capcalera04_10anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.301 / 26 d'octubre de 2017
img_resistenciesmicrobianes.jpg
Les resistències als antibiòtics, un repte global
L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària, en col·laboració amb el Parc de Recerca UAB, organitza el proper 13 de novembre a la sala d’actes del Rectorat de la UAB una jornada per debatre sobre el desenvolupament de la resistència als antibiòtics. L’objectiu és conèixer de primera mà les estratègies de les organitzacions internacionals (OMS, DG SANTE, OIE) així com conèixer els plans d’acció desenvolupats per altres països europeus.
bt.jpg
img_ataxia.jpg
Una nova teràpia gènica evita l’aparició de l’Atàxia de Friedreich
Investigadors de l’IGTP han dut a terme una recerca preclínica amb la col·laboració de la UAB, que mostra l’eficàcia de la teràpia gènica per evitar l’Atàxia de Friedreich -una malaltia neurològica minoritària que causa la degeneració de les neurones de la medul·la espinal i del cerebel- i prevenir els seus signes associats.
bt.jpg
img_ceeah.jpg
La UAB ja pot avaluar projectes d’experimentació amb animals com a Òrgan Habilitat 
El Comitè Ètic d'Experimentació Animal (CEEA) de la Universitat ha estat designat com a Òrgan Habilitat (OH) per la Generalitat de Catalunya per a l’avaluació de projectes d’experimentació amb animals, tant d’investigadors com d'empreses. El nou servei entra en funcionament l’1 de novembre.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
VII edició dels Premis ESTEVE
ESTEVE premiarà les millors iniciatives i projectes d'innovació que ajudin a millorar l'atenció i la comunicació amb els pacients i que, en major mesura, contribueixin a millorar la qualitat de vida del pacient. Hi ha tres categories: Àrea Mèdica, Àrea Farmacèutica, Àrea Infermera. Els guanyadors en alguna de les categories rebran una dotació consistent en una escultura de bronze commemorativa del artista Sr. Marcel Martí, un diploma acreditatiu i un import de 10.000 euros.
Fi data de convocatòria: 30 d'octubre de 2017
line-convocatories.jpgIND+I Science 
Concurs de premis a assaigs de recerca per a estudiants de doctorat que explorin la noció de valor públic i finalitat pública en l'àmbit de la innovació i la indústria i l'agenda de ciutats  sostenibles. Es tracat d'una iniciativa de l'IND+I Viladecans en col·laboració amb l'Institute for Innovation and Public Purpose (IIPP) de l'University College London. S'atorgaran 8 premis de 1.500 euros, que es pagaran a la publicació dels resultats del concurs a les webs dels socis organitzadors i/o finançadors.
Fi data de convocatòria: 3 de novembre de 2017
Convocatòria DOC-FAM (DOCtoral training programme in Functional Advanced Materials)
Oberta la primera convocatòria del programa predoctoral DOC-FAM, finançat pel Programa COFUND de la UE i coordinat per l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC). La convocatòria ofereix 11 posicions disponibles: 5 a l’ICMAB-CSIC, 3 a l’ALBA, 2 a l’IREC i 1 a l’IMB-CNM-CSIC. Als seleccionats se'ls ofereix un contracte de 3 anys en un entorn de recerca multidisciplinari, multicultural i estimulant, amb accés a equipament i instal·lacions d’última generació per al seu desenvolupament personal i professional. Gaudiran d’un programa de formació interdisciplinari, intersectorial i internacional als investigadors contractats, que combinarà una gran varietat d’activitats, incloent cursos de formació complementaris, escoles i estades a altres centres de recerca o universitats.
Fi data de convocatòria: 30 de novembre de 2017
agenda.jpg
6 de novembre de 2017
Jornada Connect-EU
Lloc: Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661 · Barcelona)
Hora: 09:30h
OrganitzaACCIÓ i AGAUR
line.jpg8 de novembre de 2017
Fòrum de Tecnologies i Innovació: "La indústria del futur: intel·ligent i interconnectada"
Lloc: Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Avinguda Can Bordoll, 119 · Sabadell)
Hora: 09:00h
Organitza: Promoció Econòmica de Sabadell  
ampliarbullet.jpgline.jpg8 de novembre de 2017
Jornada: "Nous camins en la innovació de productes" 
Lloc: Seu d’Eurecat (C/Bilbao, 72 · Edifici A · Complex Cornerstone · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: Eurecat 
ampliarbullet.jpgline.jpg9 de novembre de 2017
4rt Seminari de la CORE en Salut Mental: "Salut Mental 4.0: Les noves tecnologies aplicades a la recerca i tractament en Salut Mental"
Lloc: Auditori Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 · Barcelona)
Hora: 09:00h
OrganitzaCORE en Salut Mental de la UAB
line.jpg15 de novembre de 2017
Tech Experiences d’IQS Tech Factory: "El cas Uriach: lideratge per a la transformació empresarial" amb Oriol Segarra
Lloc: IQS (Via Augusta, 390, Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza: IQS Tech Factory
ampliarbullet.jpgline.jpg22 de novembre de 2017
UAB Reptes
LlocSala d’Estudis de l'Edifici RR (Plaça Cívica · Campus de la UAB) 
Hora: 10:00h
Organitza: El Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través del Programa UAB-Emprèn, i del Parc de Recerca UAB, amb el suport del Consell Social 
ampliarbullet.jpgline.jpg23 de novembre de 2017
Jornada informativa: "Repte 5 de l'Horitzó 2020: Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres"
Lloc: Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (Edifici Z · Carrer de les Columnes · Campus de la UAB) 
Hora: 09:35h
OrganitzaOficina de Projectes Internacionals de la UAB 
 
en_destacats.jpg
Investigació sobre futurs models de negoci d'empreses de base tecnològica
Us animem a contribuir a l'enquesta elaborada per la investigadora Ester Martínez-Ros, de la Universidad Carlos III de Madrid, realitzada amb l'objectiu d'identificar models de negoci de de petites i mitjanes empreses de base tecnològica
ampliarbullet.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email