N.30 9 de setembre de 2010
  Aquesta setmana DESTAQUEM...

El PRUAB i ESADE Creàpolis organitzen "Tendències d'Innovació en Alimentació"

AlimentacioEl proper 21 de setembre té lloc la jornada "Tendències d'Innovació en Alimentació", on s'analitzaran les tendències i els hàbits del consumidor en alimentació. Aquesta jornada va dirigida tant als responsables de Màrqueting i de R+D+i, com a la gran distribució en alimentació.

Les empreses i membres de la comunitat PRUAB que vulguin assistir tenen un descompte especial. Per a obtenir el codi de registre, s'han de posar en contacte amb Mercè Coll (merce.coll.garcia@uab.cat).

Per a més informació sobre la jornada, visiteu l'enllaç [+]

Cicle de seminaris sobre la inserció dels doctors a l'empresa

DoctorsEl 15 i 16 de setembre té lloc la primera sessió del Cicle de seminaris Doctors a l'Empresa, organitzat per l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), les Càtedres Bancaja-UAB i la Fundació Empresa i Ciència. El seminari es durà a terme a la Sala d'Actes de l'ICMAB-CSIC.

Doctors a l'Empresa és un cicle de seminaris dirigit a estudiants de màster i joves investigadors d'universitats, centres de recerca, centres tecnològics i empreses spin-off. Aquestes sessions pretenen oferir una formació complementària que faciliti la incorporació de doctors al sector privat dins l'àmbit de la R+D+i. [+]

El PRUAB presenta 4 projectes al “September IESE Tech Fair”.

El programa de la reputada escola de negocis consisteix en una exposició de projectes als estudiants de MBA per part de partners tecnològics que necessiten un pla d'empresa. Aquests presenten les seves idees i els estudiants interessats poden realitzar el seu treball de fi de màster col·laborant amb les mateixes. En aquesta sessió de setembre de 2010 participen els següents projectes: iDarbar (IIIA-CSIC), Oxolutia (ICMAB-CSIC), GENT (UAB) i Finixer (IIIA-CSIC). [+]

 

FacebookSeguiu-nos al Facebook!

Si voleu conèixer amb antel·lació les activitats que organitza el PRUAB, aneu a la pàgina oficial del Parc a Facebook i esculliu l'opció "M'agrada!". Podeu subscriure-us a les notes emeses pel Parc i rebreu les alertes de forma automàtica en el moment que es generen.

 

  CONVOCATÒRIES I PREMIS     AGENDA
 

Línia Pols d'Innovació 2010 - ACC1Ó

Finançament destinat a atreure empreses als Pols d'Innovació (Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya). Projectes de noves instal·lacions o ampliacions substancials d'empreses o fundacions privades al parc.
Convocatòria fins 15/09/2010 [+]

Ajut Primera Exportació - ACC1Ó

Dirigit a empreses, spin-offs i empreses que hagin realitzat alguna actuació internacional (participació en fires, exportació) i que tinguin interès en desenvolupar un espai de reflexió i a la vegada confeccionar un pla d'internacionalització a la seva empresa.El Programa Primera Exportació està indicat per a empreses que no han exportat mai o que tenen molt poca experiència en exportació. Dotarà de les eines necessàries de gestió i comercialització per iniciar la comercialització en els mercats internacionals.
Si en voleu més infomació poseu-vos en contacte amb: Mònica Cerdán / 93 586 88 96 / monica.cerdan@uab.cat
Convocatòria fins novembre de 2010 [+]

EcoEmprenedor XXI

Dirigit a titulats universitaris, investigadors, professors, doctors i emprenedors de l'àmbit de les tecnologies netes (energies renovables, eficiència energètica, mobilitat sostenible, gestió de l'aigua i gestió energètica dels residus). Programa de formació i premis
Convocatòria oberta [+]

Lafarge Invention Award 2010 - Nous materials per a la construcció

Dirigit a projectes de recerca basats en una invenció de menys de 5 anys, relacionada amb materials per a la construcció i que contribueixin a la construcció sostenible.
3 premis de 20.000 euros
Convocatòria fins 15/10/2010 [+]

 

SAFT Equation Symposium

Lloc: Hotel Serhs, Campus de la UAB
Data: Del 19 al 21 de setembre de 2010
Organitza: MATGAS, CSIC, Imperial College London [+]

Com reduir els costos financers en les exportacions

Lloc: Cambra de Comerç de Valls - Jacint Verdaguer 1, Valls - Tarragona
Data: 28 de setembre de 2010
Organitza: Cambra de Comerç de Valls [+]

Biospain 2010, una trobada europea a l'abast de tots

Lloc: Palau de Congressos i Auditori de Navarra (Baluarte). Pamplona
Data: Del 29 de setembre a l'1 d'octubre de 2010
Organitza: Biocat [+]

Oportunitats de finançament europeu per PIMES

Lloc: Sala Polivalent, Edifici Eureka (Campus UAB)
Data: 1 d'octubre de 2010
Organitza: PRUAB-PTV [+]

Barcelona Innovation Workshops

Lloc: Sehrs Campus Hotel (Campus UAB)
Data: 4-6 d'octubre de 2010
Organitza: BIOCAT, PRUAB, PCB [+]

En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l’enviament del newsletter formen part d’un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d’identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu un missatge a l’adreça merce.coll.garcia@uab.cat amb aquest text a l’Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DEL PRUAB.