capcalera07_10anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.292 / 13 de juliol de 2017
img_agroincubalanding2.jpg
La xarxa Agroincuba, en què participa el Parc de Recerca UAB, ofereix cinc beques de 1.000 euros per a empreses que vulguin fer una estada a una de les incubadores de Brasil, Equador, Argentina, Xile, Colòmbia, Portugal i Espanya que participen a la xarxa. El programa permetrà a les empreses obrir-se a nous mercats, conèixer localment les millors estratègies de negoci internacional i consolidar llaços amb socis tecnològics.  
bt.jpg
img_caixaimpulse.jpg
Els projectes liderats per Xavier Daura i Rubén López, són dos dels 23 projectes en biomedicina seleccionats per rebre finançament del programa CaixaImpulse, creat per la Fundació Bancària "La Caixa" i Caixa Capital Risc. També han estat seleccionats dos projectes de centres de recerca de l'Esfera UAB-CEI. Rebran una ajuda de fins a 70.000 euros per executar els plans de valorització i comercialització i tindran accés a un programa de mentoratge i formació.
bt.jpg
img_cursprojectesrdi.jpg
Nou curs de propostes col·laboratives per al programa Horitzó 2020 
La UAB, l’AGAUR, l’ACUP i la UOC organitzen conjuntament el curs “Strategy and RDI project planning”, per millorar els coneixements i les aptituds per a l’elaboració de propostes col·laboratives dins del programa Horitzó 2020. El curs compta amb 25 places disponibles per a investigadors júniors i sèniors de tot el conjunt d’universitats catalanes.
bt.jpg

idea2.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Premis RURALAPPS 2017
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Alimentació i Pesca, amb la col·laboració d'Eurecat endega aquest concurs per a promoure la innovació tecnològica en el sector agrari, alimentari i rural i l’apropament del sector a la ciutadania. S’estableixen dues modalitats de premis: Categoria CIUTADANIA i Categoria PROFESSIONALS. La millor app de cada categoria guanyarà 3.000 €. 
Fi data de convocatòria: 16 d'agost de 2017
line-convocatories.jpgTECNIOspring+
ACCIÓ obra aquesta convocatòria, que s'emmarca dins de les accions Marie Sklodowska-Curie (H2020 de la Comissió Europea) i ofereix ajuts a la contractació de personal d'R+D experimentat en empreses catalanes i entitats TECNIO. Els contractes laborals tindran un durada de 2 anys per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica..
Fi data de convocatòria: 14 de setembre de 2017
line-convocatories.jpg
Premis Fundació Princesa de Girona 2018 
La FPdGi convoca aquesls Premis amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l’esforç, la recerca científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors .
Fi data de convocatòria: 30 d'octubre de 2017
 
agenda.jpg
20 de juliol de 2017
Demo Day del programa d'aceleració IQS Next Tech
Lloc: Enginyers BCN (Consell de Cent, 365 · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza
IQS Tech Factory
line.jpg
Del 14 al 28 de setembre de 2017
Cicle virtual sobre propietat intel·lectual
Lloc: Sala Polivalent Edifici Eureka · Parc de Recerca UAB (Campus de la UAB)
Hora: 14:00h
Organitza: Oficina de Patents Europea
line.jpg20 de setembre de 2017
Sessió informativa: "Les últimes simplificacions de les regles de participació a l'Horitzó 2020"
Lloc: Escola d'Administració Pública de Catalunya (C/ de Girona, 20 · Barcelona)
Hora:
09:00h
Organitza
: ACCIÓ
ampliarbullet.jpgline.jpg27 de setembre de 2017
ASEBIO Investor Day 
Lloc: Parc Científic de Barcelona (CBaldiri Reixac, 10 · Barcelona)
Hora: 08:00h
OrganitzaASEBIO
line.jpg5 d'octubre de 2017
Open Innovation Forum
Lloc: Fira de Barcelona · Recinte Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 · L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona)
Hora: 11:30h
Organitza: La Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Fundació Bosch i Gimpera, el Parc de Recerca UAB, l'IQS Tech Factory, ACCIÓ i Expoquimia-World Chemical Summit
line.jpg
9 de novembre de 2017
4rt Seminari de la CORE en Salut Mental: "Salut Mental 4.0: Les noves tecnologies aplicades a la recerca i tractament en Salut Mental"
Lloc: Auditori Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 · Barcelona)
Hora: 09:00h
Organitza: CORE en Salut Mental de la UAB
 
banner_inscripcionspgi.png

Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg
Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email