capcalera07_10anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.300 / 19 d'octubre de 2017
img_jornadauabreptes.jpg
Arriba 'UAB Reptes', un esdeveniment d'ideació per resoldre reptes socials al Campus
Adreçat a l'alumnat de la UAB, el 22 de novembre tindrà lloc per primera vegada l'UAB Reptes, una iniciativa per fomentar la creativitat i impulsar projectes que resolguin desafiaments socials des de la interdisciplinarietat. Consistirà en un taller dinamitzat per Xavier Verdaguer, creador d'Imagine Creativity Center, i en què cadascun dels equips participants tindran 120 minuts per dissenyar una solució innovadora.
bt.jpg
img_simposiuseconomiacircular2.jpg
L'economia circular centra una jornada de la CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles
La CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de la UAB i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitzen el proper 26 d'octubre una jornada al Barcelona Moda Centre per donar a conèixer el concepte, aplicacions i beneficis de l'economia circular. El Simpòsium pretén sensibilitzar als ciutadans perquè l'economia circular esdevingui un criteri més en les seves decisions i hàbits quotidians.
bt.jpg
img_enquesta.jpg
Com afrontaries diferents situacions des de l'emprenedoria? 
Participa en un estudi sobre la identitat dels emprenedors i les seves estratègies davant dels incidents més freqüents a la seva vida professional responent a aquesta enquesta.
bt.jpg

bannercapacitats.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Convocatòria d'ajudes a projectes d'investigació de tecnologies accessibles INDRA - Fundació Universia 
INDRA i Fundació Universia convoquen aquestes ajudes per a projectes que tinguin una durada màxima de 12 mesos i estiguin dirigits al desenvolupament de programari, dispositius, instruments o equips que puguin ser utilitzats per o per a persones amb discapacitat, per tal de facilitar la seva activitat i participació en la societat; protegir, donar suport, entrenar, mesurar o substituir funcions / estructures corporals i activitats; o afavorir l'accés a l'ocupació, el seu manteniment o millora. Es concediran un màxim de tres ajuts a tres projectes d'entitats de diferents universitats. Cada ajut serà d'un import de 24.000 €
Fi data de convocatòria: 27 d'octubre de 2017
Programa MAP EADA
El MAP Market Assessment Program és un programa gratuït d'assessorament i suport a la innovació la missió del qual és portar al mercat projectes d'investigació destinats a la creació -o que ja ho han fet- de noves empreses de base tecnològica (EBT). Un equip  multidisciplinari d’estudiants internacional de Màster d’EADA tutoritzats per un professor expert, realitzarà el Pla d’empresa junatment amb l'emprenedor. Premis al "Millor Projecte" (3.000 € al primer i 2.000 € al segon).
Fi data de convocatòria: 27 d'octubre de 2017
line-convocatories.jpg
Programa the Collider
The Collider és el Venture Builder, impulsat per Mobile World Capital Barcelona, que aborda el repte de connectar els resultats de la investigació científica amb la iniciativa emprenedora, amb la finalitat de crear startups tecnològiques altament innovadores. Un comitè d'experts de referència del món emprenedor i científic, seleccionaran les millors candidatures que crearan equips formats per perfils científics i perfils emprenedors que dissenyaran i crearan les futures startups. Les startups creades accediran a: fins 150K € de capital llavor, espai de treball en el hub tecnològic Pier01, àmplia comunitat d'experts, mentors i corporacions, acompanyament en noves rondes de finançament i exposició a Mobile World Congress i 4YFN.
Fi data de convocatòria: 29 d'octubre de 2017
line-convocatories.jpgGrand Challenges: Innovations for Integrated Diagnostics Systems
La Fundació Bill & Melinda Gates ha llançat una nova edició de la iniciativa 'Grand Challenges Explorations', que pretén fomentar la innovació en la salut mundial i la recerca per al desenvolupament. En aquesta convocatòria busquen innovacions per a sistemes integrats de diagnòstic, concretament innovacions tècniques que impliquen una millora mesurable en una xarxa integrada de laboratoris, començant per la recollida de mostres, el transport, la gestió de proves de laboratori (local o centralitzat), fins al retorn dels resultats. 
Fi data de convocatòria: 6 de novembre de 2017
 
agenda.jpg
21 d'octubre de 2017
4a edició de Barcelona International Community Day
Lloc: Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes, s/n · Barcelona)
Hora: 10:00h
Organitza: Barcelona Activa
line.jpgDel 23 al 27 d'octubre de 2017
Micro-MOOC sobre accés obert
Lloc: Curs impartit íntegrament per mitjà de Twitter @moocmicro
Organitza: UAB, UB, UPC, UPF, UdG, UdL, UOC, URL, URV, UVIC, UJI  
ampliarbullet.jpgline.jpg26 d'octubre de 2017
The Importance of Protecting Your Inventions On Time 
Lloc: Diagonal 00 Telefonica Tower · Auditori (Plaça d'Ernest Lluch i Martin, 5 · Barcelona)
Hora: 15:30h
Organitza: BigML, Telefónica, Schwabe Williamson & Wyatt and FisherBroyles, VIT Emprende, València Activa, and Ajuntament de València
ampliarbullet.jpgline.jpg26 d'octubre de 2017
Final Nacional Española del "European Food Nexus Startup Challenge"
LlocSala d'Actes de Mercabarna (Barcelona)
Hora: 11:00h
Organitza: Cluster FOOD+i (Cluster Alimentario del Valle del Ebro)
line.jpg27 d'octubre de 2017 (termini de presentació de pòsters)
4rt Seminari de la CORE en Salut Mental: "Salut Mental 4.0: Les noves tecnologies aplicades a la recerca i tractament en Salut Mental" (9 de novembre de 2017)
Lloc: Auditori Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: CORE en Salut Mental de la UAB
ampliarbullet.jpgline.jpg27 d'octubre de 2017 (termini de presentació de projectes)
Marketplace del Fòrum de Tecnologies i Innovació: "La indústria del futur: intel·ligent i interconnectada" (8 de novembre de 2017)
Lloc: CEI Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119 · Sabadell
Hora: 09:00h
OrganitzaPromoció Econòmica de Sabadell
ampliarbullet.jpgline.jpg30 d'octubre de 2017
Laboratori d'idees al sector lacti: Taller de co-creació
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora: 10:00h
OrganitzaEl Parc de Recerca UAB i el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya
line.jpg13 de novembre de 2017
Jornada: "Les resistències als antibiòtics: un repte global, una salut"
Lloc: Sala d’Actes del Rectorat de la UAB (Plaça Acadèmia · Campus de la UAB)
Hora: 09:00h
Organitza
Agència Catalana de Seguretat Alimentària i Parc de Recerca UAB
 

Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email