinguin el potencial de generar impacte positiu en el món i transformar la societat.
Fi data de convocatòria: 12 de març de 2018
Premis Everis a l'Emprenedoria, a la Innovació i al Talent 2018
La Fundació Everis convoca una nova edició d'aquest Premi, que s'atorgarà a aquella proposta que tingui com a objectiu l'explotació d'una innovació tecnològica, de gestió, social o ambiental, en les següents categories: Nous models de negoci en l'economia digital, Tecnologies industrials i Biotecnologia i salut. Busquen projectes que es trobin com a mínim en fase de prototipat (Producte mínim viable o equivalent), que tinguin un alt component innovador i que demostrin un significatiu potencial de creixement. El Premi consisteix en una aportació econòmica de 60.000 euros.
Fi data de convocatòria: 2 d'abril de 2018
agenda.jpg
12 de febrer de 2018
Sessió informativa sobre la 7a edició del Programa de Generació d'Idees: Salut Mental
Lloc: Sala d'Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 12:30h

OrganitzaParc de Recerca UAB i i CORE en Salut Mental de la UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg13 de febrer de 2018
Dia de les Dones i les Nenes a la Ciència 2018
Lloc: Sala Cinema (Plaça Cívica · Campus de la UAB)
Hora: 11:00h
Organitza: Observatori per a la Igualtat de la UAB 
ampliarbullet.jpgline.jpg14 i 15 de febrer de 2018
Transfiere, 7è Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació
Lloc: Palacio de Ferias y Congresos de Málaga (Ainguda Ortega y Gasset, 201. Màlaga)
OrganitzaPalacio de Ferias y Congresos de Málaga (Fycma)
line.jpg16 de febrer de 2018
Tancament de les inscripcions del Programa Engega! 
Organitza: Parc de Recerca UAB, Fundació Repsol i InnoEnergy 
ampliarbullet.jpgline.jpg20 i 21 de febrer de 2018 
Be the game changer: Tot el que necessites saber sobre els científics emprenedors
Lloc: Facultat de Biociències de la UAB (Campus de la UAB)
Hora: 17:00h
Organitza: ASBTEC
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 23 al 25 de febrer de 2018
Hackathon 'Code with Purpose' de SAP Next-Gen
Lloc: Escola d'Enginyeria (Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
Organitza: SAP Next-Gen
9 de març de 2018
femtalent forum 2018
Lloc: Parc Tecnològic de Barcelona Activa (C/ Marie Curie, 8 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Barcelona Activa i XPCAT
ampliarbullet.jpg


banner_pgi_salutmental.jpg


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email