capcalera09_10anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.304 / 16 de novembre de 2017
img_explorer.jpg
L'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen el Programa Explorer "Joves amb Idees"
El Programa, que està promogut pel Banc Santander i és l'evolució del programa Yuzz, pretén potenciar el talent i la capacitat innovadora dels joves de tot l’Estat espanyol. Està dirigit a joves d’entre 18 i 31 anys amb ganes de desenvolupar un projecte innovador. El guanyador viatjarà a Silicon Valley i optarà a un finançament de 60.000 euros.
bt.jpg
img_incendis.jpg Creen un sistema expert per ajudar a esclarir l’autoria d’incendis forestals
Investigadors del grup Mètodes Quantitatius en Criminologia de la UAB han desenvolupat PerfilNet.Pyros, una eina informàtica de perfilat criminal basada en intel·ligència artificial. Un prototipus s’està utilitzant ja per ajudar en la tasca dels investigadors dels incendis forestals a Espanya. 
bt.jpg
img_racoemprenedor_ferranpujol.jpg
El cas d’èxit de Cuantum al Racó de l’Emprenedor 
El proper dimecres 22 de novembre a les 15:30h dins el cicle "El Racó de l'Emprenedor", Ferran Pujol, CEO de Cuantum Medical, explicarà la seva experiència com a directiu d'una start-up després de 30 anys treballant per una multinacional. Canvis, avantatges, inconvenients i semblances de cada model.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Ideas Making Point 2017
És un concurs d’innovació, organitzat per la Fundació Caixa d’Enginyers i dirigit a projectes d’emprenedoria, que busca incentivar el desenvolupament de propostes relacionades amb la ciència, la tecnologia i la innovació.  Poden presentar-se al concurs les persones físiques, majors d’edat, o jurídiques que tinguin una idea o que vulguin unir-se a alguna de les idees ja inscrites a la plataforma relacionades amb la ciència, la tecnologia o la innovació. El concurs tindrà tres guanyadors/es que rebran les següents dotacions econòmiques: 5.000€ el primer premi, 4.000€ el segon premi i 3.000€ el tercer premi..
Fi data de convocatòria: 30 de novembre de 2017
line-convocatories.jpgConvocatòria Retos-Colaboración 2017 del Programa Estatal de I+D+i Orientada a los Retos de la Sociedad
L'objectiu d'aquesta convpcatòria, del Ministerio de Economía y Competitividad, és donar suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes d'investigació, per tal de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l'aplicació empresarial de noves idees i tècniques, i contribuir a la creació de nous productes i serveis. El pressupost total de la convocatòria és de 399.400.000 euros.
Fi data de convocatòria: 13 de desembre de 2017
Convocatòria Marie S. Curie Innovative Training Networks
Aquesta convocatòria té l’objectiu de formar, per mitjà d'una xarxa internacional de centres públics, privats i empreses, una nova generació d'investigadors creatius i innovadors. Permet la contractació de joves investigadors en l'etapa inicial de la seva carrera. Existeixen tres subtipus de Innovative Training Networks: les ETN (European Training Networks), que permeten fer formació d'investigadors predoctorals en un consorci mínim de 3 institucions de tres països diferents; les EID (European Industrial Doctorates),de com a mínim dos socis -un empresarial i un acadèmic- que fan un programa de formació predoctoral durant el qual els investigadors fan una estada mínima del 50% del seu temps a l'empresa; i les EJD (European Joint Doctorates).
Fi data de convocatòria: 17 de gener de 2017
agenda.jpg
17 de novembre de 2017
Observació del sol i conferència: "Two decades of exploration of asteroids and comets: explaining the origin of meteorites"
LlocInstitut de Ciències de l'Espai (Campus de la UAB)
Hora: 12:00h
Organitzen activitats: Institut de Ciències de l'Espai (IEEC-CSIC)
ampliarbullet.jpgline.jpg20 de novembre de 2017
Jornada: "Impactes socioeconòmics de les universitats i la recerca pública de Catalunya"
Lloc: Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Associació Catalana d'Universiotats Públiques (ACUP)
ampliarbullet.jpgline.jpg20 i 21 de novembre de 2017
Jornada: "Com integrar una aplicació de robòtica col·laborativa?"
Lloc: Eurecat (Av. Universitat Autònoma, 23 · Cerdanyola del Vallès)
Hora: 09:00h
Organitza:  Eurecat, KUKA i Pilz
ampliarbullet.jpgline.jpg22 de novembre de 2017
UAB Reptes
Lloc: Sala d’Estudis de l'Edifici RR (Plaça Cívica · Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
OrganitzaServei d’Ocupabilitat de la UAB, a través del Programa UAB-Emprèn, i Parc de Recerca UAB, amb el suport del Consell Social 
ampliarbullet.jpg
line.jpg
23 de novembre de 2017
Jornada informativa: "Repte 5 de l'Horitzó 2020: Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres"
Lloc: Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (Edifici Z · Carrer de les Columnes · Campus de la UAB)
Hora: 10:00h
OrganitzaOficina de Projectes Internacionals de la UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg23 de novembre de 2017
XV Conferència Internacional de l'APTE: "Més allà del 2020: Tecnologies Disruptives"
Lloc: Parque Científico y Tecnológico de Gipuzkoa (Mikeletegi Pasealekua, 53 · Donostia)
Hora: 09:00h
Organitza: Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos (APTE)
ampliarbullet.jpgline.jpg30 de novembre de 2017
Acte final del Programa de Generació d'Idees 2017
Lloc: Edifici Pier01 - Barcelona Tech City Palau de Mar (Plaça Pau Vila, 1· Barcelona)
Hora: 11:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB i Xarxa de Referència en Biotecnologia
 
Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email