capcalera0310anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.303 / 10 de novembre de 2017
img_actefinalpgi.jpg
Reserva't la data per al concurs final del Programa de Generació d'Idees 2017!
El proper 30 de novembre, es celebrarà el concurs final del Programa de Generació d'Idees 2017, enfocat en la Biotecnologia Industrial i la Biomedicina. Després de dos mesos de programa, els 5 projectes finalistes presentaran els seus projectes d'experts en valorització d'idees de negoci i de les empreses patrocinadores, que seleccionaran els tres projectes guanyadors. L'entrega de premis comptarà amb participació i el show de la companyia Planeta Impro
bt.jpg
img_jornadamsc_itn.jpg Les xarxes de formació innovadora
L'Oficina de Projectes Internacionals de la UAB, en col·laboració amb el Parc de Recerca UAB, organitza el proper 16 de novembre a les 10:30h una jornada informativa sobre la convocatòria Innovative Training Networks (ITN) de les accions Marie S. Curie. L'acte està dirigit a empreses i investigadors/es. 
bt.jpg
img_richisocialentrepreneurs.jpg
FutureSises i Bioeclosion participen al programa Richi Social Entrepreneurs 
Les dues empreses del Parc de Recerca UAB participen al programa de formació i acceleració que la Fundació Richi Contra el Càncer Infantil organitza durant tres setmanes a Boston. Els emprenedors tindran l'oportunitat d'explorar i connectar amb el primer ecosistema mundial en biotecnologia i referent en innovació i emprenedoria social.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Convocatòria Retos-Colaboración 2017 del Programa Estatal de I+D+i Orientada a los Retos de la Sociedad
L'objectiu d'aquesta convpcatòria, del Ministerio de Economía y Competitividad, és donar suport a projectes en cooperació entre empreses i organismes d'investigació, per tal de promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l'aplicació empresarial de noves idees i tècniques, i contribuir a la creació de nous productes i serveis. El pressupost total de la convocatòria és de 399.400.000 euros.
Fi data de convocatòria: 13 de desembre de 2017
ampliarbullet.jpgline-convocatories.jpgConvocatòria per a projectes en el marc del Programa de cooperació transfronterera de la conca Mediterrània de la Unió Europea (ENI CBC MED)
Aquest programa pretén aconseguir un desenvolupament just, equitatiu i econòmicament, socialment i territorialment sostenible en regions situades al voltant del mar Mediterràni. Els projectes hauran de ser en cooperació i emmarcar-se en un dels quatre objectius temàtics següents: Negocis i desenvolupament de pimes; Suport a l’educació, recerca, innovació i desenvolupament tecnològic; Promoció de la inclusió social i la lluita contra la pobresa, o Protecció del medi ambient, adaptació i mitigació en el canvi climàtic. Els projectes rebran un finançament del 90% de les despeses i tindran un pressupost d’entre 1-3 milions d’€. Els projectes tindran una durada de 24 a 36 mesos.
Fi data de convocatòria: 15 de desembre de 2017
line-convocatories.jpg
XVI edició del Premi Talgo a la Innovació Tecnològica
La Fundació TALGO ha llançat aquesta convocatòria, que pretén aportar al món científic espanyol un estímul econòmic, dirigit als investigadors i estudiosos d'alguna de les múltiples facetes que, d'una manera o altra, estan relacionades amb el transport ferroviari. El primer premi comporta una dotació econòmica de 20.000 € i el segon, de 10.000 €.
Fi data de convocatòria: 16 de febrer de 2017
agenda.jpg
Del 10 al 19 de novembre de 2017
22a edició de la Setmana de la Ciència al campus de la UAB
Lloc: Arreu del campus
Organitzen activitats: L'Institut de Ciències de l'Espai (IEEC-CSIC), el Departament de Geologia de la UAB, l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB CSIC), Institut de Neurociències de la UAB (INc), Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG), Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC)
ampliarbullet.jpgline.jpg13 de novembre de 2017
Jornada: "Les resistències als antibiòtics: un repte global, una salut"
Lloc: Sala d’Actes del Rectorat de la UAB (Plaça Acadèmia · Campus de la UAB)
Hora: 09:00h
Organitza: Agència Catalana de Seguretat Alimentària
ampliarbullet.jpgline.jpg15 de novembre de 2017
Jornada informativa: "ENISA Jóvenes Emprendedores"
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 12:00h
Organitza: Parc de Recerca UAB i BANC
line.jpg15 de novembre de 2017
Tech Experiences d’IQS Tech Factory: "El cas Uriach: lideratge per a la transformació empresarial" amb Oriol Segarra
Lloc: IQS (Via Augusta, 390, Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza: IQS Tech Factory
ampliarbullet.jpgline.jpg16 de novembre de 2017
Jornada informativa: "Convocatòria Marie S. Curie: Innovative Tranning Networks"
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 10:30h
Organitza: Oficina de Projectes Internacionals de la UAB i Parc de Recerca UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg22 de novembre de 2017
El Racó de l'Emprenedor amb Cuantum Medical: "De la multinacional a la start-up"
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 15:30h
OrganitzaParc de Recerca UAB 
ampliarbullet.jpg
line.jpg
23 de novembre de 2017
Jornada informativa: "Repte 5 de l'Horitzó 2020: Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres"
Lloc: Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (Edifici Z · Carrer de les Columnes · Campus de la UAB)
Hora: 09:30h
OrganitzaOficina de Projectes Internacionals de la UAB
 
Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email