capcalera04_10anys.jpg
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg N.290 / 29 de juny de 2017
img_guanyadorsdemoday.jpg
38 participants han finalitzat la primera edició del programa  “Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci”, que han posat en marxa el Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computador i l’Escola d’Enginyeria de la UAB, per trobar solucions als reptes del sector del vehicle autònom i connectat. Un sistema de diagnòstic automàtic de danys de l'exterior d'un cotxe o una plataforma web i mòbil per a la gestió de la bicicleta elèctrica compartida han estat algunes de les propostes presentades pels participants. 
bt.jpg
img_premidelecta.jpg
L'empresa Delectatech, ubicada al Parc de Recerca UAB, ha estat la guanyadora de la categoria de Retail amb el seu sistema basat en Intel·ligència Artificial capaç de llegir i aprendre de forma automàtica i en temps real, tot tipus d'informació d'Internet relacionada amb la restauració i la gastronomia. 
bt.jpg
img_premimassfactory.jpg
La quarta edició dels Premis Discapnet de la Fundación ONCE ha premiat l'aplicació App&Town Compagnon de l'empresa de base tecnològica de la UAB Mass Factory per potenciar l'accessibilitat TIC. L'app consisteix en un sistema de transport assistit extrem-a-extrem, per a persones amb discapacitat, majors, menors i altres col·lectius, que els ajuda a realitzar desplaçaments en transport públic.
bt.jpg

idea2.jpg uab_divulga.jpg
convocatories.jpg
Convocatòria FONTAGRO
L'objectiu de la convocatòria és promoure innovacions tecnològiques, organitzacionals i / o institucionals per a la intensificació sostenible de l'agricultura familiar davant el canvi climàtic en els països membre de FONTAGRO.
Fi data de convocatòria: 30 de juny de 2017
line-convocatories.jpg
ESA Kick-Start Activity: Seguretat Alimentària
En l'àmbit del seu programa Kick-Start Activity, l'Agència Espacial Europea (ESA) ha llançat una nova oportunitat de finançament adreçada a projectes i empreses de l'àmbit de la Seguretat Alimentària. Concretament, la convocatòria busca projectes que ofereixin serveis al llarg de tota la cadena de valor, utilitzant tecnologia espacial. El desenvolupament d'un pla de negoci i estudi de viabilitat del mateix serà recolzat amb finançament del 75% fins a 60.000 €, en el marc del Programa ARTS. 
Fi data de convocatòria: 10 de juliol de 2017
line-convocatories.jpg
Programa de Cupons a la Innovació d'ACCIÓ
ACCIÓ activa una nova edició del programa d’ajuts Cupons a la Innovació, que té per objectiu garantir l’accés de les pimes catalanes a la innovació. Consisteixen en ajuts de fins a 6.000 euros, que cobreixen fins al 80% del cost del servei i que s’entreguen a través d’un cupó que les pimes han de bescanviar amb un proveïdor acreditat per ACCIÓ (com els centres tecnològics amb el segell TECNIO, altres agents que desenvolupen tecnologia diferencial o assessors que puguin millorar el procés d’innovació).
Fi data de convocatòria: 16 de novembre de 2017
 
agenda.jpg
1 de juliol de 2017
Ideathon Mobilitat de l'SmartCAT Challenge
LlocNodus Barberà (Carrer de Mogoda, 1 · Barberà del Vallès)
Hora: 10:00h
OrganitzaSmartCatalonia de la Generalitat de Catalunya
line.jpg
5 de juliol de 2017
Presentació segona edició del Taller “Desarrollo competencial para la transferencia del conocimiento en Humanidades y Ciencias Sociales”
Lloc: Sala de premsa del CSIC (Serrano, 113 · Madrid)
Hora: 11:30h
Organitza: Fundación General CSIC
line.jpg
6 de juliol de 2017
XXIIè Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ
Lloc: Auditori AXA (Av. Diagonal, 547 · Barcelona)
Hora: 08:30h
OrganitzaACCIÓ
line.jpg
12 de juliol de 2017
Sessió informativa: d·HEALTH Barcelona 2018
Lloc: Parc Científic de Barcelona (Carrer de Baldiri Reixac, 4-12-15 · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza: Biocat
line.jpg
20 de juliol de 2017
Demo Day del programa d'aceleració IQS Next Tech
Lloc: Enginyers BCN (Consell de Cent, 365 · Barcelona)
Hora: 17:00h
Organitza
IQS Tech Factory
line.jpg
4 de juliol de 2017 (Data límit de presentació de propostes)
VII Congreso Internacional de Tecnología, Ciencia y Sociedad Universidad 
Lloc: Universidad Cardenal Herrera CEU (Palau de Colomina · Carrer Almudin, 1 · Valencia)
OrganitzaUniversidad Cardenal Herrera CEU
line.jpg
26 de setembre de 2017 (Data límit d'inscripció)
Programa de Generació d'Idees
Organitza: Parc de Recerca UAB i la Xarxa de Referència en Biotecnologia
 
banner_oiforum.jpg


Troba'ns a
icon_facebook_gran.jpg icon_twitter_gran.jpg icon_linkedin_gran.jpg

Parc de Recerca UAB, Edifici Eureka-Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Barcelona Tel. +34 93 586 88 91
Avís legal
En compliment del que disposa la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i del correu electrònic, us informem que les dades personals utilitzades per a l'enviament del newsletter formen part d'un fitxer titularitat de la Fundació Parc de Recerca UAB (PRUAB), amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats relacionades amb el PRUAB. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el PRUAB mitjançant un escrit amb fotocòpia del document d'identitat. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, envieu-nos aquest email
Documento sin título