capcalera0310anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.297 / 21 de setembre de 2017
img_projecteparkinson.jpg
Un projecte per desenvolupar molècules per al Pàrkinson, a l’Investor Day d’ASEBIO
Investigadors de l’IBB-UAB han estat seleccionats per l’Associació Espanyola de Bioempreses (ASEBIO) per presentar el seu projecte davant de mig centenar d’inversors internacionals, en la primera edició de l’Investor Day, que tindrà lloc els 26 i 27 de setembre a Barcelona. La UAB ha estat l’única universitat seleccionada per participar-hi.
bt.jpg
img_canid.jpg
Diferents municipis de Catalunya utilitzen el sistema Can-ID de Vetgenomics
Can-ID és un sistema d’identificació genètica de mostres canines desenvolupat per l’empresa de base tecnològica de la UAB Vetgenomics. Municipis com Parets del Vallès, Tordera, Hostalets de Pierola o Ribes de Freser estan aplicant aquest sistema per lluitar contra la problemàtica de les deposicions canines a la via pública no recollides pels propietaris dels animals.
bt.jpg
img_oif_reptes.jpg
Més de 40 empreses llancen 65 reptes d'innovació a l'Open Innovation Forum 
Noves tècniques d'encapsulació d'aromes, fragàncies i bioactius, materials d'impressió 3D, noves molècules per al sector cosmètic, o eines per preveure el cost elèctric de mercat són alguns dels més de 65 reptes plantejats per empreses catalanes a l'Open Innovation Forum. Fins el 29 de setembre, els investigadors poden registrar-se i proposar-hi solucions i el 5 d'octubre tindran l'oprtunitat de reunir-se amb les empreses i explorar com tirar-les endavant.
bt.jpg

idea2.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Premis d'Innovació Científica de la Fundació Pfizer
Aquests guardons constitueixen el reconeixement que la Fundació Pfizer atorga als investigadors que dediquen el seu esforç a la recerca de solucions innovadores a favor de la salut per millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones, aportar solucions a les necessitats mèdiques més apressants, aconseguir aplicacions beneficioses per al benestar o fomentar l'avanç del coneixement científic. Consten de dues categories en funció de la vessant investigadora, bàsica i clínica, dotant a cadascuna d'elles d'un premi de 10.000 euros. 
Fi data de convocatòria: 12 d'octubre de 2017
4a edició del concurs Idees Innovadores per a Reptes Socials
La Xarxa d’Innovació Social del Vallès promou anualment aquest concurs adreçat a identificar i donar suport a iniciatives que donin resposta als principals reptes de la societat actual. S'atorgarà un import total en premis de 10.000 euros, que es repartirà de forma proporcional entre els projectes guanyadors del concurs.
Fi data de convocatòria: 20 d'octubre de 2017
line-convocatories.jpgPremis EmprenedorXXI 
“la Caixa”, a través de la gestora de capital de risc Caixa Capital Risc, i el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, a través d’Enisa, convoquen aquests premis amb l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores amb més potencial de creixement. S'atorgarà un total de cinc premis principals, distribuïts per sectors: Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentari. Els guanyadors en aquesta categoria aconsegueixen 25.000 euros i l’accés a un programa internacional de creixement organitzat amb la Singularity University i una prestigiosa escola de negocis. També es lliuraran 19 premis a les empreses amb major impacte a la seva àrea de procedència.
Fi data de convocatòria: 3 de novembre de 2017
 
agenda.jpg
27 de setembre de 2017
El Racó de l'Emprenedor: "Com es complementen els equips de treball?"
Lloc: Sala Polivalent de l'Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB · Bellaterra)
Hora
15:30h
Organitza
: Parc de Recerca UAB
line.jpg28 de setembre de 2017
Acte dels 10 anys de l’IGOP
Lloc: Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona Activa (C/Marie Curie, 8-14 · Barcelona)
Hora: 18:00h
OrganitzaInstitut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP)
line.jpg28 de setembre de 2017
6a Nit de l’empresa de Barberà
Lloc: Centre de Negocis Nodus Barberà (Pol. Ind. Can Salvatella Carrer Mogoda, 1 · Barberá del Valles)
Hora: 18:30h
OrganitzaAjuntament de Barberà
2 d'octubre de 2017
Digital Factory Global Innovation Hub 
Lloc: Fira de Barcelona · Recinte Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona)
Hora: 10:00h
Organitza
Expoquimia, IASP i La Salle Technova
line.jpg5 d'octubre de 2017
Open Innovation Fòrum
Lloc: Fira de Barcelona · Recinte Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona)
Hora: 09:30h
Organitza: La Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Fundació Bosch i Gimpera, el Parc de Recerca UAB, l'IQS Tech Factory, ACCIÓ i Expoquimia-World Chemical Summit
ampliarbullet.jpgline.jpg9 i 10 d'octubre de 2017
Startup Grind BCN - SF Summit
LlocUPC Espai Vèrtex, Campus Nord (Plaça d'Eusebi Güell, 6)
Hora: 18:00h
OrganitzaStartup Grind BCN
line.jpg8 de novembre de 2017
Fòrum de Tecnologies i Innovació: "La indústria del futur: intel·ligent i interconnectada" 
Lloc: CEI Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119 · Sabadell)
Hora: 09:00h
Organitza: Promoció Econòmica de Sabadell
9 de novembre de 2017
4rt Seminari de la CORE en Salut Mental: "Salut Mental 4.0: Les noves tecnologies aplicades a la recerca i tractament en Salut Mental"
Lloc: Auditori Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 · Barcelona) 
Hora: 09:00h
Organitza: CORE en Salut Mental de la UAB


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email