capcalera10_10anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.308 / 21 de desembre de 2017
img_bbcat.jpg
La UAB i el PRUAB impulsen la creació d'una comunitat RIS3CAT en bioeconomia industrial
En el marc de l'estratègia de recerca i innovació dissenyada per la Generalitat de Catalunya (RIS3CAT), la UAB i el Parc de Recerca UAB estan dinamitzant i coordinant la creació d'una futura comunitat per promoure projectes innovadors del sector de la biotecnologia industrial i la bioeconomia. Per tal de donar a conèixer aquesta iniciativa, el proper dimecres 31 de gener, tindrà lloc una jornada oberta a tots aquells agents interessats a participar en aquesta Comunitat. 
bt.jpg
img_ypsicon.jpg Ypsicon i Txakoli Garate aconsegueixen un vi sense sulfits

L'empresa de base tecnològica de la UAB ha participat en un projecte d'R+D+I amb el celler basc, en el qual han aplicat la seva tecnologia UHPH per a l'esterilització i conservació del most a temperatura ambient, sense danyar el sabor, color i valor nutritiu i, d'aquesta manera evitar l'ús de sulfits i de conservants. 
bt.jpg
img_klogene.jpg
L’empresa Kogenix es fusiona amb Klogene Therapeutics 
L’empresa participada per la UAB ha anunciat que amb la fusió adquirirà el nom Klogene Therapeutics i continuarà amb el desenvolupament de tractaments per a malalties neurodegeneratives i, concretament, en el desenvolupament d'un fàrmac de teràpia gènica per al tractament de l'Alzheimer.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Convocatòria de Projectes d'Investigació Clínica Independent en Teràpies Avançades 2018
Convocatòria de la Acció Estratègic en Salut 2013-2016 per fomentar la investigació clínica avançada en teràpia cel·lular, teràpia gènica i immunoteràpia tumoral no farmacològica mitjançant el finançament de projectes no promoguts per la indústria farmacèutica. Seran susceptibles de finançament projectes de qualitat contrastada dirigits al desenvolupament d'assajos clínics, preferentment en fase II o III, que permetin objectivar avenços tangibles per als pacients i que proporcionin evidències a les autoritats sanitàries per a la seva implantació en el SNS.
Fi data de convocatòria: 1 de febrer de 2018
line-convocatories.jpgNuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental. Nuclis R+D Locals 2017
Ajut per a projectes de recerca i desenvolupament d’empreses catalanes amb socis de Catalunya. Depenent del grau d’implicació d’aquests socis, existeixen dues tipologies de Nuclis Locals: Individuals (una empresa beneficiària amb un projecte d’R+D amb alt impacte) i Col·laboratius(un consorci amb un de mínim dues empreses catalanes, sempre i quan la participació d’una d’elles no superi el 70% del pes total del projecte).
Fi data de convocatòria: 1 de març de 2018
agenda.jpg
18 de gener de 2017
Taller de revisió de propostes H2020: Climate Action, Environment, Resource Efficiency & Raw Materials
Lloc: Seu d'ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129 · Barcelona)
Hora: 09:30h
Organitza: ACCIÓ
ampliarbullet.jpgline.jpg25 de gener de 2018 
Sessió informativa del Programa Engega!
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 12:30h
Organitza: Parc de Recerca UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg25 de gener de 2018
IQS Tech Fest
Lloc: Antiga Fàbrica Estrella Damm (Carrer del Rosselló, 515 · Barcelona )
Hora: 10:00h
Organitza: IQS Tech Factory
ampliarbullet.jpgline.jpg29 de gener de 2018
I Jornada de Protecció de dades UAB: "Les universitats catalanes i la recerca davant el nou Reglament Europeu de protecció de dades personals"
Lloc: Sala d’Actes de l'Edifici Rectorat de la UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 09:30h
Organitza: UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg30 de gener de 2017
Seminari “El futur del treball: tecnologies, competències, valors i coneixements en l’horitzó 2030” 
Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Plataforma Coneixement, Territori, Innovació (Plataforma CTI) i ACUP


Ja podeu refer els passos del Programa de Generació d'Idees 2017 amb el vídeo resum de l'edició d'enguany. Esperem que us agradi!
video_pgi.jpg


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
banner_bonnadal2017.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email