N.31 23 de setembre de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

El PRUAB i el Parc Tecnològic del Vallès organitzen una jornada sobre finançament europeu per a PIMES

Finançament EuropeuEl proper 1 d'octubre té lloc la jornada "Oportunitats de finançament europeu per a PIMES". En aquesta sessió, s'analitzaran els principals programes europeus que donen suport a les PIMES (7è Programa Marc, Competitiveness and Innovation Framework Programme (CIP) i Eurostars). Aquesta jornada es durà a terme a la Sala Polivalent de l'Edifici Eureka, a les 10.00 h.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Inscripcions aquí [+]

 

Oberta la convocatòria EcoEmprenedor XXI

EcoEmprenedor XXI és un programa de creació i acceleració d'empreses dins l'àmbit de les tecnologies netes, ditigit tant a projectes de creació d'empreses com a empreses recentment creades.

Consisteix en un programa de formació, assessorament i tutorització dirigit a titulats universitaris, investigadors, professors i/o emprenedors. També inclourà 3 premis (20.000€ - 10.000€ - 5.000€) i facilitarà l'accés a finançament privat.

La data límit per formalitzar la inscripció és el proper 3 d'octubre de 2010. Per més informació, contacteu amb el Parc de Recerca UAB al 93 586 88 94 / parc.recerca@uab.cat

Doctors

Topping desenvolupa un projecte de difusió de la innovació a pacients

L'empresa Topping, spin-off del Parc de Recerca UAB dedicada al desenvolupament de projectes d'investigació clínica en biomedicina, lidera un projecte de divulgació de la innovació i de l'emprenedoria amb associacions de pacients a Espanya. [+]

 

Trobada de Benvinguda per als Residents de l'Eureka

Amb l'objectiu de conèixer-nos millor tots els residents de l'edifici Eureka, el Parc de Recerca UAB organitza una trobada de benvinguda el proper 8 d'octubre a les 11.00 h. En aquesta reunió, cada empresa tindrà l'oportunitat d'informar sobre la seva activitat i el personal que hi treballa.

Confirmeu la vostra assistència aquí. [+]

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Lafarge Invention Award 2010 - Nous materials per a la construcció

Dirigit a projectes de recerca basats en una invenció de menys de 5 anys, relacionada amb materials per a la construcció i que contribueixin a la construcció sostenible.
3 premis de 20.000 euros
Convocatòria fins 15/10/2010 [+]

Ajuts per a la incorporació de personal de gestió de la recerca en organismes de recerca públics i privats i empreses de Catalunya (Connect-EU Talent)

Podran ser sol·licitants els organismes de recerca públics i privats de Catalunya i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya. S'inclouen com a organismes de recerca de Catalunya: universitats, centres CERCA i altres centres de R+D, centres de la xarxa TECNIO i hospitals de la xarxa sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions.
Convocatòria fins 29/10/10 [+]

Ajuts per a la preparació de projectes d'R+D del 7è PM amb participació conjunta d'organismes de recerca i empreses de Catalunya (Connect-EU Projectes 7è PM)

Poden ser beneficiaris els organismes d'R+D de Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d'R+D, centres de la Xarxa TECNIO i hospitals de la Xarxa Sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions) i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
Premi: Màxim 40.000 euros per sol·licitud
Convocatòria fins 30/11/2010 [+]

Ajuts per a la preparació de projectes d'R+D del 7è PM liderats per entitats de Catalunya (Connect-EU Projectes 7è PM)

Poden ser beneficiaris els organismes d'R+D públics i privats de Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d'R+D, centres de la Xarxa TECNIO i hospitals de la Xarxa Sanitària de Catalunya o les seves respectives fundacions) i les empreses amb establiment operatiu a Catalunya.
Premi: Màxim 10.000 euros per sol·licitud
Convocatòria fins 30/11/2010 [+]

 

Com reduir els costos financers en les exportacions

Lloc: Cambra de Comerç de Valls - Jacint Verdaguer 1, Valls - Tarragona
Data: 28 de setembre de 2010
Organitza: Cambra de Comerç de Valls [+]

Aspectes claus per definir l'estratègia d'internacionalització

Lloc: Cambra de Comerç de Terrassa a Sant Cugat (c/ Vallespir, 19, 1a planta, 08173 Sant Cugat del Vallès)
Data: 28 de setembre de 2010, 09.15 - 12.00 h
Organitza: Cambra de Comerç de Terrassa [+]

Barcelona Innovation Workshops

Lloc: Sehrs Campus Hotel (Campus UAB)
Data: 4-6 d'octubre de 2010
Organitza: BIOCAT, PRUAB, PCB [+]

Elevator Speech, atraure l'interès de potencials clients o inversors

Lloc: Centre d'Empreses de Noves Tecnologies-Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès)
Data: 5 d'octubre de 2010
Organitza: Parc Tecnològic del Vallès [+]

Fòrum ASCAMM 2010

Lloc: ESADE Edifici 1 - Avda. Pedralbes 60-62 - Barcelona
Data:7 d'octubre de 2010
Organitza: ASCAMM [+]

Presentation skills in English

Lloc: Sala Polivalent, Edifici Eureka, Campus de la UAB
Data: 15 d'octubre 2010, 10:00
Organitza: Parc de Recerca UAB [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.