capcalera04_10anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.307 / 14 de desembre de 2017
img_engega2018.jpg
Presentació de la nova edició del programa Engega!
El Parc de Recerca UAB, la Fundació Repsol i InnoEnergy engeguen una nova edició del programa Engega!, una proposta formativa per impulsar projectes del sector de l'eficiència energètica. Per tal de donar tots els detalls de la nova edició, el proper 25 de gener a les 12:30h tindrà lloc una sessió informativa a l’edifici Eureka. Durant la sessió, la Fundació Repsol i InnoEnergy, també presentaran les seves propostes d'incubació i acceleració empresarial.
bt.jpg
img_neuroheal.jpg Descrit un nou fàrmac neuroprotector i accelerador de la regeneració nerviosa

NeuroHeal, descobert per investigadors de l’Institut de Neurociències de la UAB (INc), ajuda a mantenir vives les neurones motores i accelera la seva regeneració nerviosa després d’una lesió traumàtica dels nervis perifèrics. Actualment no hi ha cap medicament amb aquests efectes aplicat en la pràctica clínica. 
bt.jpg
img_abtl0812.jpg
AbilityPharma aconsegueix l’aprovació de la FDA per començar l’assaig clínic fase 2 de l'ABTL0812 a Estats Units 
L’empresa biofarmacèutica catalana Ability Pharmaceuticals, adherida al Parc de Recerca UAB, ha anunciat l'aprovació de la seva sol·licitud d’assajos clínics per part de FDA, que valida l'estudi clínic fase 1/2a amb ABTL0812 en pacients amb càncer d'endometri o càncer de pulmó de cèl·lules no petites escamoses, en combinació amb paclitaxel i carboplatí com a teràpia de primera línia.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Programa d'Innovació Oberta # PIA2017
La Fundació Cotec llança la segona convocatòria del seu Programa d'Innovació Oberta # PIA2017, amb l'objectiu de descobrir i finançar projectes relacionats amb la innovació amb un enfocament obert a qualsevol disciplina i àrea de coneixement. A través d'aquesta convocatòria, Cotec finançarà totalment o parcialment projectes que identifiquin, analitzin o abordin els següents reptes: l'automatització per a un futur més humà, el valor de l'intangible i el sector públic innovador. Els projectes presentats obtindran un finançament màxim de 40.000 euros.
Fi data de convocatòria: 12 de gener de 2018
line-convocatories.jpgFamelab España 
FECYT i British Council organitzen la sisena edició del Famelab España 2018, un concurs de monòlegs científics. El seu principal objectiu és fomentar la divulgació de la ciència identificant, formant i donant a conèixer nous talents, nous portaveus de la ciència a través d'un format innovador, el monòleg científic.
Fi data de convocatòria: 1 de febrer de 2018
Convocatòria de Recerca en Salut de la Fundació Bancària “la Caixa”
La Fundació Bancària ”la Caixa” ha llançat una convocatòria, adreçada a universitats, hospitals i centres de recerca, per assignar fins a 12.000.000€ a projectes de recerca biomèdica destacats que pretenen tractar alguns dels principals reptes de salut als quals s’enfronta la nostra societat. La convocatòria seleccionarà aproximadament 20 projectes, els que tinguin més potencial i impacte social, en els àmbits de la recerca bàsica, clínica i translacional, amb l’objectiu de donar suport a equips d’excel·lència d’Espanya i de Portugal.
Fi data de convocatòria: 16 de març de 2018
agenda.jpg
18 de desembre de 2017 (Data límit d'inscripció)
Programa Explorer "Joves amb Idees"
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Organitza: Parc de Recerca UAB i Ajuntament de Sant Cugat
ampliarbullet.jpgline.jpg18 de desembre de 2017
Taller de revisió de propostes H2020: Leit Space
Lloc: Seu d'ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129 · Barcelona)
Hora: 10:00h
Organitza: CDTI, ACCIÓ i UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg25 de gener de 2018
IQS Tech Fest
Lloc: Antiga Fàbrica Estrella Damm (Carrer del Rosselló, 515 · Barcelona )
Hora: 10:00h
Organitza: IQS Tech Factory
ampliarbullet.jpgline.jpg26 de gener de 2018
I Jornada de Protecció de dades UAB: "Les universitats catalanes i la recerca davant el nou Reglament Europeu de protecció de dades personals"
Lloc: Sala d’Actes de l'Edifici Rectorat de la UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 09:30h
Organitza: UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg30 de gener de 2017
Seminari “El futur del treball: tecnologies, competències, valors i coneixements en l’horitzó 2030” 
Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Plataforma Coneixement, Territori, Innovació (Plataforma CTI) i ACUP
ampliarbullet.jpgline.jpgDel 26 al 28 de febrer del 2018
Brokerage Event del Mobile World Congress 2018
Lloc: Fira de Barcelona - Recinte Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat)
OrganitzaACCIÓ 
 
en_destacats.jpg
El PRUAB col·laborem amb la Marató de TV3 amb el sorteig d'una panera, imprescindible en època nadalenca! Si passeu per l'Edifici Eureka, animeu-vos a comprar un número!

img_panera.jpg

 

Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email